Nou stil de viata (302)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna!

Gabi, cum au zis si fetele nu ai ce face decat sa te mulgi si sa-l arunci. Bine ca nu lipsesti mai mult.
Daniela, super traseu...la sf. saptamanii viitoare plecam si noi, aproximativ pe acelasi traseu. O sa-ti cer niste detalii, dar pe pm

Meniul de azi:
- cas cu rosii si 2 felii paine integrala, o cafea
- o pulpa la cuptor cu salata de varza
- 2 felii pepene galben
- o salata cu ton

O zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Am revenit...

Lou si Liris, am inceput antrenamentele cu Shaun acasa, cele din seria Insanity. Mi se par criminal de grele, cel putin deocamdata ( dupa 2 antrenamente si 1 fit test). Revin cu feedback dupa cateva saptamani.

Zuzi, de-abia astept vacanta urmatoare.Deja citesc de zor despre Thailanda si Cambogia. O sa petrec cateva zile in Bangkok, cateva in Phuket, cateva prin Cambogia ( temple si Phnom Penh) plus vreo 2 zile in Kuala Lumpur pentru ca cel mai ieftin bilet de avion l-am gasit pe ruta Bucuresti-Kuala Lumpur si retur.

Tumpi, complicata treaba cu sanatatea. Nu pot sa te sfatuiesc decat sa continui cu un stil de viata cat mai sanatos si sa incerci sa nu te stresezi prea rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!
In primul rand va multumesc mult pentru urari.

Vad ca sunteti puse pe treaba....ma refer la subiect.
Daca va aduceti aminte eu am renuntat sa postez meniul....motivele fiind ca nu sunt atat de organizata ca voi, in plus eu nu gatesc atat de mult si mancaruri atat de sofisticate ca voi.
Insa de azi am sa incerc sa postez si eu meniul.

Carmen te rog la mine sa treci stagnare.Sincer m-am cam prostit cu inghetatele, fiind si cald si de ce sa nu recunosc imi si plac. Insa am constatat ca am momente in care uneori ma trezesc noaptea cu pofta de dulce, in special.

In ce priveste cantaritul la o luna, este ok, insa eu tot saptamanal ma voi cantari, pentru ca ma motiveaza.

De sport, adica de sala vom reincepe din septembrie, adica eu si sora-mea, Diana. Sincer a fost mult prea cald, au fost concediile. Dar nu renuntam.

Pentru azi, meniul meu consta din fructe si legume (fiind miercuri):
- pranz - 2 pere si un mar ( micul dejun l-am sarit, din lipsa de timp la birou)
- cina cartofi natur, adica fierti cu rosii si ardei gras.
- 2 litri apa cu lamaie
- 2 cafele fara zahar

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ce am mancat eu pana acuma:

o cafea cu un strop de lapte
o nectarina f mare
salata din 2 rosii, un castravete, ceapa , urda dulce, piper, cimbru si ulei de masline.

Azi fac un fel de humus (n-am pasta de susan, fac numai cu naut, usturoi, piper lamaie si ulei de masline, da nu ma intrebati cantitati ca nu le nimeresc..:P)

O masa deci va fi cu humus si candva o sa mai mananc un ou fiert moale. Fara cereale azi

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutare. Haideti, scurt, la un raport zilnic, Zuzi, Tumpi, Lou....

Sa va spun meniul de azi:
-cafea cu zahar si putin lapte
-banana medie, 4 prune
-legume inabusite cu pulpa de porc
-un tiramisu (am iesit cu Iustin la cofetarie)
-doua felii pepene galben, cateva alune

Sport: 50 minute de aerobic la sala (de altfel merg de 5 ori/saptamana, e LEGE, :))

Ruxi, multumesc de idei, le organizez in weekend si pe luni sper sa avem o fatza noua, .
Te poti gandi si tu la un anume format final si apoi le punem cap la cap dandu-i forma decisiva. Schimbam si titlul topicului, aveti altul mai bun, ori ramanem asa?

Clau, imi pare rau pentru Luca, bine ca i-a trecut. Si Teo e alergic la tot felul de piscaturi.

