Nou stil de viata (302)
Raspunsuri - Pagina 18
Sabina spune:
La multi ani Teo drag si frumos!
Multmim de urari pe ambele planuri, Gh si Viena mea.
Am ajuns cu bine si va tin la curent.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
violeta70 spune:
La Multi Ani, Teo! Carmen sa-ti traiasca flacaul, sanatos si norocos!
La Multi Ani, Gheo! Sabina sa-ti traiasca printisorul!
Salutari tuturor fetelor!
gusta spune:
Neatza.
Ajuns acasa asa ca va dau un pahar de suc ca de cafea e prea tarziu.
Meniu azi
cafele 2
mancarica de cartofi cu legume
ciorba de perisoare
suc ceai si apa
Hopes am mai putin.
Tumpi inca un pic si reusesc ce mi-am propus.
Mik nu fac nimic sa scad la bust ,acuma al meu a scazut dar cum arata aseara sunt multumita.
Sabina sa vii cu vesti bune.
Violeta hi.
Gata ma duc sa pap ca ma intind de foame.Nu asa ca mers 30 de minute pe jos si vreo 3 ore curatenie e deajuns sport.
Marilena si Mara Augusta
cellia78 spune:
Buna ziulica!
Va rog nu dati pt absenta! Am a mia oara copil cu muci (brosiolita) si stau cu frica-n suflet ca operatia sa nu se amane si acuma De la stare de emotii si frica de operatie, am ajuns la faza in care efectiv de-abia astept sa o vad operata, sa ne "batem" si cu recuperarea si sa incheiem definitiv capitolul asta urat din vietile noastre!
De citit v-am mai citit, pe sarite; de scris....pauza!
De treaba m-am tinut tot pe sarite.....acuma puteti sa dati; dar macar am reusit sa ma mentin si sa nu depun.
La multi ani sanatosi sarbatoritilor!
Sabina, multa sanatate si putere si te intorci cu bine acasa la sot si la pui!
Zuzilici, merci ca intrebi de mine! Iaca, precum spusei, ne luptam cu muci/ bronsiolita; nu e capat de tara sa aiba copilul din astea, stiu! Doar ca in cazul copilului nostru, orice viroza sau ceva mai urat inseamna ca nu poate fi operat si uite asa amanam deja de 4 luni momentul operatiei; si tot facem socoteli ca luna asta operam puiul si ca tot luna asta depunem dosarul de plecare; din pacate, ambele stagneaza Speram mult sa fie ceva de putin timp, sa nu stagnam prea mult, ca nu mai avem rabdare; nici sa ne vedem copilul bine, nici sa nu mai respiram aerul de aici...
Gusta, felicitari pt kg aruncate! Tare bine iti sta asa!
Mephala, raport la mine: stagnare la 76,500 ; macar atat! Sau sunt obosita varza si nu era azi zi de raport?
toata lumea!
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
Delidana spune:
{s] Teo si Gheo, sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!
Carmen, inca n-am disparut de tot. Incerc sa ma tin de yoga, chiar daca sint moarta de oboseala. Ma relaxeaza.
Cu greutatea stau la fel, stagnez la 66 kg. Tot e bine.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
lai spune:
Teo si Gheo, la multi ani frumosi, mult noroc si fericire!!
Sabina, bafta multa la Viena.
Cellia, multa sanatate micutei!
Raport: 73.4
Am dat-o in bara rau de tot in voiaj.
Acum m-am intors acasa si incerc s-o dreg cu rabdare. Intru mai incolo cu meniul de azi.
Lai
Mik spune:
Raport rapid : 49,4kg, ideal ar fi sa pierd un kg-doua, deci nu stiu daca "merit" sa ma puneti pe lista.
lai spune:
Revin cu meniul de azi:
cereale Ezekiel http://www.foodforlife.com/sprouted-grain-difference/ezekiel-4-9.html cu lapte si jumatate de piersica
ceai
doua cafele cu lapte
mancare de creveti cu okra, ardei gras, ceapa, rosii si boabe de porumb
pepene galben
Sport: o ora de zumba
Lai