Prietene la bine si la greu -45

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Chiara e scumpa foc, ce frumos sta in picioare! Iar socultia anti-cadere, anti-vant etc e geniala.

Mai nou vad ca s-a verticalizat si Mateiutz, si lui felicitari! Nu stiu daca am mentionat ca uitandu-ma la pozele di vizita la Lili am constatat din nou cum sunt baietii tai, Coque, copy-paste, unul mare, altul mic, frumosi din cale-afara amandoi!

Asadar, maine vine mai multa lume in Herastrau? Sau stati fiecare pe la parcurile voastre? Intreb ca sa stiu ce fac eu, adica dc sa ma deplasez in Kiseleff sau in Herastraul cu Expoflora, am zis ca de maine incep intalnirile cu voi.

Licurix, spor la treaba. Si n-o mai descoase pe Simina, ca a zis ca e superstitioasa si ne anunta numai cand merge business-ul pe roate

Broscutza, si iaurtul Natura e bun si arata banal cutia, nu ai zice ca e cine stie ce. Poate se gaseste prin magazinele de langa tine.

Lili, eu as alege calea de mijloc, 1 zi fructe intregi, 1 zi pasate, sper sa nu o zapacesti complet in felul asta. Dar parca e pacat sa ii dai totul pasat daca ea stie sa manance asa frumos; in acelasi timp, daca nu e chiar bine sa manance bucati intregi exclusiv? Este, zic si eu, umila mea parere neavizata.

RamoX, ma bucur mult ca ai intrat putin la noi. La intrebari nu stiu sa iti raspund, dar iti zic ca ma gandesc la tine si iti trimit cu gandul energie pozitiva.

Smaranditza, of, of. Multa sanatate, sper ca e mai bine acum!

Monis, eu te incurajez, cred ca noaptea nr 3 va fi mult mai ok. La noi, la revenirea acasa, Ana nu prea a recunoscut camera, asa ca plangea des si mult, am dormit si eu cu ea primele 2 nopti.
In alta ordine de idei, meriti sa fii premiata ca te-ai vazut cu Ionela, bravo pt mobilizare, desi erai obosita.

Ramonika, filmuletul ala il gasesti asa: intri pe gmail pe contul nostru si in partea stanga sus vezi un link "Documents". Click pe el si se deschide o pagina cu documentele noastre de pana acum, adica filmuletul si cele 4 pagini din cartea lui Jianu. Mai avem loc sa punem si alte documente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Acum sa va zic despre finuta mea, se va face doctorita, asta pt ca a ales fara ezitare, din prima, siringa. Mie mi-a placut ce i-am pus pe tavita, am incercat sa punem obiecte cam la fel de atragatoare (nimic nu era prea tipator colorat) ca sa nu fie influentata in alegere, am pus si obiecte care sa reprezinte hobby-urile noastre, ale nasilor. (nu le-a ales pe astea )

Turta a fost yammi, ff gustoasa, am plecat la pachet cu o bucata din ea ca prea era buna si sufeream sa stiu ca azi nu mai mananc din ea. Da, sunt o pofticioasa uneori!

Asadar, despre parc maine - ca mai intru seara tarziu, dupa ce o adorm pe Ana, sper sa aflu ceva. Spuneti doar dc va organizati pt Herastrau, ca parca Lyly zicea ca ar incerca. Daca nu apare nimic scris pe tema asta, atunci eu cred ca o sa ma lansez dimineata spre Kiseleff.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

eu vin ori in H ori in K, pe la 9 jumate cred ca ajung

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Madam Le broscutz, te-am sunat, nu ai raspuns, zcriu aici poate citesti. Maine vine Floricik la Mangalia la plaja dimineata, si ne intalnim. Esti prin zona? Ne intalnim toate 6 gagicile mici si mari?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

deci? ne adunam maine in parc?

pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

lavi multa sanatate sotului. De asemenea ii doresc si o stare psihica buna pentru ca stiu ca in asemenea situatii devii iritabil, nervos si descurajat de atata durere si stres..... Acelasi lucru iti doresc si tie si un in plus un brat mare de flori ( i-as fi dat si sotului ca sa-i mai ridic moralul, da' nu vreau sa ma intelegeti gresit )smara am vazut ce e cu voi... sa ne scrii des sa stim ce faceti Este intra-devar ciudata evolutia temperaturii. Incearca sa vb cu Di daca poti sa dai de ea, pentru un sfat....
Dozz nu fac diferenta doar de brand ci de compozitie - sunt la fel ca danone, tnuva etc. Si-apoi Natura nu e no-name
Ma pregatesc de nisipeala.... Licurix la 9 nu ajung nici pachet... ajung ceva mai tarziu, si te sun. Scz ca nu am auzit nici call nici sms, e mare curtea asta dom'le
Si ce apelativ mi-ai gasit Ne auzim maine la tel.
NB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Bonsoir,

Lyl, Dozz pana acum am stablit cu Monis sa ne vedem la Kiseleff, la fantana din parcul mic. (sau alt loc pe care il cunoasteti). Eu ajung pe la 9.30.

Ciiine mai viiine?

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Bonsoir,

Lyl, Dozz pana acum am stablit cu Monis sa ne vedem la Kiseleff, la fantana din parcul mic. (sau alt loc pe care il cunoasteti). Eu ajung pe la 9.30.

Ciiine mai viiine?

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

ok, am sa sun monisu cand ajung, sau pe tine daca imi dai un PM cu nr tau, ca nu stiu unde e asta

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Ce de-a intalneli maine!!!

Pe la 21.30 l-am culcat pe Timi cu temperatura 37,5 rectal. De atunci s-a trezit deja de 3 ori plangand si strangandu-se ghem in brate la mine din cand in cand, ca si cum l-ar durea ceva.
Oare ce ar putea sa-l doara daca e virus? Ca eu chiar ma gandeam ca ar trebui sa doarma tare linistit in noaptea asta, din moment ce azi nu a mancat altceva decat lapte.
Diaree nu are. A facut azi dupa-masa un kk galbui si mai moale, dar ma gandesc ca se datoreaza lipsei altor mancaruri si exclusivitatii laptelui.

A, si am mai vazut ca are limbuta galbui-maronie. Asta ce o mai fi?

Of, iar s=a trezit.

PS: Diana, esti prin zona? Ma poti ajuta cu un sfat, te rog?
Mie imi e teama sa nu fie ceva infectie. De fapt, habar n-am. Cert e ca dupa-masa i-a mai scazut temperatura, a inceput sa se joace, dar tot marait si frichinit a fost, de nici pana la baie nu puteam merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Mai Smaranda mai..cred ca esti stoarsa de puteri. Habar n-am ce ar putea fi, habar n-am cum te-as putea ajuta. Va doresc muulta sanatate!

Lavi, sper ca DD sa il ajute pe sotul tau sa se recupereze repede si sa se sfarseasca ghinioanele astea!!

Fetele cu intalneala, cred ca ma bag si eu, nu stiu unde exact este punctul de intalnire. In plus, as avea pe unde parca sau iau un taxi? Coque, cred ca doar tu ai nr meu de te...mi-ar placea f mult sa ajung. Deci intalneala ramane pt Kiseleff..

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput