Nou stil de viata (302)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna dimineata! Tumpi is mai multe site-uri de slabit de genul asta unde platesti lunar pt meniuri, infos, supravegherea kg pierdute ori ba, eu-s pe vidavida, fara vreo recomandare de la careva, acolo m-am bagat asa la primul instinct, de fapt auzisem de vidavida pe alte forumuri de grasi de prin germania unde mai imi bagasem si eu cite un ochi. Si citeam ieri la fetele de pe forumul de la vidavida ca multe din ingrediente is de gasit usor si in Aldi, deci nu e o cura scumpa cu produse anumite.Nu ca ar oferi acum vreo formula magica nemaiauzita, ca dupa atitea nasterii eu una in teorie le stiam pe toate, insa problema mea era ca ziceam romaneste las' ca merge si asa, portiile ochiometric, ei inca un pic n-are nimic si uite asa ma invirteam in jurul cozii.Eu asta invat acum sa masor, sa cintaresc, sa am grija la portii si prind si combinatii noi, mici idei de genul: scortisoara in iaurtul cu cereale si se duce senzatia de acru si acopera lipsa zaharului, pt ca abia acum m-am convins sa trec pe cereale chiar fara zahar. ori bulion de uns pe piinea neagra de nu merge pe git:) si altele de gen, asta inafara de meniuri noi.Mephala chiar vroiam sa-ti zic ca ma mir ca vrei sa slabesti! In ultimele poze pe care le stiu erai asa de subtirica! imposibil sa fi luat mult. Aaaha si deci la bust o intreci pe Gusta;), nu-i rau! daca ai slabit si sutienul inca a ramas la dimensiuni frumoasa chiar esti o norocoasa!incerc sa scriu citeva meniuri, de ex azi am asa:MD: iaurt slab(175gr), cereale fara zahara integrale, haferflocken adica(30gr), amestec nuci 10gr, fructe uscate 25gr, un virf de lingurita scortisoara(300calorii)gustare: felie de piine neagra(vollkornbrot)50gr unsa cu 5gr unt ori o lingurita de ulei de maslina, deasupra patrunjel verde taiat si o rosie(la 80-100gr)-130kaclPrinz: peste slab fiert cu cartofi fierti plus un fruct la alegere, poate am timp sa scriu in amanunt reteta si mai ales masurile ca nu tre sa treaca de 460kcalGustare: 350gr pepen rosu-130kcalCina( in total 450kcal):-4 feliute knäkerbrot(is cam ca wasa dar mai usoare si aerate nu stiu cum sa zic, cred ca si caloric stau mai bine si tin de foame) unse cit mai subtire cu brinza slaba de uns pe piine(10gr in total) si 4 feliute Lachsschinken, e vb de somon crud dar nu felii din alea grosute , is de fapt feliute de file de somon uscat.-salata micuta, cam in castronele de cereale pt copii, frunzele de salata sa predomine asta e regula, nu mai mult de o rosie mjilocie, putin castravete si ceapa. pe urma o lingura de ulei de masline cu otet de vin si aici iar am gasit un tip bun, otetul si uleiul pt salata sa fie lungite cu 2-3 linguri de apa calda ca sa ajunga peste toata salata si am observat ca asta e gustul salatei data in spital aici cind am nascut am studiat meniurile.( chiar asa mincarea asta de dieta imi aminteste de portiile din spital, care la fel, erau micute, variate, cina cu ceva piine o lingurita de unt si 3feliute de ceva, un fruct mic si in rest ceai sa umple burta si uite ca nu murea nimeni.)-un fruct la vreo 75kcal nu mai mult-un suc de mere()un sfert suc, restul apa minerale ori ala plata- sa fie pe la 30kcal.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Total meniu de azi:1463kcal, grasime 35gr, carbohidrati188, eiweiss75Inainte de a primi meniurile la inscriere am completata si un chestionar, inteleg ca meniurile sunt diversificate pe mai multe tipuri. de ex diabetic, vegetarian, lacto vegetarian, masa de prinz ori la cina sa fie calda,. gatita si tot asa, carbo scosi ori stiu eu carnea de vita ori fara peste, etc etcdaca data trecuta am tinut fara grasimi si carbohidrati, cu portiile asa mai din ochi acum vreau sa las carbohidratii buni de gen orez integral plus salbatic, paste integrale, ok portii mititele de copii se intelege:)), piine neagra, cereale de bune calitate.las si grasimi insala fel putine, obsev ca meniurile au cam 1-2 linguri ulei, de ex una la salata una la fript ori pt gatit la cuptor si iaurt 1,5%grasime, vreo 5-10gr mix nuci, cite un sf de avocado.sa vedem cit tine. ca e normal inceputul sa fie glorios. nu ca nu o sa ma tin de dieta, is curioasa de stagnarile alea care or sa vina inevitabil. sa vedem daca reusesc sa dau eu 15kg jos pina pe 15 noiembrie.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Revenit.

Meniu
cafea si o sa fie 2
iaurt cu seminte de in si o lingura cereale
ceva usor poate o supa
pizza da a mea o sa fie o bucatica mica
ceai si apa

un pic de sport azi si plimbare

Vik Carmen zicea ca are bustul mai mare ca a lui Tumpi , eu cred ca sunt acuma undeva la 100 , port 75 cu dd sau e.E pentru prima oara cand slabesc si imi scade bustul. Imi plac meniurile tale si am sa fur si eu idei.

Are cineva idee cand se inchid gaurile de la masele de minte ca eu inca trag cu ele.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Gusta, cam putina mancare azi.

Vik, succes la slabit.
Din punctul meu de vedere, prea multi carbo din cereale. Cerealele au gluten care nu-i chiar bun pentru sanatate. Prea putine grasimi bune, uleiul sta foarte prost la raportul omega 3-omega 6.
Repet, e strict parerea mea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata si de la mine, servesc o cafeluta, ca altfel nu pot functiona.Meniul il voi scrie mai tarziu ca inca nu stiu,oricum mai am putina supa de ieri.

Carmen,bine ca ai gasit cadou.Ehe, nu te-as vedea mai mare ca mine in bust.Eu de acolo chiar n-as vrea sa dau,dar e inevitabil.Si cand ma gandesc ca le am cele mai mari din familie
Eu as vrea sa dau jos pana la sf. anului cam 8 cm si pot spune ca sunt aproape fotomodel,dar asta inseamna munca multa si nu la slabit ci la munca in exercitii.

Claudia,, Cris, concediu placut.

Vik, am inteles, am sa ma uit si eu acolo.

Ruxi,ma intrebi de sarbatorit ca am baut sampanie?N-am sarbatorit nimic,(luni am sarbatorit 13 ani de casnicie), a fost una din rarele dati cad beau alcool.
Supa de dovleac e foarte simplu de facut.
Am nevoie de dovleac, ceapa rosie, morcovi, cartofi, toate taiate bucati.Se caramelizeaza in ulei(eu de samburi de struguri)mai putin dovleacul cu putin zahar(care poate fi exclus cine nu-l doreste) si apoi se stinge cu vin.Eu am mai adugat si tija de telina si o para care am pus-o la inceput.Dupa ce se stinge cu vin se adauga dovleacul si apa, se sareaza si se lasa la fiert pana se inmoaie legumele.Cand sunt gata se paseaza si asta este tot.

Marilena, eu ma masor la solduri, peste fund si in talie, nu peste burta.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Azi e si de stat pe net ca copilul e racit.

Claudia si la noi e un virus nimic altceva ,dar Uti cand face temperatura se aseaza pe jos ,si eu dupa ea ,ca la circ.Concediu placut.

Cuscra stiam eu ca esti plecata ,distractie placuta.

Ruxi am zis ca mananc pizza si de asta ,dar daca zici ca e prea putin bag si fructe la pranz.

Tumpi am inteles cu masuratul, atunci sunt bucuroasa ca una din masuri e de topmodel 90 .Eu masor si burta ca de am una frumoasa.

Ma duc sa strang si sa vad ce pot face ca poate iesim la o plimbare mica.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Incepusem sa va scriu aseara si n-am mai apucat.

Sabina, ai grija de tine si nu-ti va griji, copii inteleg situatia chiar daca sunt mici.

Gusta, sanatate piticei.

Puskin, aici mexicanii maninca foarte bien la micl dejun : omlete si alte oua prajite, fasole batuta, minacare gatita expres, fructe proaspete, cafea cu lapte.
Eu ma ingras numai daca le vad.

Gusta, Mephala, nu slabiti la bust ca e pacat ! (as vrea sa am si eu D sau E )

Ieri a fost prima zi de scoala la copii si am stat acasa, a trebuit sa-i duc pe rind, sa-ti recuperez pe rind, complicatie mare. Dupa amiaza cind i-am dus la tenis am alergat nitel, mai mult de forma, trebuie sa o fac mai des ca sa-mi maresc suflul.

Eu cind ma ingras pun aripioare si burtica.

Meniul :
- piine prajita cu un voal de unt, cafea neagra
- iaurt, banana, mar
- salata verde si salata de cartofi cu o felie de carne de vita. putina brinza. un fruct

O zi excelenta, dragutelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara, doamne dragute!

am fost in Slovenia, m-am intors, a fost ok. Am avut pompa cu mine si bine am facut, caci fara ea muream! Aseara cand am ajuns acasa aveam niste titi de nu va pot spune! Noroc ca s-a trezit Filip repejor si m-a salvat.

El a fost OK in lipsa mea, a dormit tat'su cu el, asa ca a fost o experienta noua pentru amandoi.

Azi i-am facut vaccinul de 4 luni, speram sa nu faca febra; ocazie cu care l-am si masurat/cantarit - 7 kg (si-a dublat greutatea de la nastere), aproape 70 de cm. Si doi dinti!!

Vik, succes cu regimul. Nici eu nu cantaresc mancarea.... daca nu merge asa din ochi, trec si eu la cantarit.

Sabina, drum bun! Ne gandim la tine si sper din tot sufletul sa gasesti acolo o alta solutie decat cortizonul.

