Prietene la bine si la greu -45
Raspunsuri - Pagina 7
lylyana.ion spune:
dau de baut ca m-am maturizat, am 3 stelute rosii
deci, careva? (va gandeati la alcoale, ai? )
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion dau de baut ca m-am maturizat, am 3 stelute rosii deci, careva? (va gandeati la alcoale, ai? ) Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) pozicile noastre varsta noastra www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti! |
eu vreau alcoale...beau de suparare! mana sotului nu e bine...il opereaza iarasi
Ramonika spune:
lyly - mersi. m-am grabit sa scriu, nu vazusem inca mesajul tau de pe pagina asta.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
coquelicot spune:
Buna dimineatza,
E my mop day, Matei e la plimbare. So, maine bagam parc impreuna?
Am eliberat piticii, Mateiutz a recuperat spectaculos, are 9,400 la 9 luni jumate, de la 8,670 la 8 luni.
Se reintregesc trupele, RamoX
Monis baga pozele cu Mihnea cel frumos si luminos
Lili prea frumos mananca ca sa n-o lasi, am si eu in continuare dilema cu bucatile din scutece.
Broscuta, Lyli Chiar citeam pe un blog al unei mame aproape bio foooarte atenta la tot ce consuma fetita ei ca a observat, chestionand multe mamici, ca paine este un aliment preferat al copiilor. Nu stiu de ce, dar si eu am auzit foarte des de copii molfaitori de paine. Si ma refer la d-astia hraniti sanatos nu cu carnatul de Plescoi la 5 luni. Da, ii voi da rar si facuta in casa, insa Matei m-a cam invatat ca nu prea merg socotelile mele cu ale lui.
Cel mai tare mi-e teama sa nu ii refuz eu chestii sa sa inceapa sa manace ca scapat cand va da de ele. Granita este foarte subtire si nu stiu cum sa gestionez situatia. Cum o sa bage el chipsuri in gura si sa ma controlez sa nu sar ca manaca 'cancer pe paine'.Sa nu sar in sus dac ava baga ceva cu zahar in gura. Cand nu vor mai sta toata ziua cu noi, putin probabil sa nu scape in colectivitati la vreo binevoitoare care da pufuleti intregului parc sau sucuri 'naturale' Tedi.
Raluci, asa, empiric, pot si eu sa spun ca Matei, de cand a inceput sa manance, doarme mai bine noaptea. Insa tot ar molfai tzatza non stop. Nu cred, totusi ca e de foame. Se vor trezi mult mai des, vor dormi mult mai greu, scrie in toate cartile ca varsta 9-12 luni este dificila din punctul asta de vedere. Matei se matzaie intr-una ca sta jos, ca daca sta in picioare se simte la un moment dat in nesiguranta, ca vrea sus, ca-i obosit, etc. Si nu mai adoarme atat de usor.Si eu simt ca s-a schimbat al meu.
Mai, eu te cred cu Germania, am fost in 2008 sa facem un tur al tarii cu masina si nu credeam ca o sa imi placa atat de mult. M-as muta si eu acolo. Si m-am indragostit iremediabil de Heidelberg.
Smara cum e Timi?
In incheiere, din ciclul: 'poate ajuta pe cineva'.Am intrebat doo bucati doc. cum e cu ouale de prepelita ( mi-a spus o tanti ca ea da ou de prepelita copilasului de 1 an jumate). Mi-au spus asa:
- continutul proteic e mult prea mare si nu are nevoie de atata proteina
- Solicita bila foarte tare, chiar si fara colesterol
- Sursele sigure sunt greu de procurat, oule de gaine sunt mult mai raspandite, astea de prepelita dac ase contamineaza cu bacterii pot da enteroclite grave la copii atat de mici.
Si m-am lamurit si eu ca e ok sa incep sa folosesc fainuri integrale.
Fug la mopuri.
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
laurairina13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
Incearca aici, Lylyana postase si pe contul de gmail, da eu nu am reusit sa il gasesc. |
iote ca am ajuns sa dau reply with quote, pt Ramonika
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
lylyana.ion spune:
of lavi, pentru tine fac exceptiune , ce nu a mers bine?
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
mami.ilinca spune:
Neata,
Monis:saru'mana de cafea.
Tot in formula masina+moto v-ati intors din Bucovina?Adica cu Santi singurel si cumintel in spate?
Ramona:bine ai revenit!
1:stiu ca e chinuitor dar si fiica-mea prefera mersul de-a busilea,e independenta si se duce unde vrea ,e mai sigura pe ea...tinuta de manute in picioare nu e acelasi lucru.Cred ca atunci cand sunt pregatiti,renunta ei la "4 labute"in favoarea celor 2 picioruse,nu-i putem nici dezvata/grabi noi.
2:nu am trecut la nr 3,noi suntem pe lactana 2,nu stiu ce sa zic
ps:sufletelul tau tot framantat este sau te-ai mai linistit un pic?
smaranditza: sanatate multa !
raluci:e locul nou,nu e acasa totusi,poate se adapteaza repede...probabil se simte "safe"langa titi iubita in marea de necunoscut,vai,ce poeta sunt,cred ca de la nesomn.
Cand reveniti acasa?
Ralu-seby: cunoastem energizarea dupa papa de seara,i se reincarca bateriile instant..,astept sa treaca faza asta,sa intram in urmatoarele
Coque:super a luat in greutate Matei!Sa inteleg ca ati fost la pedi?
toate
mami.ilinca spune:
Lavi:,imi pare rau ca nu e bine sotul tau. Nu azi tb externat?Cand il opereaza iar?
Diana:pe unde esti sau ce mai mesteresti?
Dankutza:Pinki papacioasa ce face? Cum e bona cea noua,a venit duminica la "interviu"?
na_bo spune:
neata , inca, tuturor
Andre- mortala chiara cu bericica, iar faza cu tricoul
Laurici- spor la vopsit, sa iasa totul frumos, iar Amalia sa fie cuminte cu buni
Smara- sa treaca febra repede si cauza care a provocat-o
Ramo- ce bine ca mai te vedem, nu am trecut inca la LP 3 nu stiu ce sa ti zic, si nici nu busilim, dar nu cred ca ai ce sa i faci pana nu i trece lui
Monis-acomodare rapida acasa, iti dai seama ca dupa atata timp are nevoie de o perioada sa si dea seama ca e acasa
Lavi- putere multa , tre sa iasa soarele si pe strada voastra
Legat de somnul noaptea si Amalia se trezeste de cateva ori, eu nu ii mai dau titi, in schimb trebuie sa i bag suzeta sau numa sa i zic nani-nani. Aceste treziri difera , uneori 2 alteori 5-6. Nu stiu care e cauza.
pupici tuturor
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
laviniablaga spune:
Lyly, mami.ilinca...asta e!
La radiografie a iesit ca nu e fixat bine osul si trebuie sa ii puna atele.Abia azi au reusit sa vada cum trebuie, ca nu mai era mana inflamata! Cred ca o sa fie al meu sot ginerica cu mana in gips!Azi il opereaza iarasi.Dupa amiaza! Poate il conving pe cumnatel sa ma duca el pana la Mures, sa il vad pe Luci...nu ne`am mai vazut de sambata!
Sunt cu moralul mai jos de pamant:(((((
Hai ca va las! Merg sa caut resurse de pampers! Ciao...bao!