"Abdomen extra-plat (40)"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Ma duc la nani desi e o caldura in casa de mmooorrr!! Cautand despre principiile dietei mediteraneene am gasit un studiu facut acum 4 ani care spune ca acesta dieta reduce riscul aparitiei bolii Alzheimer cu 68% si ca e sprijinita de 10 tari (Portugalia, Spania, Norvegia, Franta, Italia, Grecia, Maroc, SUA, Malta si Tunisia) ca si candidata la Patrimoniul Cultural al Umanitatii, titlu oferit de UNESCO.
Citind ce am gasit pe net am ajuns la concluzia ca e o dieta foarte accesibila si gandita pt. orice tip de organism, asa ca o sa incerc sa o adopt, dar eliminand carnea de orice fel.
Noapte buna si o seara racoroasa sa aveti!

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

iulix..daca nu crezi in vegetarianism, daca nu esti convinsa nu o sa poti sa urmezi regimul de viata:-)
trebuie motive serioase ca sa renunti la carne...este gustoasa, toata lumea stie:-)

sa te uiti la "food inc"

noapte buna

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Deci Deus daca vrem sa traim linistite si sa apucam 100 de ani sa ne mutam in Japonia, California, sau intr-un satuc din Italia sau Sardinia??? Eu votez cu Japonia. Hannen here I come!!! Japonezii si populatiile mediteraneene stiam ca au rata mare de longevitate, dar cei din California tot la fel?? Bravo lor!! Inseamna ca au descoperit elixirul vietii. Noi am ramas inca la stadiul de carne si bautura cat incape!!
Ma duc sa ma culc ca incep sa aberez!

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

daca tot ziserati de hottest guys, eu am un top 6
1. nimeni altul decat Shaun T baby
2. Jensen Ackles..mult prea hottttttt
3. Jared Padalecki..sweetttt
4. Alex Velea
5. Wentworth Miller
si pe 6 Gerard Butler

si aici Jensen e de-a dreptul superbbb..numai pentru ei doi ma uit la Supernatural..
http://www.youtube.com/watch?v=ml5p_ODmmsQ

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Deus scuza-mi ignoranta, dar ce este "food inc"? Sunt convinsa ca vreau sa renunt la carne si nu o fac pt. ca e un moft de-al meu ci pt. ca vreau sa vad cum e sa poti sa mananci sanatos si sa traiesti mult.
Luminita Jensen e atat de hooottt!!! Ce zambet are!!! Si ce ochi!! Nice boy!!! Pe ceilalti sorry, dar nu ii stiu (in afara de Shaun care e si el . Si Alex Velea pe care l-am vazut la mare si e bun rau!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

aaahh, i-am gasit pe superbii mei impreuna intr-in interviu..sunt sexosi rau de tot baietii astia, si vocile alea
http://www.youtube.com/watch?v=BrLZaLT6il8&feature=related

edit: uitati va la minutul 2:20 ..e cea mai tare faza din tot serialul asta:-))
I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

iulix
http://www.foodincmovie.com/
http://documentare.italk.ro/food-inc-2009/
eu nu mai mananc carne dintr-un motiv simplu...nu consider ca pt satisfacerea papilelor mele gustative este nevoie ca o alta fiinta sa sufere, orice alta fiinta

efectiv mi-e mila de orice misca...si chiar daca mi-e pofta, mila este mai mare:-)))

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Pe Jared il mai stiu de undeva. A fost pe Acasa Tv un film numit "Gilmore Girls" si el juca rolul primului iubit al protagonistei la inceput de serial. Super film!!!! Cat de mult mi-a placut!!

Mergi la inceput

Deus foarte educative filmuletele. Multumesc!! Te pun pe ganduri. Ce m-a impresionat cel mai mult a fost povestea mamicii care si-a pierdut baietelul din cauza acelei bacterii si cea a familiei care din cauza bugetului prea mic prefera sa manance la fast-food decat sa cumpere fructe sau legume. Dar mai trist este ca si la noi in tara se aplica acelasi principiu: majoritatea parintilor sunt atat de preocupati cu serviciurile lor atat de stresante incat uita sa aiba grija de sanatatea si alimentatia copiilor. Trist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Buna dimineata,

Raportez o bebelina cu muci,deci sta acasa si adio sportul meu. :)
Dar lasa ca recuperez eu.
Am inceput sa vad o schimbare,nu e f vizibila,dar o simt.
Plus ca si cantarul ma aproba.Grasimea corporala se topeste,greu dar sigur!De la 25.0~25.5 am scazut la 24.7 azi dimineata pe cantar!Mai avem de tras mult.
Si musculatura picioarelor cel putin!simt ca a devenit mai puternica si parca si picioarele cela mai subtiri.E un sut in fund care ma ambitioneaza sa continui.

Aporpo de portii mari de mancare.Mama se minuneaza de fiecare data cand vine la noi in vizita,de ce portii mici mananca japonezii.Venea sotul de la munca si mancam portii egale,si bineinteles f multe legume,alge,soba,miso,peste...ce se mai minuna mama,cum de mai traim inca

Nici noi nu servim carne de porc f des.Eu recunosc ca un gratar ma da pe spate,servesc pana mi se face rauInsa de obicei,mancam carne de pui si peste.

Nikole ahhh,as lua primul avion spre Brasil.
Hannen hai mai ca io prefer vara decat iarna din Jp,cand iti ingheata oasele nu neaparat de frig ci pentru ca sunt peretii subtiri si din moment ce ai oprit caldura se face frig instant.Iar diminetiile pana se incalzeste casa,nici nu te poti misca

Asa ca prefer vara si canicula!
Bine,si pe mine ma bate Ac-ul toata ziua in ceafa la munca...poate de aceea imi e mai usor.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput