"Abdomen extra-plat (40)"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

ce fertila ma simt cu al meu 0.65O fi asa,da' la mine se aplica..nu.Sa nu mai vorbim de sani mari si par blond.Ah,stai,par blond..bate spre blond(cenusiu inchis).

Dar asa,ochiometric,si eu sunt de acord ca un raport talie-sold mare rezulta feminin ochiului,la fel ca un par blond(natural)si sani generosi.

Pai cum Luminita,TU sa obosesti de la vreo 8 kg carate pentru ceva timp?Lasa ca asa ai mai lucrat un pic bicepsii:D

Xio,role?Pai ai spus ca nu-ti place cardio.Pentru mine,merita.Eu,de exemplu,prefer orice sport in aer liber.Acasa nu-mi place,la sala mai rau.Asa ca role,bicicleta,inot,tenis..Oh,si mai ales sport pe plaja-voleiEu sunt d'aia care se baga in seama sa joace chiar daca nu face parte din grupul initial,atat de mult imi place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

A zis cineva de sani mari??? Pai inseamna ca a stiut prietenul meu de ce m-a ales. Insa cu parul blond nu ma potrivesc. Eu il am castaniu inchis cu reflexe rosii(de fapt nici nu stiu sa definesc ce fel de rosu). Mi-am luat si centimetru roz ca de fetite, dar inca nu am avut timp sa ma masor. Mai incolo o sa am timp ca acum e nepotelul pe la mine. Am gasit si mouse cu 16.90 lei care merge cu viteza luminii. Gata am fugit sa ma joc cu prichindelul de 2 anisori.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Seara buna, Romanie

Ema,Carina, da' de ce se adauga bicarbonat la fiert fasolea??
Ajuta la ceva anume?
sa nu te balonezi, sau de ce?

Iulixspor la... decarnizat
Eu am fost un copil crescut cu carne de porc, se manca la noi in casa zilnic, cand imi amintesc mi se face rau.
Aveam insa la discretie si kg de fructe(matusa-mea lucra la o ferma, in vacante mergeam la ea, stateam catarata numai prin copaci si mancam kg de fructe).
De cativa ani, nu mai suport carnea de porc, nici cea de vita, astazi mananc f rar, si destul de putin.
In sarcina cu Kevin am mancat de 5 ori carne, atat, nu suportam sa o vad in fata ochilor, si nu am avut nici anemie, nici o problema, mergeam zilnic pe jos km intregi, urcam scari, eram super strong...si am nascut un copil de 4, 300 perfect sanatos.
Carnea de pui si peste, curcan...la astea nu pot renunta, imi place gustul, orice altceva as manca, super satula sa fiu, daca vad un copan de pui, nu-i pot rezista.
Oricum pateurile si nebuniile alea din comert nu mi se par o alegere prea buna...mai degraba fileul de vita , e mai sanatos.

Hannen pana in ianuarie ai timp sa tatonezi terenul, si de te muti, pariu ca iti de noi!?
E nebunie, stii doar, cred ca nu te mai "vedem" la ochi, stai numai prin shop-uri, parcuri

Sabyna...cine stie, poate ne vedem, nu am rupt cordonul ombilical cu Japan inca.
Poate vin in vizita, am cumnata acolo, si omuleti (prietene) dragi mie, printre care si voi doua
Dar poate veniti voi in Brazil...e o tara minunata fara doar si poate

Ema...iti place Matt Damon?ca barbat sau ca om?
eu il detest, e un...porc, scuzati-mi expresia, dar chiar e, asadar merita spus.
Nimanui nu-i place dewww.google.ro/imgres?imgurl=http://www.nndb.com/people/433/000071220/olivier-martinez-1-sized.jpg&imgrefurl=http://www.nndb.com/people/433/000071220/&usg=F6xK2onB3SFbWVd6lHoK7WnoOBk=&h=340&w=227&sz=27&hl=ro&start=0&zoom=1&tbnid=YfxQt3flcTw2kM:&tbnh=134&tbnw=96&prev=/images%3Fq%3Doliver%2Bmartinez%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DX%26biw%3D1263%26bih%3D551%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=296&ei=g7p2TJWIGIL6lwfxysXsCw&oei=TLp2TPfgGYG0nAeK4cnBAQ&esq=18&page=1&ndsp=25&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=82&ty=82 br / " target="_blank"> Oliver Martinez??
E singurul barbat in afara de sot care ma atrage, dar singurul...al meu sta linistit, stie ca nu-l voi insela ever, ca fff rar mi se aprind mie beculetele, si f putini barbati corspund gusturilor mele, in materie de fizic.

