Prietene la bine si la greu -45

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lavinia, altceva nu mai stiu ce sa zic.. Eu cred ca dupa ce va veti cununa religios o sa va mearga din plin toate! Te pup!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui na_bo
Laurici- spor la vopsit, sa iasa totul frumos, iar Amalia sa fie cuminte cu buni

Multumesc!
Voi ce mai faceti, inafara de treziri dese dar netatzoase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Lavinia, altceva nu mai stiu ce sa zic.. Eu cred ca dupa ce va veti cununa religios o sa va mearga din plin toate! Te pup!

SA dea Domnu` sa ai tastatura si degetele aurite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Neazta,
Lavi mereu ma gandesc la voi si as vrea sa va pot ajuta cumva...offf, offf ce bine era de eram mai apoape una de alta. Imi pare tare rau de mana lui Luci, sper sa ajunga operatia de azi si sa nu mai fie nevoie de alta niciodata.

Am inteles cum sta faza cu busilatul. Mie imi place tare cum busileaza, in casa nu ma deranjeaza deloc, ca stau mereu dupa el, sau inlatur obstacolele si e ok. Insa s-a invatat sa o ia la fuga prin parc.
Trebuie sa am mereu grija sa aiba pe el pantaloni lungi, sosete sa nu se jdreleasca, dar manutele cum i le feresc?? ca nu vrea sa busileze cu manusi . Toata lumea se uita prin parc la noi ca la nebuni, unii rad, il admira, altii ma condamna "ui si la aia cum lasa copilul sa mearga" . Pana acum nu s-a lovit la manute, dar daca nimereste vreun ciob?!. solutia e ori sa nu mai ies cu el afaa deloc, ori sa il las sa urle in carut, legat cu centurile, ca daca nu e legat se da singur jos din carut.
In alta ordine de idei, ieri am reusit si l-am inscris la alt pediatru, care pare mult mai ok, din ce imi descriu prietenele/mamicile din parc. Cu ocazia asta a fost cantarit si masurat si are peste 11kg, cu putin si undeva intre 78-80 cm, ca la masurat a stat xingur in picioare si se balanganea . Vroiam ilele trecute ma gandeam ca am reusit performanta de a nu mai vizita nici un medic de la vaccinul de 6 luni, ceea ce e super bine pentru mine si pentru el de altfel, dar la psihicul meu tare bine face constatarea asta. Dupa cum ati vazut la cap kg, sta fff bine, deci a si papat destuld e bine, dar numai mancarea cu care am inceput adica fructe (mar+para+ piersica/prune), legume super pasate, un fel de supa crema de morcov+cartof dulce+dovlecel combinate cu carnita de pui/ou/ficat si borcanelul lui preferat "legume cu curcan" de la nestle., iar sera pe la 7-8, papa 2 iaurturi Muller. Inainte cu o saptamana papa pe langa toate astea si 3 biberoane de lapte cu 7-8 masuri, dar de cand am trecut la nr 3 nu mai bea nici macar un biberon pe zi, asa ca am revenit la nr 2 pe care cred ca o sa raman pana la 1 an, cand o Va trecem direct la Nan junior 1+.
sufletelul meu e tot zdrobit, cu cat se apropie mai mult luna septembrie is tot mai nacajita. Azi el e la ambasada pentru viza, asa ca e iremediabila treaba. Ne gandiseram sa emigram si noi in canada, sa punem actele inainte sa plece el, sa mai treaca ceva timp in favoarea noastra, dar cand am vazut ca ne trebuie 7000 euro, plus banii de bilete, ne-a trecut gandul asta. Eu eram sigra ca o sa ma mut vineri, asteptam sa ma sune proprietarul sa imi dea cheia sa pot face curat noapte in timp ce doarme copilul, Ca e dezastru garsoniera, dar am l,uat teapa. Abia ieri m-a sunat..dar eu nu mai vreau sa am de a face cu oameni neseriosi, asa ca iara dau telefoane ca disperata .

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Cuscrella felicitari pentru castigarea concursului . Pupici si la nora mea draga, pe care imi cer scuze ca am cam neglijat-o!

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Lumi si la tine imi zboara adesea gandul, mai ales cand e ora de papa si ma gandesc prin ce treci, din nou . Cred ca daca mi-ar mai face soricelul inca o faza din asta de la etaj m-as arunca, la cat de intinsi am nervii acum. si eu zic sa incerci borcanelele, sau cu seringa...orice, chiar si biberonul. Valea plangerii e dureroasa rau de tot . Pe Licurici o si nu stiu de ce, dar parca nu o compatimesc asa de tare ( sper sa nu intelegi gresit ce vreau va zic) pentru ca ea e una din fericitele care isi impaca copilul la orice ora din zi sau din noapte cu tzitzi, care se stie ca macar pana la 1 an e mai buna ca orice altceva,iar acum ca a dat si peste Iaurt din asta bun si cremos e ca si salvata situatia. Voricelul meu numa din ala vrea sa pape, iar daca vreodata nu am din asta pe celalalte nici nu vrea sa le inghita de proba macar. Le scuia instant!

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

A iesit sotul din operatie...am vb cu medicul. A durat o ora jumatate toata nebunia. E ok, dar o sa aiba nevoie de recuperare. Are si doua tije de toata frumusetea. Maine sotul vrea sa se externeze pe semnatura.

Ramo, iubita, ma gandesc cu groaza la prin ce treci acum si sincer nici nu stiu cum sa incerc sa te consolez. Lasa, ca poate o iesi soarele si la mine pe strada si o-i veni la Alba sa te caut. Ma gandeam zilele astea sa sun o fosta colega de camin din faculta, de acolo din Alba sa o rog sa se intereseze pentru tine de o chririe buna. Te pupilesc si ma gandesc cu drag la tine. Aveti grija de voi. PESEU: Pup broscoiul cuminte, papacios si busilator!Fata peste doua zile fac ai nostri 10 luni...incredibil...ce repede trece timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Si azi am fost pe la cateva magazine ( lili_a )si nu am gasit decat iaurt danone..... Mai caut...
Nu stiu ce sa iti spun cu legumele. Noi suntem inca in prima saptamana de pauza totala. Cu fructele, ce sa-ti spun.... i le dau doar ca divertisment ( adica sa le manance singurica ) ca in rest, cand e vorba de masa trebuiesc preparate
Ramo C nu cred ca trebuie fortat sa renunte la busileala. Este importanta in dezvoltarea lor, o etapa care poate ii este draga . Printesa mea e innebunita dupa mers, am spatele spulberat... mai nou merg si in genunchi. Cand va fi el pregatit o va lua catinel si in picioare. Legat de laptele praf - noi papam san.
Citeam acuma si mesajul cu greutatea lui Domi
- excelenta dezvoltarea lui - si cu apartamentul....
Licurix sa ma anuntati din timp, va rog eu mult, ca ma mobilizez foarte greu de aici. Cred ca te simti usurata ca Amalia este asa cumintica. Bravo ei! Vopseala placuta! ( e si sotu' cu tine? mi se pare foarte sexy sa te vad cu pensula in mana. Poate i se pare si sotului "kinky" si mai lucrati la bb2 )
smara cum se simte flacaul pana la urma ?
monis programul de noapte: mancarica 21.30-22.00 si somn pana la 01.00-01.30 ( pe ceas, nu asa.... si asta in absolut fiecare noapte ) cand se trezeste. Eu o iau in brate repede sa nu se trezeasca de-a binelea si o legan putin si adoarme la loc, de unde am dedus ca nu e de foame, ci doar de fandoseala . Trezirea de tzitzi este la 03.00-03.30, urmatoarea la 06.00-06.30 si urmatoarea la 08.30-09.00 cand asteptam masa de 10.00. Cum ti se pare?
ralu_seby nu ma intelege gresit - eu am citit ca o constipata ( Andre ) toate etichetele, but to no good....
Ma apuca damblalele. Mai lavi da' ce are mana sotului de nu au reusit doctorii astia sa o refaca? E vreun experiment, ceva si nu stiu eu? Mai suporta saracu' om inca o interventie? Daca e nevoie sa vina la Mangalia, spitalul nostru de oase este faimos ca fiind cu doctori foarte buni. Macar ca o alternativa....
coque spor la mopuri
Va pupez, ma duc sa-mi intind spatele putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Intru pe fuga, ca tocmai a adormit Timi si ma duc si eu sa mananc ceva. Ce sa zic...e cumplit!

Dupa ce ii dau medicamentele ii scade febra pentru vreo 2 ore, transpira leoarca, apoi incepe din nou sa se incalzeasca pana arde.

Dr. neonatolog mi-a spus ca crede ca e virus, pt ca la o raceala obisnuita nu ar fi ridicat asa temperatura mare din senin.
Eu cred insa ca s-a bazat mai mult pe faptul ca spitalul e cam full de copii cu febra mare care nu scade la nimic - cica este ceva virus... Insa Timi nu a avut contact cu nimeni bolnav, si pe afara zilele astea am mers la padure, la lac, deci nu in locurile de joaca unde e plin de copii.

Sper totusi sa fie virus si nu ceva infectie sau mai rau...ca dr. mi-a spus ca in seara asta pleaca in concediu si revine doar peste 10 zile. Asa ca...raman doar pe mana pediatrei...de care nu sunt fff incantata in ultima vreme...

Ca si tratament: continuam cu Panadol/Nurofen alternativ, Tantum verde, Vit.C si "doza soc" de 8 picaturi de Analgin de doua ori pe zi, daca vad ca e peste 39 febra. Azi dupa ce ne-am intors de la control nu ii scadea nicicum sub 39,4, asa ca i-am dat Analginul. Cealalta doza o pastrez pentru la noapte, in caz de "vremuri grele". Sper totusi sa nu mai creasca asa temperatura asta, ca innebunesc.

Timi nu mai vrea sa faca nimic, nici sa mearga sustinut de mine, nici sa se ridice in picioare, nici sa se joace, nimic absolut! E ca o leguma, si sta lipit de mine, in brate, cu capusorul pe umarul meu. Cred ca il doare sau il simte greu de sta asa saracutul.
Ma tot rog sa-mi dea mie Dumnezeu virusu asta si sa-l ia de la el, ca mi se rupe inima cand il vad. Sa nu mai zic ce dureri cumplite de spate am si simt ca imi cad mainile din umar.

Ma duc sa mananc ceva rapid, ca mi-a zis dr. sa ii dau numai tzitzi 2-3 zile pana isi revine. Si-apai de unde laptic, daca eu beau numai apa.

si multumesc pentru gandurile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Salutare!!!
La multi ani Simina sa fii sanatoasa, sa realizezi tot ce-ti propui si sa ai arte numai de bucurii de la ranjita ta.
Lumi imi pare rau ca te chinui cu mancarea. Inainte de raceala Andra imi refuza mancarea... dupa 2-3 guri... dadea din cap in sem de nu..si inclesta gura. Cat a fost racita a mancat doar lapte...si ala in cantitati mult mai mici..dar cand si-a revenit...cum m-a vazut cu mancarea in mana a inceput sa se bucure ...si mi-a mancat tot cu pofta...Bucuria mea a tinut doar 2 zile..apoi a inceput sa pape mai putin fara pofta...ieri am fost la gratar si nu aveam borcanel in casa...asa ca am luat doar lapte...azi iar a mancat cu pofta. Poate vrea si Annabelle o pauza... dai numai lapte 1-2 zile ...poate in a 3 zi mananca mai bine.
Am si eu nevoie de ceva trucuri de adormit una bucata copil somnoros si cu frica de pus capul pe perna. De 2 -3 zile Andra nu vrea sa mai adoarma in pozitie culcata...adoarme in tot felul de pozitii ciudate.
Pauza mea s-a terminat.trage cineva de mine asa ca va pe toate si fug.

Mami fericita de strumfita

Strumfy, din pacate nu stiu daca te pot ajuta cu solutii. Dar poate te linisteste sa afli ca am patit si eu la fel cu Ana. Mi-a luat 2 zile de plans isteric sa ma prind ca nu mai suferea sa adoarma la orizontala. Eu nu am gasit alta solutie decat sa o tin in brate, la verticala. Am reintrodus carrier-ul in acest scop, ca ma durea spatele prea tare. A durat totul cam 2 saptamani, apoi a revenit la sentimente mai bune fata de orizontala. Succes!

Mergi la inceput