Nou stil de viata (302)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Lou, ii dau si biberon, dar baza e in titi (adica, intr-o zi - 24 h - cand stau cu el non-stop, sau plec pentru scurt timp, mananca maxim 2 biberoane (max 300 ml) si restul titi).

Ii las eu la frigi, dar ce fac in timpul zilei cat sunt plecata, ca o sa-mi explodeze dumnealor pe drum??

Cat despre concediu... nu prea pot sa-l prelungesc. Sau teoretic pot, pana la 2 ani, caci asa e legea... practic insa, nu pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

deja e alt suflu, deci se poate,
zilele viitoare ma voi gandi la alta infatisare a topicului si va rog sa veniti cu idei/sugestii.

Tumpi, incet-incet te pui tu pe picioare.
Musai sa incerc si eu quinoa. Hrisca am incercat-o si a ajuns in cosul de gunoi, e drept ca nu mi-am dat interesul s-o gatesc, doar am inmuiat-o in apa si am adaugat putina sare.

Cellia, posteaza cu incredere meniul zilnic si vino cu ideile pe care le ai, nu da nimeni,, chiar apreciem initiativa.

Zuzi, o saptamana usoara si tie.

Lou, buna ideea cu linkurile date. Ce meniuri sanatoase ai, bravo!

Ruxi, din una in alta, am ajuns www.kaciula.ro/blog/2010/05/pasi/" target="_blank">aici. Ce parere ai despre renuntatul la cereale? N-am cercetat pe tema asta, din lipsa de timp, poate stii tu mai multe?

Meniul:
-cafea cu zahar
-un grape-fruit
-o felie de paine integrala (home made) cu salata de vinete, ardei rosu, putin cas sarat
-doua felii pepene galben
-20-30gr alune
-o bere,
-3 felii muschi file cu ardei rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ufff, Gabi, greu de tot....trebuie sa te mulgi de cate ori poti in ziua respectiva.
Chiar nu poti negocia intorsul la Job pana diversifici macar o masa?
macar ai pauza de alaptat? sper ca nu te intorci mai mult de 6 ore. Ziceai parca ca esti aroape cu serviciul...poti veni sa il alaptezi in pauza.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

LA MULTI ANI, Yasmi! Sa-ti dea Domnul sanatate multa, sarcina usoara pana la capat si bebe sanatos si cuminte!
Si felicitari si pt permis! M-am trezit si eu....

Zuzilici, multam mult! De fapt, rasfoind intr-un caiet am descoperit ca am plecat de la greutatea de 94,600! Nu am habar de ce am zis 92; poate ca mi-a scapat sau poate ca imi era enorma jena pt unde am reusit sa ajung; chiar asa! Mephala, te rog, modifica tu greutatea mea de la inceput! Merci!
Asa, revenind, am plecat de la 94,600 in ianuarie; mai precis pe 11 ianuarie (am refuzat categoric sa incep pe 1.01, plus ca "pica" frigiderul de bunatati...); primele 3 luni am eliminat tot ce era alb: faina, orez, zahar; la fel cartofii; dupa alea 3 luni am inceput sa fac si miscare; progresiv, am inceput cu 10 minute, acum fac aproximativ o ora, aproape zilnic; am redus mult portiile, beau multa apa plata, minim 2 l; de vreo luna imi permit si mici abateri; am descoperit insa cat de "otrava" e zaharul si cat de excesiv este folosit in alimente; am descoperit ca se poate trai si fara cartofi; da, poftesc, dar ma mir si eu ca ma pot opri dupa cateva guri de ceva "bun"; si, dc azi de ex fac vreo abatere, maine programul de sport se prelungeste si beau apa mai multa.
Nu mi-am fixat termene imposibile; in sarcina am intrat cu greutate peste, deci nu dau vina exclusiv pe sarcina; deci, greutatea depusa in timp, va pleca tot in ceva timp; eu mi-am acordat un an jumate; mai vad ce va fi la anu' pe vremea asta. Si cat ma mai tin nervii.

Mama, ce m-am intiiins!!!! Merg la nani! Noapte buna tuturor!

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gabriela, din pacate cat esti plecata singura solutie e sa te mulgi si sa-l arunci.

