"Abdomen extra-plat (40)"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

pearl,mey de ce esti rea?eu pling de cald si tu imi oferi grade in plus?
Dar oferta lui puskin sau a emei,cu racoare si grade putine nu le pot refuza!
puskin,sper sa te vezi la casa noua cit de curind.Ma bate gindul sa ma mut si eu(parca tot zic de vreo 3 pagini incoa,se vede ca`i microbu` bine instalat in cerebel)
Nici eu n-am citit articolul inca,dar m-ati facut curioasa asa ca o sa arunc un ochi mai incolo dupa ce maninc si daca nu

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

nici io nu ma dau in vant dupa barbati care au fete copilaroase. stiu ca mr din eclipsa-i chiar adolescent. imi place Matt Damon, ala da om, domle
pai, hai, hannen, cu catel, purcel la mine sa te racoresti

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

gata cumparaturile..creca am carat linistit fro 8 kg de fructe si legume cu manutele astea doua:-)))
is varza si nu ma asteapta decat vro 200 de flotari cu shaun acuma
sa vaz cat de tare o dau in bara..ma apuc

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Hello, hello!
Deus te-am vzut in poze, tie iti sta tare bine cand zambesti!
Iulix, tu parca mai ziceai de crenvusti la mic dejun, nu? Cred ca ar trebui sa renunti si la ei ca nu sunt buni deloc.
puskin, esti "listata" . Cred ca nu mi-a scapst nimic din zilele de adaugat, daca da dati un semn.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

iulix, mersi, teoria aia cu fibra asa si pe dincolo o stiam si eu dar nenea ala zice ca fibra nu e buna cam deloc. Articolul pus de mine zice ca ala pus de tine e mit. El recomanda:

"Negligible dietary fiber. Fiber in food was always avoided, and still is outside of English-speaking countries. Until recently there was no means of processing insoluble fiber into edible food. The minor amounts of soluble fiber consumed with natural fruits and vegetables don’t impact health."

pe forumul unde am gasit eu referinta la acest site spunea unul (care parea ca stie ce spune) ca whole grains de orice fel trebuie evitate complet...asta m-a scandalizat si m-a facut sa arunc un ochi pe situl cu pricina...Sint inca in studii. Deocamdata nu renunt la quinoa mea si la orez brun. Incep insa sa-mi fac griji despre taritele adaugate de mine personal ca supliment in sucuri si cereale.

Oamenii pe vremuri mincau in farfurii mici fiindca nu se scaldau in mincare ca noi azi ci trebuia sa economiseasca...noi facem jaf.

Zeta are cele mai frumoase sprincene, cred ca se penseaza la Anastasia, precis.

Tre sa plec la munca n-am vreme nici de sport iar diseara vin frinta, prevad.

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Avaaai Deus,ce-mi place parul tau,mare si wild asa Nici nu reusesc sa te imaginez cu el drept!SUperb!

Nikole,tu te plangi ca esti slaba si eu nu ma simt sexy decat SI mai slaba ca tine(1.74cm,55kg acum).Deci,chestie de gusturi:oricum tu skinny nu esti.Tot netu' iti zice ca esti zeita si tu nu si nu:P Uita-te in oglinda femeie,arati ca o lucrare de arta! Eu prima data cand te-am vazut mi-a cazut falca,cum se zice in popor:-)Asa ca la gym cu tine,o doza buna de endrofine poate te face sa te vezi cu alti ochi

On topic:eu am pofte pacatoase zilele astea,numai junk mananc:-( Macar killeresc bicicleta aia si rolele cum le prind.Si,ciudat,se vede,chiar daca mananc porcarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

oke..deci azi a fost cea mai tampita, groaznica, sub orice critica zi de sport de pana acum..mi-am batut joc de tot ce inseamna workout de calitate:-))

deci..Max interval plyo 1 ora si 45 de min greutati cu Chalene
poate pun ceva filmulete pe picasa sa ma fac de tot rahatul, desi nu cred :-)))

ma duc la baie ca am nervi si-s tare frustrata de prestatia mea jalnica

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Gata curatenia. Sunt atat de obosita incat nici nu stiu daca ma mai duc la sala. Sa vedem cu ce stare ies de la dus.
Chiquitita nu mai mananc la M.D carne, de fapt am renuntat la ea de 3 zile. Sa vedem cat pot sa rezist.
Ema un mare Da pt. Matt Damon. Arata chiar bine tipul.
Ma duc la dus si pe urma poate in oras cu consortul sa luam un nou mouse ca de acesta pe care il am acum am avut eu grija sa dau pe jos cu el cand am facut curat (s-a bagat firul sun roata de la scaunul de birou si cand am tras scaunul zdranc si mouse-ul pe jos )si de abia mai merge.

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

neatza,

Super pozele Deus! arati mai bine ca pustoaicele de 20 de ani de pe acolo

Eu cred ca inainte se manca asa putin pt ca, asa cum a spus si Allure, nu era industrializarea de azi, plus, nici nu consumau atatea calorii! Nu se compara stilul de viata din ziua de azi cu cel de acum 100 de ani. Efortul fizic si psihic al unei persoane din ziua de azi este cu mult peste cel al unei persoane de acum 100 ani! Oricum, unii o iau prea in extrem si mananca pana la refuz..nici asa!

Hannen, la mine a fost asa de frig dimineata ca si cu ploverul pe mine imi intra vantul pana la oase! brrrr! plus, stand toata ziua intr-un birou cu aerul conditionat la maxim (ca astia au calduri nene!) nici nu am simtit ca a fost vara pana acuma! la mine a mers resoul non stop cred ca trebuie sa imi gasesc ceva de lucru in aer liber, ca acolo m-as simti cel mai bine dar numai vara! :P

Si eu abia astept sa ma mut, in viitorul apropiat! Chicago, here I come! Si acolo e frig dar m-am saturat de atata liniste pe aici la tara, desi tot intr-un oras mare stau dar nu se compara cu Bucurestiul meu agitat

Mai, no offence, dar mie imi pare ca baiatul ala (Lautner) are o fatza de porc! sa nu mai zic cum vorbeste pe la talk show-uri Singurul cu fata asa mai de copil de care imi place e DiCaprio pe care il iubeeeesc! Apoi Gerard Butler! sau pe acelasi loc

Nu am mai facut sport de 2 zile si deja simt lipsa... La sala cu mine azi!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ah,Elena DiCaprio?Ce moaca are,parca cere numai pumni!Cind era mai tinar,eh,era copchil,dar s-a maturizat parca brusc...mie imi pare ca e exact cum zici tu de tipul ala,aka cam cu moaca de porc-copchil.Sa nu ma bati,da?

Deja esti la pulovere?Aoleu,eu m-am hotarit sa`mi caut fustele si rochiile(sa auzi una,au disparut bre din sifonier si nu`mi amintesc sa le fi dosit pe undeva.E clar,ma paste amnezia.Trebuie sa dau casa cu susul in jos sa vad pe unde or fi)

Lumi,de ce esti dezamagita draga?Ce-ai putut sa faci?Lasa ca oricum stai mai bine decit mine la capitolul miscare.Tot astept sa se duca apa asta la vale sa tzopai oleaca.am o burta ca Tom,daca imi da unul gauri curg ca stropitoarea ,numai apa,singe nu mai am.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput