"Abdomen extra-plat (40)"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Gata... am pus si eu pozele si am facut mici comentarii. Nu la toata lumea, ca nu am timp acum. dar diseara sigur termin de comentat. Acum ma pregatesc sa ma duc la sala!







Don't woryy, be hapyy!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

am facut si eu niste adaugiri la ghid, daca am repetat ceva, scuze...am modificat niste chestii la info despre suplimente si cintarit/ masurat:

pe linga mincarea deja mentionata adaug iaurt probiotic, NU cu fructe! natural, carne slaba (pui peste) grasimi sanatoase (avocado, ulei de masline, migdale)

pt cine incearca sa slabeasca as scoate inghetata de pe lista alimentelor permise pt ca are grasimi multe si de tip transfat, mai ales cea din comert

Paragaraful cu suplimentele l-as modifica asa:
suplimente naturale: 1 lingura pe zi de semintele de in (macinate cu rasnita de cafea, deoarece stomacul nu le poate digera altfel), canepa , pudra Maca, turmeric, foarte bun antioxidanti - se pot adauga in cereale sau in shakeuri cu fructe (la alegere: afine, capsuni, jumate de banana, etc) si lapte de cereale preferabil neindulcit (de migdale, soia, orez, etc). Vitamine, minerale, creatina, supliment de proteina pt cele ce fac cu greutati (1gr per fiecare kg corporal /zi)

Cintaritul ca metoda de verificare a rezultatelor nu este buna deoarece muschii atirna greu la cintar desi ocupa spatiu mic in timp ce grasimea este usoara dar ocupa spatiu mult...prin urmare antrenamentele fac muschii sa creasca, grasimea sa scada insa cintarul poate arata chiar mai multe kg decit la inceput ... corpul insa arata mai subtire! folositi centimetrul si felul cum va vin hainele vechi ca sa vedeti rezultatele. Sau si mai bine, faceti poze in costum de baie (fatza, spate si lateral) la inceput de program si comparati cu aceleasi poze facute peste o luna, doua, trei, samd. Veti vedea progresia clar si asta va va motiva sa tineti pasul cu programul..

Recomandari de programe de sport pt cui ii place sa lucreze acasa si vrea sa economiseasca banii/ timpul cu dusul la sala: pentru incepatori e bine sa faca pilates (ritm gentil, bun pt persoanele cu probleme de mijloc) sau Tae-Bo cu Billy Blanks pt cei carora le place ritmul mai alert. Daca sinteti mai avansati sau pur si simplu va place un challenge incercati din programele de pe beachbody.com care sint verificate de noi si dau rezultate uimitoare cu conditia sa te tii de ele si sa ai o dieta sanatoasa. Cele mai bune programe ar fi: P90X (stil clasic, o combinatie de mai multe feluri de workout, intens dar relativ safe) RevAbs, Chalene Extreme, Insanity (foarte intens, da rezultate uimitoare dar este contraindicat persoanelor cu probleme de orice fel ale coloanei, incheieturilor, etc)
Nu ocoliti Yoga sub nici o forma! Flexibilitatea este atuul tineretii...este ingredientul cheie care ajuta la prevenirea multor neajunsuri o data cu inaintarea in virsta.

Ca sfat asa... "neortodox" :) ajuta foarte mult sa va gasiti un antrenor din programele mentionate mai sus care sa va "unga" pe suflet, sa va placa stilul lui si energia pe care o degaja, sa va fie drag sa-l/ s-o ascultati si sa aveti incredere in expertiza lor. Chalene Jhonson, Tony Horton, Shaun Thompson, Brett Hoebel sint doar citeva din numele celor pe care noi i-am urmat si rezultatele au fost vizibile, in plus distractia maxima :)

Alergatul este si el o forma buna de cardio (ajuta la topirea grasimii inutile) cu mentiunea ca va trebuie pantofi sport, buni NU uzati, de preferinta speciali pt alergat ca sa nu zapaciti incheieturile. Alergatul pe zgura sau pamint e mai bun decit cel pe asfalt. Se face putin streching inainte sau se merge in pas lent apoi mai rapid circa 10 minute pt a se incalzi muschii si tendoanele/ligamentele. La inceput veti constata ca nu aveti suficient suflu si putere sa alergati...Modificati viteza de asa maniera incit sa puteti alerga macar 20 min indiferent ca inseamna mers in pas rapid sau alergat usor.Cu timpul inima si muschii vor deveni mai puternici si veti progresa, respiratia nu vi se va mai taia, picioarele nu se vor mai inmuia asa rapid. Toti pornim de la un nivel mai jos sau mai sus...prin munca el se depaseste.
Ajuta foarte mult daca ai un iPod cu muzica energizanta care sa te impulsioneze.

Dupa efort imediat se bea apa minerala cu continut mare de calciu, magneziu (gen Borsec) sau apa de cocos naturala, se gaseste in magazinele naturiste, cine e norocos si traieste in tari straine are acces mai usor (un brand bun este "Vita Coco"). Bauturile isotonice contin vopsele si zahar foarte mult...nu sint alegerea ideala.



daca imi amintesc, revin.

fetelor, ce gusturi interesante aveti la barbati! mi-a placut sa vad alegerile voastre...eu si Deus avem gusturi comune primii doi alesi de tine imi plac si mie
"musteriul" meu este Marc, un baiat tare finutz si modest cu o personalitate interesanta care nu se vede prin poza aia...corpul lui imi place cel mai mult

Pearl, ma bucur ca ti-a placut Kenpo...l-ai ales bine pt inceput! este cam cel mai usor si fun workout

XIO bafta multa la invatat!!! O sa iei cu brio ca esti desteapta si iti tinem si noi pumnii sa-ti pice ce stii

Baby-boom, cind omul nu vrea sa se ajute pe el insusi, degeaba il mai ajuta altii...din pacate. Si eu am o prietena care a avut o forma urita de cancer dar ea a luptat si inca lupta. E trist, stiu prin ce treci :-((

Iulix, am vazut si pozele tale...esti o draguta si prietenul tau iti seamana parca sinteti frati :)

V-am lasat ca s-a facut tirziu.


