Nou stil de viata (302)
Raspunsuri - Pagina 15
puskin spune:
Sabina, iti tin pumnii sa fie bine la Viena .
Vik, scrie-ne si noua ce mananci, is curioasa.
Tumpi, se mai intampla, important este cum mancam in mod normal.
Mai dau o cafea, cine doreste?
gusta spune:
Eu mai vreau una , Ruxi.
meniu azi
cafele 2
iaurt cu seminte de in
paine neagra cu cascaval si struguri
ceva legume la wok
suc de portocale ceai si apa.
Sabina tin pumni sa fie bine bine.
Tumpi si eu am zis la fel ca nu vreau sa imi scriu masurile aici ca nu da bine.
Am un baietel in vizita la Mara ca au azi liber si nu aveau unde sa il lase parinti si e o nebunie totala la mine.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Am promis poze asa aratam acum 4 saptamani
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/
Cum arat acuma e surpriza.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Gusta, ce mare s-a facut Mara, ce par frumos are, ptiu sa nu o deochi.Tu porti ochelari?
Si tu ca si mine pui pe burta,dar las ca dam noi jos.
Meniul de azi:
MD:1 cafea si 2 bucatele de branza moale
Gustare:un mar
P: o supa de dovleac cu 4 felitze de bagheta unsa cu patrunjel si usturoi, o felie de tort
Peste cina am sarit ca eram full de la pranzul tarziu, am baut doar un pahar de sampanie
In rest mers cu bicicleta si chiar in forta vreo 2 km ca a tb sa-l depanez pe al meu ca i-au taiat roata de la bici la gara.Plus ca de doua ori am iesit azi cu bici, de 2 ori erau sa dea 2 ia o pauzari peste mine.Concluzia femeile la volan sunt niste catastrofe(normal cele de fata se exlud).Una era sa dea pe trecerea de pietoni peste mine si eu aveam verde si una iesea de pe o straduta si venea in viteza,noroc ca o vazusem si m-am ferit
O noapte frumoasa va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
Inca o zi de colindat prin magazine, a fost solicitant, dar i-am cumparat cadoul: o tabla magnetica cu fata dubla, un puzzle, plastilina ambalata in borcanele- 12 culori, o masinuta si un joc educativ, sper sa-i placa.
Sabina, ooo, imi pare rau, sper sa te reintorci cu vesti bune.
Tumpi, m-am masurat, am bustul mai mare cu 3 cm decat al tau, , vai mie!
Imi propun sa scad cate 6 cm de peste tot: sani, talie, solduri in 3 luni.
Azi am mancat mai mult in oras, desigur, chestii nesanatoase. Nu ma plang, ca mi-a placut, .
Marilena, 71 de kg aveai in poze? Mama mia!!!
Asteptam surpriza actuala, :).
Ruxi, te pup si te felicit pentru mancat sanatos si sport.
Vik, astept cu interes meniurile tale. Felicitari, 2 kg intr-o saptamana e ceva, sa nu renunti!
nb
mephala30 spune:
acum am vazut supa crema de dovleac a lui Tumpi, offf, ce bine arata si ce frumos e prezentata!!! cum ai pregatit-o?
gusta spune:
Neatza.
Cafeluta e gata si va servesc.
Tumpi da port ochelari ca e nevoie si ar trebui tot timpul dar uneori ii mai las si ma trezesc ca nu vad preturi la magazin.Frumos nu.Eu pun pe burta dar si la picioare .
Carmen atata aveam 71 .Am sa imi fac azi o poza in aceeasi rochita da nu spun kg decat marti la raport dar va las pe voi sa spuneti.
Meniul nu il stiu inca dar revin.
acuma intrebare unde va masurati voi.Eu m-am masurat asa deasupra buricului , unde am burta (ceva sub buric), la solduri si la pulpa de sus si de jos la picior.
Revin ca Uti mi-a facut ieri un pic de febra.
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
Salut!
Nastad, Delia sa fiti sanatoase si sa vi se indeplineasca tot ce doriti!
Marilena nu zic nimica ca nici eu nu sunt mai buna, cred insa ca tu le-ai dat deja jos. si Luca mi-a facut febra alaltaieri seara, ieri toata ziua i-am dat nurofen, vad ca azi nu mai are. am fost cu el la dr, a zis ca nu se aude nimica la plamani,urechile , gatul sunt in ordine, e un virus.sanatate Marei!
Carmen oau ce de cadouri frumoase! te pregatesti deci de party? eu ii fac urarile in avans lui Teo fiindca de maine sunt pt o saptamana la mare... draga Teo, la multi ani sa cresti mare, sanatos si sa ai mult noroc in viata. petrecere frumoasa!
pt raport fiindca marti nu sunt, m-am cantarit azi74.4.
Sabina la mlti ani pt Gheo si Sofia, sa creasca mari si sanatosi, iar pe tine te asteptam cu vesti bune de la Viena.
Tumpi ce bine arata supa ta.
am de impachetat si asa nu am nici un cehf, mai degraba as calca o duzina de camasi. pe 11 ne intoarcem.
pana atunci va pup pe toate .
CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Scuze de absenta, dar am fost plecati si nu am apucat sa intru sa anunt. Am fost cateva zile la Pietroasele,in Buzau ,la un unchi iar duminica plecam la munte .Sa speram ca nu ne ninge
Nu stiu daca mai apuc sa intru pana plec...urez de acum la multi ani puiutilor de Carmen si Sabina
Sabina,iti tin pumnii pentru Viena
Va pup pe toate si ne "vedem" peste o saptamana si ceva
puskin spune:
Neata,
Marilena multam fain de cafea, iau si eu una. Am vazut pozele...imi place la nebunie gradina ta cu trandafiri. De pozele la 71kg nu zic nimic, astept pozele de acum .
Carmen, ma bucur ca ai reusit sa cumperi cadoul. Sa ne spui daca i-a placut lui Teo.
Tumpi, ce ai sarbatorit? Cum faci supa de dovleac?
Eu ieri am mancat ceva mai mult, nu stiu ce-am avut:
M1: zmeura, chefir, proteina, seminte de in
M2: salata cu rosii, ardei, castraveti, ceapa rosie, 1 felie de telemea, cateva masline
M3: ciorba de burta
Gustare: 1 felie de pepene
M4: friptura de curcan cu salata
Sport: Cardio Recovery, 40 minute