Nou stil de viata (302)
Raspunsuri - Pagina 13
puskin spune:
Gusta, daca semintele sunt deja rupte/sparte in bucati nu mai e nevoie sa le macini. Si eu lafel le cumpar si le pun direct in iaurt.
Dulcele pentru ce l-ai mancat? Si de unde aveai? Ai cumparat sau ai facut tu?
gusta spune:
Ruxi am inteles deci am sa incerc sa pun si eu in iaurt .De dulce nu fac ca ce fac nu pap, aveam in casa dar problema la mine e ca eu iau cate o gurita din fiecare.Cam asa am facut aseara un pic de miere de albine, dupa o gurita de ciocolata, dupa pasta de ciocolata si budinca dar toate in cantitati mici ca dupa ce le simt pe limba numai imi trebuie.Merit bice ca nu ma tin de treaba.
Marilena si Mara Augusta
danielag spune:
Buna seara, doamnelor!
Nici eu nu prea ma tin de treaba. Azi am fost cam tot timpul ametita, de dimineata stateam intinsa in pat si am ametit, nu stiu de la ce e :(. Drept urmare am simtit nevoia sa mananc numai prostii... ma gandeam ca poate imi trece, dar vad ca nici gand. Probabil am tensiunea mica si de aici mi se trage, mai e si vremea asta asa cum e.
Gusta, sa nu uiti sa bei apa multa cand iei fibre (semintele de in), ca altfel au efecte nedorite.
Ruxi, felicitari pentru casuta noua, sa fii fericita in ea!
Carmen, si io vreau o metoda sa ma las de dulciuri, nu'sh ce am de mi-a casunat pe ele...
Vik, spor la treaba cu noua metoda (portii mici, diversificate si cantarite, din cate am inteles).
Fetelor, mai vroiam sa zic una-alta dar m-a lasat neuronul in pauza, revin maine. Va pup pe toate,
Daniela
Delidana spune:
Salutare,
Ruxi, deocamdata ma axez pe yoga, de 3 ori pe saptamina. Am fost ieri si azi. Miine pauza, joi merg iar, si vineri vreau sa fac ceva exercitii acasa cu greutati si abdomene. Nu prea sint adepta exercitiilor facute acasa pentru ca de una singura nu am tragere de inima dar am sa incerc sa nu ma culc pe-o ureche.
Cu greutatea stau bine, am ajuns la 66 kg insa am de lucrat la tonifiere.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
lai spune:
Dragelor, eu am intrat chitita sa dau raportul, dar vaz ca nu-i rost de raport azi.
Delia, spor la yoga! Vreau sa merg si eu, e o ora cand pot sa ma duc o data pe saptamana, joia, da' cica e "Power Yoga", nu'sh daca m-or tine balamalele, ca nu am prea multa experienta in domeniu. Incercam
Lou, spor la pregatirile pentru botez!
Ruxi, felicitari pentru casa noua!
Vik, spor la scoala lui Aldo! Si mult spor in noul program.
Mihaser, suna superb vacanta voastra
Marilena, eu cumpar semintele de in gata macinate si pun cate o lingurita-doua in iaurt.
Tumpi, imi lasa gura apa dupa minunatiile din poze.
Mephala, e foarte fain la samba, intr-adevar, e unul din momentele mele preferate din saptamana. Nu au decat de doua ori pe saptamana, altfel cred ca m-as duce in fiecare zi
Azi ma duc la ceva ora de "latin spice," banuiesc ca-i un fel de zumba, om vedea. La mine orice-i cu dans, e bine.
Eu m-am cam porcit in wkend, ca si wkendul trecut de altfel. Mi-e greu sa ma abtin, ca mai facem diverse activitati cu sotu' si prietenii, care aproape intotdeauna includ si mancare/bautura.. Sambata seara am iesit la un bar si am fost extrem de cuminte, am tras de un pahar de vin rosu toata seara. Duminica insa am facut gratar si era asa de bun ca am mancat mult mai mult decat trebuia. E adevarat ca in mare parte au fost legume felurite gratarite, dar am incheiat glorios cu o felioaie de tort - adus de o musafira, facut de ea in casa, si mult prea bun O mica victorie totusi a fost ca mai ramasese jumatate din tort si am convins-o sa-l ia inapoi acasa, ca altfel sigur il haleam
Acum m-am facut cuminte la loc, in timpul saptamanii e mai usor. Maine plec la o conferinta, sper sa reusesc sa fiu cumpatata si in masura posibilitatilor sa nu las sportul deoparte.
