"Abdomen extra-plat (40)"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Ce frumos Nikole..dragoste la prima vedere deci el e brazilian de origine? ce limba vorbesc copiii? ma rog, Kevin ca cea mica nu vorbeste inca

Pusei si eu poze cu jumatatea mea .. noi ne-am cunoscut cat a fost el in vacanta in Ro, apoi relatie la distanta vreun an in care a venit sa ma mai viziteze de 2 ori, si apoi am zis DA si am plecat la el si iata-ma dupa 7 ani de zile tot pe aici... si vor trai fericiti pana la adanci batraneti si eu am stiut ca el e "the one"

vise placute, eu merg la nani ca e tarziuuuuuuuu!!! maine plang la lucru :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Am gasit reteta de pateu. Bine eu nu o sa folosesc margarina si cred ca o sa adaug si niste ciuperci. Nu stiu ce rol are faina aici. Poate ma lamuriti. Am vazut ca se poate face si din fasole, linte, naut.

Pateu vegetal

50 gr. fulgi de soia ( dupa rehidratare se obtin aproximativ 200 gr.)
2 cepe
50 ml.ulei
1 lingurita zeamil,sau faina
1 cartof mic
1 morcov mic
1 pastarnac mic
1 lingurita rasa cu boia de ardei dulce
1 varf de cutit de boia iute ( facultativ)
sare si piper
50 gr.margarina

Mod de preparare: Fulgii de soia se pregatesc dupa indicatiile de pe ambalaj.Se lasa sa se raceasca apoi se preseaza foarte bine pentru a se indeparta apa.Ceapa se caleste usor apoi se rastoarna peste fulgii de soia.Toate legumele se taie in bucati si se pun la fiert .Trebuie sa fiarba foarte bine.Dupa ce au fiert,fierbinti se paseaza sau se mixeaza.Zeamilul sau faina se desface in putina apa rece apoi se pune la fiert in 3-4 linguri de apa sau supa in care au fiert legumele.Se mixeaza bine toate ingredientele.Se adauga sare,piper si boiaua.Dupa ce am potrivit gustul cu sare si piper se adauga margarina si se mixeaza sau se freaca cu o lingura pana devine ca o crema.Se lasa la rece pentru 30 de minute dupa care se poate servi.Poate fi pastrat 3-4 zile la frigider.
Elena foarte bine va sta!! Noapte buna!
Nikole . Ma duc la cumparaturi.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Deci Deus daca vrem sa traim linistite si sa apucam 100 de ani sa ne mutam in Japonia, California, sau intr-un satuc din Italia sau Sardinia??? Eu votez cu Japonia. Hannen here I come!!! Japonezii si populatiile mediteraneene stiam ca au rata mare de longevitate, dar cei din California tot la fel?? Bravo lor!! Inseamna ca au descoperit elixirul vietii. Noi am ramas inca la stadiul de carne si bautura cat incape!!
Ma duc sa ma culc ca incep sa aberez!

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Japonezii au cea mai mare incidenta la cancerul gastric din intreaga lume din cauza alimentatiei lor

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

XIO - alimentatia din Okinawa este de calitate...restul de prin Asia fac si ei, exact ca restul lumii, excese si greseli:-)))

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Deus stiu ca scriai undeva despre fresh-urile zilnice pe care ti le prepari.
Mai postezi acolo?M-ar interesa sa vad,ca raman in curand fara idei

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

aici le-am scris...eu beau ce am prin casa:-)
http://www.de-azi.ro/30-de-bombe-de-vitamine-3/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Allure ce sexi esti! si ce rochite frumoase ai

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Deus...am si eu o intrebare de baraj....printre efectele adverse ale creatinei e cumva si foamea? De cand iau as manca non stop, mi-e foame de mor , iar eu nu sunt o persoana mancacioasa.
Noroc cu sportul dar mi-am recuperat kilele pierdute si mi-e foameee rau

Mergi la inceput

Gata cumparaturile. Acum ma apuc de pateu. Am luat granule de soia si pe ele scrie nemodificate genetic (sper ca asa e), telina in loc de pastarnac, morcov, cartof nu pun si cateva ciuperci ca eu sunt moarta dupa ele poate si ardei din gradina sa pun. Va zic la sfarsit cum iese.
Marina la ce ajuta creatina?
Carina am uitat sa precizez ca NU pun margarina. Decat putin ulei de floarea soarelui ca nu am de masline. Va sta foarte bine impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

iulix....definirea muschilor

Mergi la inceput

Aaaa... si sunt suplimente? Scuza-mi ignoranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Nikole: bicarbonatul cica ar avea rolul sa elimine problemele cauzate de beans (gaze in special). Foarte dragut mousieur Olivier
Nicole: foarte bine arati!
Elena: pe langa ca esti asa scumpica la fata, arati tare bine si la corp.
Xio: mi-ai amintit de antrenamentele de gimnastica. Tre sa incerc si eu cand ajung home sa vad cat de tare scartaie
Iulix: nu margarina !!!!!!!!!!! Ulei de masline/ de samburi de struguri/ unt daca-i musai, da' nu margarina.
Pusei si eu o poza cu jumatatea. Noi ne-am intalnit cand am venit eu la facultate printr-un prieten de-al lui. Vreo 2-3 luni apoi ne intalneam accidental. Mie imi placea, lui ii placea, dar pana la urma eu l-am invitat in oras intr-o seara . Din noaptea aia a ramas la mine in apartament (acum 12 ani).
Legat de carne si vegetarianism, eu carne de porc mananc ffff rar si si atunci gust o bucatica. Vitel mananc tot rar. Pui, curcan, peste (fructe de mare) mananc in fiecare zi, dar la fel cum fac cu orice, moderatia e cheia.

Mancarea de azi:
iaurt cu mure si piersici, agave si amaranth expandat
g: goji si boabe de cacao crude
ciorbita cu ciuperci, wakame, ghimbir si paste de mei si quinoa
pui cu naut in sos de rosii si castraveti
Blini (un fel de pancake/ turtite) din malai/ canepa si orz cu haloumi si gravlax (somon macerat)
cateva lingurite de inghetata de cafea (30-40 g - 160cal/ 100g)

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput