"Abdomen extra-plat (40)"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

omg Iulix, nu il stii pe Michael Scofield din Prison Break??
http://www.youtube.com/watch?v=dtlqXTs26DA&feature=related

no. ma duc la somn si eu.noapte buna

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Deus stiu ca scriai undeva despre fresh-urile zilnice pe care ti le prepari.
Mai postezi acolo?M-ar interesa sa vad,ca raman in curand fara idei

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

ati comentat nu gluma!
am multe de zis ca sa fiu "la zi" :)

inspirata de pozele Luminitei care pe masura ce devine mai musculoasa ne arata din ce in ce mai multe si mai interesante (pozitii, alea ) m-a chinuit si pe mine talentul si m-am pozat cu niste rochite ce nu le-am purtat inca niciodata ca n-am avut unde si fiindca mi s-a parut si ca sint cam dolofana pentru ele ma rog, sint la limita...

deci nu am muschi de aratat, am toalete

viewer discretion is advised

revin cu comentarii mai incolo...

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Deci Deus daca vrem sa traim linistite si sa apucam 100 de ani sa ne mutam in Japonia, California, sau intr-un satuc din Italia sau Sardinia??? Eu votez cu Japonia. Hannen here I come!!! Japonezii si populatiile mediteraneene stiam ca au rata mare de longevitate, dar cei din California tot la fel?? Bravo lor!! Inseamna ca au descoperit elixirul vietii. Noi am ramas inca la stadiul de carne si bautura cat incape!!
Ma duc sa ma culc ca incep sa aberez!

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Japonezii au cea mai mare incidenta la cancerul gastric din intreaga lume din cauza alimentatiei lor

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Lumi, wow, chiar ca Jensen ala e aratos rau! si are allura asa de bad boy niiicee!!! cred ca o sa incep sa urmaresc si eu serialul hahahah

Nikole, cred ca iti place de Oliver ca seamana un pic cu sotul tau :) esti constanta, bravo

Vad ca azi e ziua de pozat! si pe mine m-a chinuit talentul dupa ce am venit de la sala sa va arat ce am lucrat...si ce mi-am luat si sa va arat ca am oglinda noua si ca talentul meu fotografic e undeva sub 0..dar prindeti voi ideea

Allure, super de tot toate outfiturile! Am ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Da, asa este Jp si India sunt tarile fruntase in ce priveste neoplasmul gastric, hai ca as intelege de ce indienii, dar niponii???
Am fost mirata cand mi-a spus medicul asa ceva, am cautat pe net si studiile au comfirmat

Elena daaaaa...eu cand l-am vazut pe sot ptr prima oara...am inlemnitptr prima oara dupa 10 ani, s-au revoltat toate celulele
mi-am zis...pe asta il vreau de barbat...pentru totdeauna(ce vremuri...)
mare noroc ca si el cand m-a vazut...a dat in balbaiala, eh...destinul!a fost sa fie!
cand am inceput sa legam ceva cuvinte unul cu altul am realizat ca rup si ceva portugheza!
asta e genul de barbat de care ma las prinsa

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Chiar, ia povestiti cum ati ajuns impreuna cu jumatatile voastre

Nikole, e din cauza ca mananca mult afumat si sarat.

Lumi, la serialul ala nu ma pot uita, ca il stiu pe baiat din Fetele Gilmore si distruge tot farmecul Oricum nu-mi exprimanimic. In schimb Gerry

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

si mie imi place Scofield...bad boy
si Martinez e sexy...hmm...

mda...aveam multe de spus dar ma duc sa ma culc. m-am epuizat tare cu sedinta foto
ma bucur ca v-au placut rochiile mele; cind o sa ajung nitel mai fit (aka talie/ brate mai subtiri nitel) tot fac niste poze profesioniste

p.s. - Deus, te-am vazut si eu in pozele la sala

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna dimineatza! Mai ce fete scriitoare.
Luminita il cunosc pe acest Scofield dupa fata, ca dupa nume... never. Mmmm arata . Eu prima data la un barbat ma uit la ochi. Asa ca el intra in categoria mea de hot boy!! Chiar arata superr si cu ochii aia te da pe spate.
Am auzit de ceva poze??? Ma duc sa arunc un ochi si revin cu comentat.
Sabina multa sanatate bebelinei si sa se faca repede bine!

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Mai ce poze frumoase am vazut!!!
Elena ce subtirica esti. Imi place costumul foarte mult. Iti vine super!
Allure foarte frumoase rochiile. Toate te avantajeaza. Si ce burtica ai tu?? Cum ziceau si fetele mai bine asa, decat sa ai patratele ca barbatii. Ce culoare vrei sa iti faci la suvite?
Xio ce flexibila esti!!! Super!!
Sambata viitoare am iar o nunta si atunci o sa ma pozez si eu ca am luat microbul de la voi. Apropo de cum ne-am intalnit jumatatile la mine a fost in felul urmator: eu am fost la gradinita unde mama lui lucra. Apoi am facut scoala generala vis-a-vis de casa lui, mama mea se cunostea cu mama lui, vorbeau, erau cunostiinte. Apoi anii au trecut, amandoi am crescut, el ma vedea ca treceam cu parintii mei la bunici csre stau pe o strada ce se intersecteaza cu strada pe care sta el. Si intr-o zi imi gaseste profilul pe un site de socializare si incepem sa vorbim si asa am descoperit ca ii cunosteam o parte din familie. Iar cand a fost sa iesim prima data era nu stiu ce meci la televizor, iar el m-a intrebat daca vedem acel meci impreuna (eu in inocenta mea credeam ca o sa il vedem fiecare la casele noastre ). Nu a fost cea mai romantica intrebare dar de atunci suntem impreuna iar peste 2 zile facem 3 ani de cand suntem impreuna. O sa arunc un ochi pe net de retete de pateu vegetal cu legume ca vreau sa fac azi.

Mergi la inceput