Lai
Zuzilici spune:
Buna seara doamnelor.
Eu sunt tare prinsa c-un proiect la munca, la care lucrez si de-acasa, si-asa se face c-am cam parasit DC-ul.
Cu scuzele de rigoare urez si eu sarbatoritilor din ultima vreme .
Imi cer scuze ca nu reusesc sa intru dar pe scrurt vreau sa-i zic
Delidanei spor la yoga,
Vikinga bine-ai revenit si multa bafta cu noul program. Asteptam cateva retete cand ai timp.
Ruxi sa fii fericita, norocoasa si iubita in noua casa.
Gusta sper sa te tii serios de treaba.
Lai daca reusesti sa faci ceva sport in weekend cred ca n-o sa se vada prea tare "stricaciunile" alimentatiei.
Gabi ai reusit sa faci rost de pompa?
Mephala cand incepi munca?
Daniela papa ceva ficat/spanac daca stii ca-i anemie.
Adriana, Ioana, Doina sper c-ati petrecut bine de zilele voastre.
Mihaser bine-ai revenit din concediu.
Cris tu ai plecat in concediu?
Emilia las' ca poate dai jos pana pe 7.
Cellia tu cum mai esti?
Va pe toate si va urez noapte buna.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
puskin spune:
Neata,
e deja 1 septembrie si eu nu mi-am luat portia de soare pe anul asta . La Sibiu e deja toamna, ieri am avut maneca lunga, bluza peste si hainuta.
Raportul la papa nu-l mai da nimeni?
Meniul meu de ieri:
MD: afine, chefir, proteina, putina stevia
P: muschi de vita, legume, inghetata home made ( cu ness, mascarpone, frisca naturala, oua, stevia)
C: ciolan cu varza ( am mancat in oras si m-au apucat poftele)
Sport: Core cardio & balance, 40 minute
Multumesc mult de urarile pentru casa noua.
gusta spune:
Neatza.
Ruxi in olanda nici nu a fost vara si a acuma e frig si urat.Si eu scriu tot ce pap si uite aseara nu am mai umblat in dulap ca m-am gandit la tine si am zis nu .
Zuzi vreau sa ma tin de treaba si da cred ca Cuscra e in concediu.
Meniu de azi
2 cafele ca am dormit prost.
paine cu cascaval
struguri si o salata
legume
suc apa ceai.
Astept sa ziceti de meniu , eu inca nu pot mesteca prea bine de asta arata asa meniul meu dar vreau sa incerc niste iaurt si branza ca altceva nu stiu.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Buna ziua doamne stilate,
am disparut putin din peisaj, sunt putin prinsa cu treburi, plus ca intre timp am sarbatorit cativa ani de casatorie care s-a lasat cu petrecareala, inclusiv dulce.Ca mancare nu a fost dezmatz,dar ca dulce n-am rezistat,mai ales ca m-am jucat in bucatarie
Ruxi si la noi e rece, deja aseara m dat drumul la caldura.
Carmen,gata deja vacanta?
Marilena, spor la ambitzie
Zuzilici, spor cu proiectul
Ce ma enerveaza pe mine e ca vremea nu mai tine cu mine ,iar bicicleta nu o sa o mai folosesc asa des.Am crosstrainerul,dar adoram plimbarile in natura pe bicicleta.
Marilena intrebai de masurat,cred ca fiecare poate sa spuna nu neaparat de undea dat jos,cica a dat jos.Nici eu nu vizez bustul, desi sunt constienta ca atunci cand slabesc se duce si el.Cum e acum, e perfect, nu mi-ar placea sa am masuratorile de fototmodel la bust, 93 cat am imi place,mai slaba deja scad valoarea "ideala"
Sper sa ma apuc sa intru azi si sa dau meniul.
Va urez o zi buna, sper sa fie si a mea, mai ales daca ma lasa durerea de cap.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Tumpi stii de ce am intrebat ca pentru prima data am slabit la bust si am primit reclamatii si cum e acuma e bine .Atunci cand o sa fie eu am sa zic ca vreau si de unde de la picior si de la talie .
E un frig aici rau de tot m-am saturat .
Marilena si Mara Augusta