Delia, hai cu propuneri, .

nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Azi mai slaba miscare.

Meniul meu de azi:

MD: o cafea si un corn(home made) cu crema de branza
Gustare:3 prune, o tija de telina
P: ciorba de vacuta cu smantana
C: crema de avocado cu nuci

Mers cu bicicleta vreo 10 km.Si cum am fost la recuperare am intrebat-o pe terapeuta de abdomene,fiinca ma doare gatul cand fac.Mi.a aratat cateva variante,sper sa reusesc sa le fac.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

cum vi se pare www.slabire-sanatate.ro/articole/harta.php" target="_blank">harta mintii? Gasiti utile sfaturile, ce ziceti, le acceptam ca stil de viata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna seara suratelor.

Meniul de azi:
MD - vegetale (rosii, ardei,castraveti) + 150 gr cottage cheese + cafea cu lapte
G - 1 activia cu pecans
P - paste cu piept de pui + 2 colturi de bagheta cu otet balsamic si ulei de masline
G - ceai verde + 2 nectarine + 6 baby morcovei
C - 100 gr cottage chees + 1 ardei capia (mic) + salata verde cu ridichi

Gusta ai reusit sa mai vorbesti cu mama ta?

Lai meniul de azi?

Cellia meniul tau? Hai ca acum ai toate motivele sa-l scrii. Inca o data felicitari pentru slabit.

Mephala inspiratie maxima iti doresc.

Ruxi doar ce-i fost in concediu si deja te gandesti la urmatorul. Apropos cat concediu ai pe an?

Claudia bine ca-i mai bine Luca. Si Bella a fost muscata de ceva si-a avut o reactie tare urata. Acum imi am sotul cu piciorul umflat de nici nu poate sa mearga, de la o muscatura de viespie. Felicitari pentru alergat.

Vikinga tu cum mai esti? Cum merge dieta? Ce-ti fac puiutii?

Eu sunt destul de ocupata cu inchiderea de luna dar sper sa-mi iasa pasenta si sa postez in fiecare zi macar meniul.
O seara buna tuturor.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Dau eu cafeaua astazi si ceaiuri.

Meniul meu de ieri a aratat asa:

MD: afine congelate mixate in blender cu iaurt si proteine
P: salata de vara (rosie, ardei, castravete, ceapa rosie) cu friptura de curcan
C: somon la cuptor cu piure de conopida
Gustare pe seara: seminte de dovleac

Sport: Cardio Recovery, 40 minute.

Lou, cred ca Recovery asta ai putea sa il faci. Nu e cu topaiala ci mai degraba streching si izometrie. Iti mai zic din ce incerc.

Carmen, sunt super ocupata cu mutatul adica seara dupa munca merg acolo si duc chestii, le aranjez in dulapuri, sterg, spal, etc. Nu stiu daca reusesc pana duminica sa vin cu o propunere finala dar incerc.
Ieri mi se pare ca ai avut cam multe fructe, mai ales ca ai papat si tiramisu. Trebuie neaparat sa te invat sa faci dulciuri fara zahar si faina si pe care sa le poti manca in tihna o data pe saptamana. Eu acum 2 saptamani am facut chiar tiramisu ca am sarbatorit 1 an de viata cu baby si a cerut tiramisu ( si el mananca lafel ca mine).

Sabina, nu mananci cam putintel?

Zuzi, anul asta in vara nu am avut decat 1 saptamana de concediu. In Cehia am avut 25 zile/an, in Romania am doar 23 ( 21+ 2 pentru vechime in munca de peste 10 ani).
Meniul tau nu-mi prea place. La aceasi masa paste, paine cu balsamic si ulei nu-i deloc ok. Hai fa-mi placerea si elimina din alimentatie chestiile astea, macar o perioada. Ai sa vezi ce frumos o sa slabesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu azi intentionez sa beau apa si ceai si mananc niste zacusca cu ciuperci intinsa pe paine prajita. Vreo 5 felii toata ziua. Si o sa rontai niste musli cu fructe daca voi putea.
Mi-e greata rau de tot astazi...

Sper sa progresez de la Mladite la Fulgusori.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput