Prietene la bine si la greu -45
Raspunsuri - Pagina 6
laurairina13 spune:
RamoXXX, si noi suntem tot pe 4*4 (adica labutze), nu am gasit solutie sa o fac sa mearga deloc. Cum o iau de manutze sa mearga in picioare, face 2-3 pasi, pe urma se lasa in cur, si dai busileala. Deci..nu am solutie. Cred totusi ca e o perioada a lor, o sa treaca peste vro luna..Pan pe la vreun an tot mai sper sa o dau si eu pe brazda..
In rest ce mai zici de voi? ai gasit sa te muti? sau te-i mutat la mama ta? Va pup!
Monis, o noapte alba?? E grea acomodarea la program 24 din 24 cu Santi?
Lili, imi place strigarea la catalog de dimineata!! Poate poate mai intra fetele la raport!
Cat priveste fructele..daca ai rabdare sa o vezi cum papaleste singurica fructele, si nu te exasperezi de enspe tinute schimbate si bagat la spalat cupilu din cap pana in picioare, io zic sa ii dai intregi! Pe mine nu ma tine rabdarea prea mult, plus ca a mea abia daca ciuguleste o gurita de fruct, in rest se stropseste din cap pana in picioare cu fructu. Deocamdata suntem pe blenduite, plus ca mai face mofturi la mancare, fructele is singurele care le mananca mai binisor, asa ca nu ma risc
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
monis5 spune:
sa incep de la coada, m-am vazut ieri cu super moldovenii de la Iasi (pune impiedicata si poze cand reuseste sa le scoata - edit: impiedicata sunt eu ). Fetelor, Mihnea este muuuuuuuuuult mai frumos decat in poze , e zambitor si deschis si stie sa faca da din cap, un pui drag si luminos cum rar am vazut . Si e chelios si asa de bine ii sta ca-mi vine acuma sa ma apuc sa-l tund pe Santiago. Iar mama lui, asa cum o stiti, ba chiar mai misto . Ionela tare bine mi-a facut plimbarea cu voi.
Nu stiu cand mai apuc sa mai zic si eu una - alta, ca vad ca Santi mi-a pus gand cam rau - cred ca l-am uitat la munte si am venit cu un copil cu scheme noi . De fapt, cred ca e putin in urma alor vostri, ca acum a inceput si el sa planga cum ies din camera, sa adoarma greu ziua si greu spre f greu noaptea. Drumul incoace a fost ok (ca ma intreba cineva... Krelia parca - vacanta placuta!), dar destul de obositor, iar cand am ajuns acasa, desi totul parea ok, prima noapte a fost f grea, cu multe treziri, din care trezirea de la 3.30 s-a soldat cu joaca, asa ca l-am adormit din nou abia la 5 dimineata. AM pus asta pe seama faptului ca am lipsit 1 luna cu el de acasa, si sper sa se mai relaxeze, ca si asta-noapte a fost cam crunt (primele 2 treziri la 15 minute ) apoi din 2 in 2 ore, pana m-am mutat la el in camera si am dormit impreuna (incorect spus ca senzatia e ca n-am dormit deloc - deloc).
In fine, ma mai plang eu si cu alta ocazie. Oricum, pe moment am uitat ce aveam de intrebat , dar imi amintesc eu pe traseu.
Ramo nice to see you again . Nu stiu sa-ti raspund, dar la prima intrebare mi-as da cu parerea ca nu cred sa ai cum sa-l faci sa nu mai busileze . Cred ca va renunta cand va fi el pregatit. Nici nu stiu daca e bine sa te inghesui la purtatul de manute - am o prietena care a mers cu baiatul 5 luni (!!!) de manutze, de a zis ca nu-si mai revine veci din pozitia aplecat. Pupam soricelul busilacios
aha, mi-a amintit Raluci prima intrebare - a reusit vreuna din voi sa treaca de faza asta urlatoare-noaptea a copilului, din cele care ziceati? Eu inca sper ca e doar o faza in dezvoltarea lor si ca nu tine de alaptat....
Raluci ce se mai aude cu actiunea aia legata de indemnizatiile miscorate? Mi-a intrat si mie mult mai mica (adica nu mult... mai mica cu 15% ).
La care sfaturi te referi ca tb puse pe prima pagina?
Lili si eu i-as da bucati, mai ales daca ar manca asa fain ca Liloasa , dar ma gandesc ca totusi nu le digera asa bine ca pasate (parerea mea neavenita desigur ). Te astept la Kiselef
Lumi nu stiu ce sa zic mai mult... Multa putere mami si un pt pisicoasa
Lylyana ce porcarie cu painea . Eu vreau sa-l invat de mic cam fara paine, sa nu creasca asa ca mine, care mancam paine cu mancare, nu mancare cu paine, obicei de care m-am dezvatat abia acum in ultimii 2-3 ani (si nu ca as avea probleme cu greutatea ). Zi-le si tu celor de te toaca la cap ca de la paine ajungi anemic, ca nu contine nimic, numai umfla stomacul in mod fals si ca mai bine se satura copilul cu mancare. Sau zi-le ca ii dai paine si gata . Si tu esti asteptata la parc, ca oricine ar chef dealtfel. (ma bag si la pozele de la voi mintenas).
Andre e super Chiara frumoasa noastra din Italia. Ce faci tu, cum esti? . La ea au trecut zilele mai grele? vreun dintzoc ceva?
Coquelicot felicitari pentru Mateiutz!!
Mihamora of, ca asa ma simt si eu de obosita, ca-mi vine sa cobor la farma sa cumpar o sacosa de borcanele... Tu ii faci si papa in casa?
oare i-ati raspuns Ramonikai - unde e filmuletul ala? ca m-ati facut si pe mine tare curioasa si cine stie, poate ma apuc si eu de o febra musculara... . Asa ca pls
Dozz petrecere frumoasa!
Ralu, Smara, Laura-andreea, Mami.Ilinca, Strumfy, Lavi, Na_bo, Broscutz, Cory, Licurici si tot restul fetelor ->
cam asta, din cap asta, ca in ultimul am uitat deja ce se vorbea
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 oare i-ati raspuns Ramonikai - unde e filmuletul ala? ca m-ati facut si pe mine tare curioasa si cine stie, poate ma apuc si eu de o febra musculara... . Asa ca pls |
Incearca aici, Lylyana postase si pe contul de gmail, da eu nu am reusit sa il gasesc.
laurairina13 spune:
Nici noi nu am scapat de faza urlatoare, pe timp de noapte..Puneam pe seama caniculei, cateva nopti dupa ce s-a mai racorit a mai dormit ceva ceva, dar astanoapte iar. Nu stiu ce as putea sa ii mai fac. Incepe sa se foiasca, pe urma o da in scancet, daca nu o iau in brate, sau nu ii bag tatza in gura incepe sa planga de-a binelea. Dar luatu in brate trebuie musai sa fie in picioare, si plimbata.Uoff..Tot mai sper sa fie o perioada...ca si cu busilatu pan la mersul in picioare
Smaranditza, te astept cu vesti de la pediatru. Sper sa nu fie nimic grav.
Lili te inteleg ce inseamna sa ii gatesti ceva bun, muncesti sa iasa bun, nici nu crezi ca o sa refuze la cat e de bun, si te trezesti ca iti da peste lingurita A mea imi prinde lingurita plina si o trage, de imprastie toata mancarea peste tot. Tre' cu o mana sa ii tin manutele si cu cealalta sa vin cu lingurita cu mancare la gurita ei. Daca nu sunt atenta , imediat imi zboara lingurita cu mancare, asta se intampla doar cu mancarea care nu ii place, adica legumele. E frustrant rau, si cand o mai vad ca pe ea o si distreaza , imi vine sa o iau razna. Ma uit suparata la ea, ii spun pe un ton ferm ca nu e frumos, ca mami ii face papa bun si ea trebuie sa pape , dar ea sta..se uita serioasa la mine , si la urma imi trage un zambet stirb de ala de al ei, si iote asa 'ma face' la psihic.
ralu_seby spune:
Niassa...cam lesinata ashea ca pe la 06:30 Matei nu prea mai avea chef de somn..l-am mai convins sa stea 1 ora cuminte cu tzitzi in gura.
Monis, si noi trecem prin faze d-astea cu treziri la discretie..4-5 treziri pe noapte si tare multa oboseala s-a acumulat.
Duminica seara am ajuns acasa de la tara, am spalat copilul si l-am mufat. A supt ca de obicei, cam 1h si apoi s-a tras de la tzitzi (cum ca s-a saturat). L-am pus in patut si cand colo...parca bause energizant. 1 ora a fost cel mai dulce baietel din lume, l-a mangaiat pe Bugs Bunny de pe aparatoarea patutului, s-a jucat cu Tiger, spunea incontinuu "ete", "puu", "dei-dei", se aseza in fundulet si zambea la mine..A venit si tati sa il pupe de noapte buna, toate bune si frumoase deja era aproape ora 00..eh frate, si de atunci s-a lasat cu urlete, racnete, m-am si speriat, am crezut ca o fi de la dinti, i-am dat cu putin Gengigel..nimic, l-am luat in brate sa il linistesc, nimic, nu vroia in brate, se tot impingea in mine..deja de la tata urlat parca era si cald, i-am dat 1 ml Nurofen (zic din nou, or fi dintii, niciun rezultat...cum il puneam in patut urlete, ca l-am urmarit cu Tantum-ul verde in mana ca ma gandeam ca raguseste de la cum facea si mi-era teama de vreun rosu in gat. Ei bine, supa ce v-am descris atmosfera sumbra, vine sotul si il pune in 4*4 (Laurairina) in pat...si incepe omu' meu mic sa busileasca, sa traga de un cablu de la aparatul foto...iar in patut, iar urlete, racnete etc...pus pe jos...busileala la greu. Deja eram plina de nervi. Ma intrebam cat il mai pot tine bateriile, ca noi eram franti dupa un weekend de trebaluit pe la tara. A adormit pe la 01:15, dupa muult chin, la mine in brate. S-a mai trezit de 3 ori pe timpul noptii si final la 08:30. Si sa nu credeti ca a dormit reprize mai mari de juma de ora ieri pe timp de zi.
Raluci, la mine nu adoarme mereu la tzitzi, uneori devine chiar mai energic. Mama il pune pe picioare, ca e greu si o rupe, eu il mai legan in brate sau afara il adorm in carucior.
In privinta painii, la tara fiind in wee, dimineata am mai profitat si eu de ai mei parinti+matusa si dimineata dupa trezirea si alaptatul lui Matei, mai bagam si eu cornu-n perna 1h, pasandu-l lor. Cand am coborat la masa (masa pusa evident), ce credeti ca facea Matei de era asa cuminte....se lupta cu o coaja de paine neagra. Era in-can-tat...ocazional o sa-l las sa mai ciugule..altfel incepe sa tipe langa noi sa-i dam sa papae si lui ce avem in farfurie. I-am mai dat putin castravete, ardei gras..dar nu se lasa usor pacalit. Tata i-a mai dat 1 covrig de Buzau, din ala uscat si i-a placut sa-si infiga coltisorul in el.
In continuare noi suntem cu 1 dintisor, al doilea nu a aparut inca si a trecut 1 luna deja.
Lili, si Matei prefera uneori sa-i dau bucati sau chiar fructul intreg sa-l morfoleasca. Asa ca..go for it!
Lumi, tie si pisicoasei fandosite la mancarica. Nici nu stiu ce sa-ti sugerezi..ca le-ai cam incercat pe toate
RamoX, ati revenit la ganduri mai bune?!?!
Nu cred ca ai mare lucru ce sa faci ca sa nu mai busileze...cred ca se va ridica singurel cand va vrea el..poate sa-l mai stimulezi din cand in cand tinandu-l de manute, zic
Broscuta, chiar in cazul iaurturilor alea no name, verifica ingredientele. Vei avea surpriza sa constati ca sunt mai naturale ca Danone, Tnuva etc. Pot fi mici ferme care inca nu s-au lansat puternic pe piata si furnizeaza doar local. Incearca
Dozz, dixtractie placuta cu finuta, asteptam pozicile!!
Andre, buni strikes again!!! Chiara creste tare frumos si vad ca e precoce cu berica aia
Laura-andreea, sa fie bine pisicul si voi sa va relaxati in concediu
Lavi, mamica incercata, sa fie si piciorul tau si manuta sotului bine!
Smaranditza, uff mami, febra asta mai lipsea, fugi la dr cu Timi sa vezi ce parere are..astept vesti bune
Trimit messajul asta si continui ca bestia mica vrea sa apese pe aici si parca vad ca-l pierd
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
lylyana.ion spune:
Neata!
sunt in priza de azi-dimi, mai exact de la 6 juma cand, ca si Mateiul lui Ralu, Alex mi-a dat trezirea. am mai lenevit pana la 7.20 si apoi m-am apucat de curatenie.
singura "paine" pe care a mancat-o Alex pana acum a fost un crac dintr-un covrig. daca le zic ca-i dau, am sa-l vad numai cu coltu-n mana, sunt convinsa
ah, si sa va zic ca la mare socramiu i-a dat sa linga niste inghetata de pe lingurita??? si el el suuuper incantat? cred ca a subtiat-o de atat lins/supt
Licurici, Monis, Ramonika, filmuletul este pe contul comun de mail, in documente. cand sunteti conectate la mail, sus de tot in stanga aveti linkuri catre: gmail, calendar, documente, web...sper ca am explicat ok si sa gasiti
RamoniX, cred ca toti sunt la faza busilat, cand o sa mearga, vei vrea sa busileze la loc
Smara, hai cu vesti bune despre Timiv
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
lylyana.ion spune:
lili, si tu ai avut noapte agitata?
noi dormim destul de bine, tot amandoi in pat, a mai rarit cererea de tztz parca...
lui alex ii dau sa manance singur fructele, destul de des, sa foloseasca si el dintii aia la ceva
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihamora Laura -Andreea - multumim de filmulet l-am descarcat si eu si imi place f tare, am facut un sfert din el |
unde e filmuletul respectiv?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
lylyana.ion spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
unde e filmuletul respectiv? Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz |
aici:
Licurici, Monis, Ramonika, filmuletul este pe contul comun de mail, in documente. cand sunteti conectate la mail, sus de tot in stanga aveti linkuri catre: gmail, calendar, documente, web...sper ca am explicat ok si sa gasiti
a dat si Laurairina site-ul original mai devreme
pozicile noastre
varsta noastra