"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Bun gasit!
Allure,nemaipomenite sfaturile tale,multumim!
Eu sunt transpirata rau si imi cam bate AC-ul in spate(acum simt si ma intreb,oare de la asta sa fie durerea de spate ce`o am de ieri?)
Am reusit si in seara asta sa sar coarda ,abdomene,pilates pt. picioare ...cam atit.Dar simt muschii hm,cam durerosi si apele curg ca la balamuc.E oricum mai bine decit nimic,nu?
Ma apuca iar pandaliile ca nu am greutati.
Sa ma laud cu ce am mincat eu pe ziua de azi .MD dimineata la 1:45 putina brinza (vreo 4 cubulete) cu 2 oua fierte si catraveti.Dupa aia am trecut la brinza crema cu lipie si pepene (o lipie mica si vreo 5 bucati de pepene)apoi un strugure.
Am baut apa multa si pina la ora 19:00 n-am mai mincat/baut nimic.
La 19:20 am mincat o pulpa de pui la cuptor cu salata de castraveti si alge marine ca nu era timp,inca mai aveam de munca.Intre timp mi-am facut o cafea mare neagra ,si cu cana de cafea si pet-ul de 2L de apa mi-am terminat ultima ora pe ziua de azi.

Nikole,iar intind rufe de data asta noaptea(dar n-am ce face,maine muncesc de la 11:00 pina la 17:00 si cum ma trezesc tirziu in ultima vreme presimt ca raman cu rufele nespalate )

Fetelor,si Kenpo asta ce mai e??Hai dezvaluitit tot nu tineti lumea in suspans.
Pearl,si tu vorbesti ca o profesionista draga.Ia zi tu secretul ,de unde te pricepi asa bine la diverse programe?

************************************
Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Allure, tu zici ca ii usor dapai eu sarmana eram cu limba scoasa p-acolo. Totusi sunt mandra ca nu am abandonat in minutul 30 (dupa cum, marturisesc cu jena, ca aveam de gand). Dar mi-a placut !!

Hannen, care experta, vai de steaua mea!...Eu mi-am downloadat de pe torrente P90x, care include mai multe feluri de antrenamente, inclusiv kempo (despr care sotu zice ca ii de fapt un stil de arte martiale..o fi..).

Maine si poimaine ma duc in capitala...dar va voi urmari din umbra.



Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Neatza pe la amiaza la mine aproape!

azi la MD am avut un cheesecake, ca am zis ca am slabit prea mult si trebuie sa imi refac puterile . f aiurea! doar nu era sa zic nu ca era ziua unui coleg

Ma doare si pe mine spatele dar de la greutatea de vineri...cine m-a pus sa umblu 6 etaje de scari cu 20 kile in spate nu stiu! Bine ca am programare la masaj azi..o sa doara rau

Chiquitita, si ochii mei au tendinta sa o ia la vale :)) Inainte obisnuiam sa port tus negru intr-o linie f subtire, dar acum parca nu ma mai avantajeaza, asa ca aplic numai fard mai deschis pe pleoapa si mai inchis la cuta si colturi si linia genelor de jos. Imi place f mult de o tipa de pe youtube cum se machiaza si ce sfaturi da. O cheama Lauren Luke, sau nick name panacea81 ...nu am youtube la serv, asa ca nu pot sa dau link. Dar caut-o e f buna, eu am invatat cateva tricks de la ea.

Baby, imi pare rau ca amicul tau trece printr-o asa incercare grea! Cred ca e groaznic Sper sa aibe putere si sa lupte cu toate metodele posibile.

Bravo Hannen !!! Kenpo este unul din programele din P90X. Allure stie mai bine asa ca nu ma bag in detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Gata ma venit si eu de la sala. Ce bine este sa faci miscare. Am constatat ca nu mai pot sa stau mai mult de 2 zile fara sa fac sport.
Allure multumesc!!! Foarte interesante sfaturile. Le-am citit cap-coada!
Pearl poti sa imi dai te rog linkul cu care ai descarcat P90x?
Elena si sa iti treaca repede spatele.
Xio, Elena multumesc de comentari si de comparatie!
Ma duc sa va mai admir!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Apropo de pompieri mi-au placut Mike, Marc, Shannon si Corey un pic. Oricum per total toti arata senzational.








Don't woryy, be hapyy!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Luminita...!!!! Arati superb!!!! Si ce colaje ai!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Mai fetelor ma uit la voi si mi se pare ca palesc ca o floare ofilita in fata voastra... Nu mai mai joc!!
Hannen nu vrei sa te admir si pe tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

hello..eu cu febra musculara dupa mine, nush ce tot fac atata febra mereu, abia m-am luptat cu fiarele alea azi

Puskin si Hannen, v-am pus 'motivatia' inapoi in album:-))

Deus a ajuns intreaga ciupercuta??..ca numai cu emotii stau de ieri


P.S. am descoperit inca un live:-))..in prostia mea credeam ca am abdomen..lol
ma face cu nervii fata asta, cand ma gandesc cat am de muncit
http://www.youtube.com/watch?v=oEGytD7qWAM&feature=player_embedded#!

***************************************************************************
I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related







Mergi la inceput