Dooku...da...buba e la mine, stii cum e...cand zece iti spun ca esti beat, pai mergi de te culca!

Xio...role!?
M-ai aruncat in timp, mi-amintesc cand eram pustoaica, adoram rolele, mergeam in parc cu rolele, singura, ajungeam acasa seara super transpirata, rosie ca racul, fericita insa...
uitasem de faza asta a vietii, ce amintiri placute, mi-as cumpara role acu' da cred ca ma potolesc cand vad pretul, ma uitasem dupa role mici ptr Kevin si gasisem unele de 100$, mie mi se par scumpe...

Eu mi-am inceput ziua cu un shake de capsuni
doua felii de paine integrala cu gem de...capsuni
o cafea slaba cu muuult lapte care m-a agitat de 'numa!
pranz:salata de oua de prepelita
gustrae:nuci, un fresh ff gustos(telina frunze,mar, spanac, ginger doua feliute subtiri, o lingura de seminte de tot neamu,si zahar muscavo)
cina:vreau sa fac un pui umplut la cuptor alaturi de salata de rucula si brocoli.

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu am 0,68654387 evident nu mai stiu exact zecimalele

Dooku, mie nu imi place cardio gen aerobic, tae bo,jogging sau orice facut acasa. In rest, bicicleta, role, sport(basschet,tenis,fotbal,volei,ping pong, orice), kickbox, pilates,astea imi plac.
v-am pupat ca ma pun la facut grile

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Nikole multumesc. Eu cu carnea de porc nu ma impac. Nu am mai mancat acest fel de carne de mult mult timp. In schimb eu nu puteam rezista in fata unui piept de pui la gratar cu sos de rosii si ele facute pe gratar si amestecate cu usturoi si pus deasupra. Imi fac singura pofta... Ce maricel a fost Kevin.
E dragut Oliver Martinez, mai ales la fata. Ce nu imi place la el este parul lung. Am un fix cu parul lung la barbati: nu il suport. Parca a fost iubitul lui Kylei Minogue, nu?
Am vazut la televizor ca la Cluj la Institutul Inimii e un doctor chirurg pediatru care opereaza fara sa ia salariu. Bravo lui!! Ma bucur ca mai exista la noi in tara astfel de oameni.
Foarte frumoasa mi se pare Brazilia. Plina de exotism, de un pic de mister si de mult Soare si caldura. Vreau si eu la tine!!

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Iulix, si in TM sunt destui care lucreaza fara sa primeasca salar. Nu e de laudat, e de plans.

Mie Olivier ala mi se pare cam ascutit.
M-am razgandit, fara grile, doar somn.
Noapte buna!

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Pe mine cu 0.8 ma primiti??? Cam mult, dar sunt la inceput de drum.
Xio bafta la grile si sa faci cat mai multe corecte.

Mergi la inceput

Xio din punctul meu de vedere e de laudat pt. ca in loc sa stea acasa fac ceva bun pt. oamenii care au nevoie de ajutor. E drept ca este o situatie jenanta si umila pt. niste oameni care au invatat mult de tot si drept rasplata statul nu ii baga in seama. Asa stie statul nostru sa aiba grija de oamenii valorosi. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

seara buna:-)

ma alatur si eu teoriei conform careia fibrele sunt bune:-) ..nenea acela este nitel extremist
Allure papa linistita orez, legume, fructe...sunt mii de studii si dovezi care arata ca dieta mediteraneana, asiatica (anumite zone) , dieta din anumite insule din America de sud, Sardinia...sunt diete sanatoase cu incidenta mica de cancer/osteoporoza/boli cardio, etc...Cei mai longevivi oameni mananca legume, fructe, lapte de capra, vin rosu, orez,putina carne (de miel,peste), se misca mult in aer liber, muncesc pana la 90 de ani

Xio si eu sunt pe langa cardio:-) prefer sala de forta, sporturile de echipa, tonifierea, inotul, etc...salturile si aerobicul ma plictisesc si astept sa se termine ora:-)))
o singura exceptie - avem o antrenoare de TaeBo fosta karateka care te face sa-ti placa acest gen de sport...este foarte buna si tonica

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

uite Allure un studiu http://ngm.nationalgeographic.com/ngm/0511/feature1/index.html

o viata tihnita vorba romanilor:-) sa ajuti pe altii, sa nu ai stres, sa mananci putin si sanatos, sa te misti in aer liber, sa nu te pensionezi...cateva secrete:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput