Nou stil de viata (302)
Raspunsuri - Pagina 19
gusta spune:
Buna seara.
Eu plec maine in tara, tata nu e bine i-au gasit o tumoare nu am ce sa zic decat ca nu imi e bine si numai pot.
Va pup si sa imi tineti pumni pana ajung acasa.
Sper sa mai vin maine la cafea ca de la 10 plec.
Marilena si Mara Augusta
Hopes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Buna seara. Eu plec maine in tara, tata nu e bine i-au gasit o tumoare nu am ce sa zic decat ca nu imi e bine si numai pot. Va pup si sa imi tineti pumni pana ajung acasa. Sper sa mai vin maine la cafea ca de la 10 plec. Marilena si Mara Augusta |
ma rog sa fie bine
fii puternica, asa au nevoie ei de tine!!
cellia78 spune:
'neatza!
Lai, merci!
Gusta, Ma rog pt tine, sa-ti dea Domnul putere ca sa dai din ea si parintilor tai! Multa sanatate acasa!
Azi: MD: un ou fiert, doua bucatele branza, o rosie, paine prajita (trei felii), compot de prune, doi biscuiti
G: struguri, nectarine
Azi, sport! Dar mai tarziu, cand sforaie sefa.
P: supa de legume
C: un iaurt
In incheiere, ofer tuturor cafea cu lapte sau fara, ceai, compot si niste biscuiti; nu multi, asa.....de-o mica gustarica; eu dimineata incalc de obicei regulile
toata lumea
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
mephala30 spune:
Neata, multumim de cafea, Cellia.
Gusta, te-am vazut in poze, cred ca ai in jur de 61 kg.
Imi pare rau de tatal tau, multa sanatate si sa se termine totul cu bine.
Ruxi, unde-ai disparut?
Lai,ce e okra?
Lou,sper ca sunteti bine.
Cellia, sanatate copilasului si bafta, sa treceti cu bine peste interventie.
Da, ieri a fost zi de raport.
Mik, nu te prosti, indata modific lista, oricum, stai ft. bine cu kg.
Daniela, Teo a fost incantat de cadouri, cel mai mult i-a placut tricicleta pe care i-au facut-o cadou niste prieteni de-ai nostri.
Spor la munca!
Tumpi, hai la raport, ce mananci azi?
Raport: undeva la 60-61, nu m-am cantarit, dar simt ca mi-au crescut falcutele, .
Meniul de ieri:
-cafea
-un pachetel de crackersi (4 bucati)
-iaurt cu fulgi de ovaz si scortisoara
-ciorba de legume cu putina smantana
-cateva prune
-rechin cu usturoi
-un mar
-cateva alune invelite in cioco
Sport: 50 minute de aerobic
La multi ani celor care-si serbeaza astazi onomastica!
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
La Multi Ani bebe Gheo si Teodor! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si norocosi!
(scuze de intarziere...)
La Multi Ani Meri de Tzuni, Mara de Gusta, Maria de Mihaser!
Si tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume!
Eu am azi jumatate de zi la birou, caci am musafiri din alte tari.
Sa aveti o zi minunata!
mephala30 spune:
am googalit, pentru okra, sunt bame, deci?
Am mancat o singura data, banuiesc ca n-am stiut sa le gatesc si logic, nu mi-au placut.
vikinga spune:
La multi ani sarbatoritilor!Gusta toate cele bune tatalui tau, toate-s pe capul tau in ultima vreme. Merg sa te vad in poze!Vin si eu cu un raport ca sa fiu in pas cu voi cu toate ca nu-s pe lista: -3kg de cind am inceput cura, iar am uitat sa ma uit sa vad data cind am inceput-o, tre sa fie vreo 2 saptamini.is tare incintata, se potriveste etapei vietii in care sunt pentru ca altul e ritmul cu trei copii, nu-mi permit stari de frustare si suparare date de pofta si foame. Pofta de dulce apare rar, nu e ceva dominant, la fel nevoia de ciuguleala a disparut si foame nu am deloc. Si sunt in toane bune.hai ca se poate vikingo.pina acum functioneaza, is tare tare curioasa daca chiar voi reusi sa slabesc 15kg pina la mijlocul lui noiembrie. Wooow ar fi minunat!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
vikinga spune:
Teo si Gheorghe la multi ani de ziua de nastere!Sabina sa vii cu vesti bune de acolo, ma gindesc la tine.Pina acum ai ceva noutati? Ce impresie si ce feeling ai in preajma dr respectivi?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui HopesVikinga, am vazut ca ai revenit si tu, sunt sigura ca o sa slabesti repede la cat esti de ambitioasa. Ce-ti fac copiii? Poate ne pui o poza si cu mica printesaHopes si minunea mea - Eduard |
Hopes spune:
wau, ce spui tu acolo?! N-am stiut de asa ceva.
Ia sa le sterg si eu .ma strange in spate!!!!!
merci