Carmen, sa sti ca a fost foarte bun, uite aici

Eu meniul nu-l spun, ca pe langa peste desi n-am mancat foarte multe am rontait, ba un porumb fiert, ba fulgi de porumb goi, ba morcovi.

In schimb mi-am facut exercitiile mele, usoare,da acolo cateva.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gabi da la asta nu m-am gandit. Am patit si eu la fel. Am iesit si noi intr-o seara la un restaurant sa mancam (furam invitati) pe cand Melina avea 3 saptamani, si eu am zis de la inceput ca nu alaptez in public Pe atunci lua ceva timp pana manca. Si am luat bibe cu noi. SI sa te ti ce plini imi erau sanii Pe atunci nu mi se reglase productia si aveam lapte de hranit gemeni. Noroc ca in alte dati cand am iesit am fost numai noi doi si mi-am permis sa lipsesc de la masa sa-i dau sa pape Iar acum termina de mancat destul de repede

Carmen incerc. Chiar vorbeam cu sotulache zilele trecute ca in perioade din astea mai ocupate cu bebele sunt multe femei care o dau pe fastfood, ca dehh cand sa ai timp sa faci mancare. Dar eu nu ma las Mai bine fac pt mai multe zile si economisesc timp dar mananc sanatos

Si bineinteles ca mi-ati facut pofta cu oualele si mi-am facut la ora asta. Dar imi permit ca alaptez, nu? (pana acum scuza era ca sunt gravi hi hi)

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

M-am cantarit ieri pt raport. Nici o schimbare. Am tot 60,5 kg. La cata apa am baut cu criza asta de rinichi pe care am avut-o la sfarsitul saptamanii trecute... sunt umflata. Mustesc de apa...

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

S-a mai animat topicul, cum bine a observat Carmen .

Carmen, eu zic ca lista de pe prima pagina e prea lunga. Propun sa pastram acolo:
- o listuta cu fetele care vor sa slabeasca ( cu cateva date gen inaltime, km, masuratori pe care sa le modificam doar o data pe luna)
- o listuta cu membrele permanente, adica fetele care participa constant la subiect si vor sa aiba un stil de viata sanatos dar nu urmaresc sa mai slabeasca
- din lista cu zilele de nastere as scoate toate fetele care nu au mai postat pe topic de mai bine de 1 luna.

Legat de renuntarea la cereale, depinde ce anume incluzi aici. Eu de ex. am scos cam tot ce are gluten, paine mananc extrem de rar si atunci numai de secara. Malai( mamaliga) mananc iar extrem de rar.
Toate persoanele pe care le cunosc si care au renuntat la cereale in general si gluten in special au o sanatate de fier, imunitate crescuta, etc. Tu stii ca eu am un "dinte" pe cereale .

Postez si eu programul de ieri:
Sport: Cardio power& resistance cu Shaun, 40 min
Mancare: zmeura cu kefir si proteine, curcan cu legume, muschi de vita cu legume ( portiile de carne au maxim 100g, cele de legume pana ma satur)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Ziua buna! ce faceti?
Violeta, la multi ani, sa-ti dea Domnul tot ce iti doresti!
BB_yasmi , la multi ani si toate cele bune in continuare!
Marilena multa sanatate mamei tale!
Lai, Tumpi bine ati revenit!
Zuzi suntem bine, pe Luca la muscat ceva de ochi duminica la strand si i s-a umflat ochisorul astfel incat luni dimineata nu l-a mai putut deschide, el e alergic la muscaturi de insecte, stiam asta...ti se rupea sufletul daca il vedeai, am fugit cu el la dr, am primit un sirop antialergic, acum e bine, se mai vede putin, de azi a mers iar la gradi. Marc mai are vacanta pana pe 13 sept., facem lectii, joaca...

Am alergat aseara 3.300 m, atata e o runda, de vreo saptamana buna ma doare insa calcaiul de innebunesc, cred ca vine de la fuga dar n-am ce face. sunt grasa, vreau va rog in lista la active cu 75 de kile, vreau sa ajung la 66-67 pana anul viitor in martie.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Daniela mi-a placut traseul pe unde ati fost in concediu...

Mergi la inceput