Tumpi, arata super supa ta! O sa-mi iau si eu dovleac sa fac!

Gusta, sanatate Marei!

Claudia, drum bun si distractie placuta!

Ruxi, cum e la Sibiu? Te-ai obisnuit?

Meniul meu de azi:

MD: 2 felii de paine cu seminte cu cascaval; cafea cu lapte si zahar
G: 1 felie de mango si 1 felie de mar
P: paste integrale cu ulei de masline, chilli + usturoi si ton
C: iaurt amestecat cu 1 lingurita de dulceata de fragi si 1 sandwich

Greutate azi dimineata: 65,1

Somn usor!

Mergi la inceput

Si letizia are doi dintisori, merge deja in brinci, nu-i stiu masurile de model ca la al treilea e lejer omu':) dar oricum e marisoara si zdravana, gata, nu mai e bebe e deja copilut!si rideeee!! e criminala! si e tare tare galagioasa de nu se mai intelege nimeni in vorba cind incepe ea. Avem un savant, o balerina, ca nadja nu paseste ci pluteste, asculta numai muzica clasica asa ca balerinele cica:)) si asta mica le cinta si le zice inca pe bebelusana dar asa cu dictie si cu capul sus in vint sa-si faca loc in lume.puskin azi au fost cartofi, de cind am inceput cura e prima oara cind ii intlinesc, probabil e ceva asa stil recompensa la nemti:), in rest da, regimul are piine integrala o felie la 50grame, plus 30gr cereale care-s exact 4 linguri, in iaurt ori lapte slab, si vreo 1-2 wasa sa zicem, care-i mai grea, de fapt cred ca face o felie wasa cit 3 din astea de folosesc ei. nu-i in fiecare zi la fel dar cam asa. eu gasesc ca fiind ok. in rest is legume, ieri am papat de ex la prinz telina facuta tare interesant alaturi de carnita.pestele la prinz a fost stiuca, am fiert si cartofi si am pus ceva usturoi cama avut pofte si chiar mi-a amintit mincarea asta de cineva din ro care in urma unei operatii de scoatere a fierii a trebuit sa tina dieta stricta ca sa slabeasca si asta minca zilnic la prinz.plus dimineata si seara cam ceva in stilul mincarii din spital. 2 feliute de piine cu ceva subtirel asa si ceai, cite o rosie, un mar, chestii din astea stiti voi. si a slabit in vreo 3 luni incredibil de mult, 15-20kg. e sanatoasa si frumoasa si acum. stiu ca grasimea din peste e buna, am tot papat si-n sarcina si dupa, am resurse pt un an doi de acum incolo cu siguranta. pestele gras si afumat ori uscat la vint oricum crud sa fie e nr 1 in preferintele mele, pe urma uleiuri bune prin salate asa mai fara masura puse.aah e ok citeva saptamini ceva mai putine grasimi acum.si piinea inca nu o pot scoate, de la multa piine si inca alba si buna, ciabatte si piini frantuzesti de casa sa trec la excludere totala, e ceva care dupa 3zile nu tine. si pe urma sincer ma gindesc ca daca maninci cartofi fierti goi ori cu zeama de usturoi peste asa ca aia nevoiasi de pe la tara plus un dram de piine cu o rosie , salbesti de nu te vezi, sa fim seriosi:)bine ca-s bune grasimile si proteinele si asa mai departe insa scopul meu deocamdata e simplu: sa slabesc mai repede ca o dau in drepresii si e mai grav. si nici nu prea mai cred in nu stiu ce formule complicate ori mai ales excluderi radicale. In diminuari da. Pt ca nu as putea o viata intreaga sa nu mai maninc fructe, piine neagra etc. zaharul scos complet da, in rest din toate cite putin.stiu ca-s vreo citeva tipuri de dieta:-carbo multi, grasimi si proteine minim- protenie la maxim, restul la minimsi mai sunt combinatii din astea pe care le-am mai incercat si eu, de ex a fost buna metoda trecuta cu excludere totala a grasimilor si carbohidratilor, am slabit f bine! dar da, mincam cam multa carne ori peste. si desi sunt o carnivora parca nu mai merge.de data asta incerc o alta varianta: controlul portiilor, mincare si portii ca de spital. ma rog spital aici in germania ma refer, ca e singurul in care am fost.vreau sa invat si eu sa maninc finut dar fara sa simt foame. de multe ori ma gindeam ca regimurile care exclud ceva, fac asta pt a da grasului nevoia de satietate. si cumva se bate treaba asta cap in cap. sa slabesti pastrind apucaturi porcine parca nu merge. eu tot ma uit la ce maninca Mik ori Carina. ce au chef dar putin.sa slabesc eu si pe urma vai vad eu ce mai scot ori bag. insa sigur neaparat e ca portiile sa-mi ramina mici. ca nu intineresc si deja ritmul si arderile or sa fie usor altele.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Neatza.

Azi dau cafeluta .

Ruxi scoate biciul ca trebuie ieri m-am porcit rau cu domnisoara ,nici numai scriu ce am papat ca nu are rost.

Va urez o duminica frumoasa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput