Nou stil de viata (302)
Raspunsuri - Pagina 20
mephala30 spune:
Vik, te rog sa-mi spui greutatea pe care o ai acum, s-o trec in lista. Felicitari, 3 kg in 2 saptamani e un ritm bun.
Tot pentru lista, cand e nascuta Letitia?
Referitor la albume, ai dreptate, si io le-am sters pe toate.
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mephala30Vik, felicitari pentru dintisorii Letitiei, of, invidiez mamicile cu trei copii, .Iti citesc cu mult interes postarile si ma inspir din meniuri. |
gusta spune:
Urgent o intrebare ca la 10 plec.
ma pot legitima cu pasaport olandez daca e sa decedeze tata.Ca e cancer si creste repede.
Marilena si Mara Augusta
vikinga spune:
citat din mesajul lui tumpiVik, am intrat si eu pe site la viva, da sincer eu nu m-as putea tine de prog nici daca platesc.Dca nu-mi gateste cineva tot degeaba mi se da un program.Oricum ma incadrez in normalitate,dar mai am cateva kg de dat jos."Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
vikinga spune:
Gusta te-am vazut slabuta, tare bine iti sta! Ai intinerit cu citiva ani! Nu stiu cit ai slabit iti pot zici cu cit ai intinerit:)oricum fetele mai micute de statura se pot bucura de efectele vizuale mai rapid, astea mai inaltute de al de mine abia de la 5 kg in sus observa careva o mica schimbare.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
violeta70 spune:
La Multi Ani! sarbatoritilor de azi, Marilena, Mara(Gusta), Meri (Tzuni), Zuzilici. Sanatate si noroc!
Gusta fii tare si gandeste-te ca va fi bine. Chiar daca este cancer, poate exista o speranta, depinde unde este si stadiul in care este. Suntem alaturi de tine
Carmen la mine te rog sa treci 69,5 kg, am avut un week-end plin de activitati culinare: am fost la nunta unei verisoare, la Predeal, si am tinut-o cu mese de sambata pana duminica seara.
Meniul de azi:
- fructe: struguri, prune
- poate ceva peste diseara, insa nu sunt sigura. Daca nu, probabil imi voi fierbe 2 cartofi, cu rosii.
- 2 litri de apa plata
Va doresc o zi frumoasa!
Pupici
vikinga spune:
Gusta sigur ca poti sa te legitimezi cu pas olandez in romania. Pai ce in olanda nu ai putut sa te legitimezi cu pas romanesc la vremea respectiva? Poate altle sunt preturile fiind cetatean strain dar nu cred sa mai fie asa nici pt noi fiind cetateni inca romani cu dom in strainatatea nu au fost si nu sunt alte preturi ori conditii. Sper pt tine sa nu fie lucrurile atit de grave cu tatal tau.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
vikinga spune:
citat din mesajul lui mephala30 Vik, te rog sa-mi spui greutatea pe care o ai acum, s-o trec in lista. Felicitari, 3 kg in 2 saptamani e un ritm bun.Tot pentru lista, cand e nascuta Letitia?Referitor la albume, ai dreptate, si io le-am sters pe toate. |
Gabrielama spune:
Vik,
zau ca daca eram mai tanara, ma gandeam serios la inca un copil.
Am simtit intr-un mod foarte diferit, mult mai intens, mai frumos, perioada asta de bebeluseala de la Filip. Si asa de tare imi place....
Dar incerc sa fiu rationala... daca totul ar merge ca la carte n-as naste mai devreme de 2012 - 2013, ceea ce ar insemna 41 - 42 de ani. Si nu mai e cazul!
Eu sunt inca la 65 de kg. Vreau sa vad 64!
Sabina spune:
Gusta, multa, multa putere! Tin pumnii!!
noutati:
ma simt f bine ;la viena.
Dr va incerca alt tip e tratament, dar costa enorm,peste 2000 de euro o perfuzie, eu am nevoie de 4. Vom incerca sa veem aca se poate acoperi prin asigurari (adica formular e112 sau asa ceva). daca nu si nu, il vom plati desigur din buzunar. Nu strica insa sa incerc, pt ca 9000 de euro nu e de ici e colo....plus drum, cazare...
In fine, asta e sa zicem ca secundar.
Doctorita in Ro stia de acest medicament, adr in Romania nu e aprobat in anemie hemolitica. De aceea as putea avea o sansa sa fiu trimisa de stat in afara.
Medicul e f f amabil si deschis.
va tin la curent, acu le ploua rau....vroiam sa ma plimb, dar probabil voi merge la ceva muzeu:)
Ieal ar fi sa fac perfuiile la vinea la AKH, sub supraveghere
la sfarsitul saptamanii mai vin restul de analize
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo