Nou stil de viata (302)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
Ruxi, ieri am mancat pana seara de-am spart, si humus, si ou, si inca o salata...:P si o felie de pasca* cu unt si dulceata de afine abia facuta:P
* www.portables1.ngfl.gov.uk/mfreedman/jewishstuff/pesach/Resources/matzos.jpg" target="_blank">pasca evreiasca, faina cu apa, fara sare
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
puskin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Eu azi intentionez sa beau apa si ceai si mananc niste zacusca cu ciuperci intinsa pe paine prajita. Vreo 5 felii toata ziua. Si o sa rontai niste musli cu fructe daca voi putea. Mi-e greata rau de tot astazi... Sper sa progresez de la Mladite la Fulgusori. |
Emilia, de ce asa?! Adica de ce mananci toata ziua doar paine cu zacusca? Te simti rau?
Sabina, bataita pentru dulceata si unt. Pasca aia evreasca stiu ce am, am mancat mai demult.
tumpi spune:
buna dimineata la pranz, va servesc cu un smoothie exotic proaspat facut.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
violeta70 spune:
Criscosty, La Multi Ani! cu sanatate, fericire si noroc!
Meniul meu de azi arata asa:
- mic dejun: 1 mar, 2 covrigi
- pranz: 1 iaurt (375 g), 100 grame telemea de vaca cu 1 rosie si 1 ardei capia
- cina: supa de pui cu fidea
- 2 cafele fara zahar
- 2 litri apa plata cu 1 lamaie
Trebuie sa va zic ca aseara am rontait si niste seminte de bostan
Pupici
violeta70 spune:
Am revenit.... Tumpi vrei sa ne omori.....?! Sa inteleg ca toate bunataturile sunt facute de tine?
Pupici
tumpi spune:
Crys, La multi ani! numai impliniri si realizari.O zi minunata alaturi de cei dragi.
Eu mi-s rau de tot cu capul, nu mai stiu in ce zi suntem.Ca-i miercuri ca-i joi..in capul meu e o varza.
Violeta, da, eu le-am facut
Azi nu stiu ce am sa mananc,fiinca sunt cam prinsa.Cum mai am ciorba de ieri asta am sa mananc pe seara.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
La multi ani cuscra sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii.
Zuzi am vorbit cu ea nu vrea si pace eu mai mult de atata numai pot face ca numai pot trebuie sa vina si din partea ei.
Vreau pe lista , vreau cu voi ca am nevoie ca trebuie sa schimb ceva ca m-a vazut medicul si deja isi pun intrebari daca nu am ceva la mansarda.
Pentru lista 62 kg tinta 59 si sa ma mentin acolo.Meniu scriu mai tarziu sa mai imi dati 2 zile sa imi revin si am sa zic eu mai multe.
Cu masuratul stau prost.
Marilena si Mara Augusta
Sabina spune:
La multi ani cu sanatate si tot ce iti doresti, draga Cris!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
danielag spune:
Cris, La multi ani ! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca tot ce iti doresti!
Meniul meu de ieri:
- D: o cafea + un biscuit + cativa covrigei mici cu tarate
- Gustare: iaurt + mure + 10 migdale + 2 lingurite de seminte de in macinate
- Pranz: o rosie mare + o bucatica de telemea
- Gustare: 2 lingurite de branza de vaci degresata + 5 migdale
- Cina: salata de rosii + o bucatica de lipie + pepene galben
Iar m-am apucat de dulciuri si alte prostii (biscuiti, covrigi etc.) :(.
Carmen, eu votez pentru cantarire cand ziceti voi. Ma mai gandesc si eu la imbunatatiri pentru prima pagina si revin cu idei (de ex. am putea avea o mini-lista cu idei de mic dejun sanatos sau ce iti poti lua de mancare cand colinzi toata ziua). Scuze, articolul pus de tine nu l-am citit (cel cu harta), dar citesc si revin.
Trebuie sa fug, nu mai pot sta, va pup pe toate. Incerc sa vin mai pe seara, da' suntem invitati la niste prieteni si nu stiu cand ajung.
Daniela