Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Din ce stiu eu sunt pastile cu vitamine grase si se dau mai mult copiilor scolari pentru memorie si activitate cerebrala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria merci
inseamna ca.s ok, oricum pe 15 incepe colegiu si va avea un program destul de intens fata de acum cand face ce vrea cand vrea

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

cristina un mesaj foarte realist, referitor la botez
ce face ingrid?
ieri m.am gandit la tine si la anke, nu ieri, sambata de fapt, cand am fost la cumparaturi si am vazut o paturica din aceea crosetata, sau genul ala, dar nu mai stiu unde!! cred ca la mothercare
ai gasit pana la urma? asta daca e vorba de tine si nu confund cu anke

POZE

Multumesc,

facem mai mult sau mai putin bine... eu is cu paturelele, am deacuma destule... chiar una noua maro de lina o s-o dau la cineva in rodina....Mothercare n-avem aici, am mai vazut cateva faine la amazon in Anglia da imi prea scump trimisul.
In rest, eu is cam racita de vreo 2 zile, am luat un virus urat de la sotul meu si ii cam nasol... daca azi nu-mi era mai bine ar fi trebuit Andreas sa-si ia cumva liber... e tare greu cand n-ai pe nimeni pe cine sa te bazezi aici... am si ceva rude si din partea mea si a parintii lui da nu are cine sa te ajute: ne vedem de 3 ori pe an si ajunge.
Daca o sa auziti la stiri de bebelusii care saracii au murit din cauza de perfuzii infectate, sunt de aici, din orasul unde stau eu, Mainz. Tocmai ce am fost saptamana trecuta si noi in Uniklinica la controlul de inima pentru Ingrid: totul e perfect, white spot-ul nu se mai vede si camerele inimii sunt foarte bine inchise, totusi ne-au chemat intr-un an iar la control.
De Romania nu mai zic nimic... am fost anul trecut...eu is din Suceava.... e OK, am stat la parintii mei, am fost putin la munte la Poiana Negri laga Vatra Dornei... ce a fost fain pentur noi ca am iesit de 2-3 ori singuri, Magnus a ramas dormit acasa... in rest, na,
in principiu ma izbesc de diferentele de gandire ale multora...si tot asa, parintii platesc totul ca na, le-au venit copiii acasa.
Dar anul asta ca sa fie bine am facut concediul aici, intai 8 zile in Bayerische Wald intr-un resort bio all inclusive pentru copii, apropo, acolo am intalnit vedete de la ProTV, habar n-aveam cine sunt... si in septembrie mergem la o ferma de vaci in Muntii Padurea Neagra, am inchirirat acolo un apartament.... e f fain, am mai fost de vreo 3 ori pana acuma dar trebuie sa facem noi totul acolo, mancare etc... dar e OK...
Ingrid trebuie sa faca nani, pe curand.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna tuturor!
Eu recunosc ca nu sunt la fel de activa la aceasta odisee cum sunt la cea a lui Tudor. Aici intru si citesc si mai scriu din proprie experienta cand si cand, daca sunt solicitate sfaturi si experiente. Nu pun prea multe poze, nu scriu mereu cum sunt copii, nu raspund la mesajele tuturor, din lipsa de timp. Dar citesc cu placere, azi m-am amuzat copios cu ceaunul de la biserica si m-am intristat sa vad oameni prizonieri ai unor idei rigide.
Eu sunt crestina, dar nu sunt sigura ca detin adevarul absolut cand vine vorba de divinitate. Cred in Dumnezeu cu tarie, dar in Dumnezeul meu, propriu si personal, nu cel cum ni-l infatiseaza biserica. Accept ca ma pot insela, ca poate Dumnezeu e asa cum il infatiseaza biserica si ma intristeaza sa vad ca unele persoane nu accepta ca s-ar putea insela si cred ca detin adevarul absolut si de netagaduit. La urma urmei, adevarul fiecaruia depinde de locul din care priveste. Dar macar de-am fi mai toleranti cu adevarurile celor din jur...de multe ori ma gandesc ca iadul catolicilor e plin de ortodocsi, protestanti, musulmani, budisti etc., ca cel al ortodocsilor e plin catolici, protestanti, musulmani, budisti etc....

In ciuda unor opinii uneori prea putin tolerante cu celelate opinii, imi face placere sa va citesc, sa urmaresc evolutia iepurasilor vostri si sa ma amuz de povestile voastre, sa calatoresc alaturi de voi si sa ma minunez cum de a ajuns soacra lui vladimirescu la varsta pe care o are la cat de 'ghinionista' e (trimitere la film). Asa ca o sa continuu sa citesc si o sa sper la vremuri mai bune cand o sa fie timp mai mult sa raspund la cat mai multe mesaje si sa fiu cat mai activa.

PS Apropo de ceaun si religie, in momentul in care nu mai poti face haz de tine (aici intra si religia si credinta ta), e trist...e infiorator de trist...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

sanatate multa cristina
ce ma bucur si e important e ca micuta e ok cu inima:)
da asa si ai mei, platesc totul, de bucurie ca ne vad nu ne lasa sa cheltuim nimic, e bine ca ai tai vin acolo, ai mei spun ca.s prea batrani si nu vor sa mai calatoreasca nicaieri

demult de tot, cand aveam vreo 6 ani, cu ei am vizitat germania

POZE

Mergi la inceput

asa Roxana http://apotheke.sanicare.de/de/a-Herz+Kreislauf+und+Gefaesse.Freie+Arterien,,881107/Doppelherz+Lachsoel+Omega+3+GRATIS+Doppelherz+aktiv+A-Z+direct
?

Mergi la inceput

cristina da asa arata doar ca are ceva desene in plus parca, dar aceeasi firma, stii ceva de ele?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

LA MULTE LUNITE SI ANISORI sarbatoritilor de azi: Matei, Oana Iulia ( nemary ce mai faci? ce-ti fac fetele?), Andrei, Matei, Tudor Cristian si George Casian!

Anca superbe pozele! Deja ati trecut la pepene, si se pare ca-i place.
elba am intalnit si eu o mamica, cand am fost insarcinata cu Ioana, in spital (ma internasem pt infectie urinara) si la fel gandea ca tine, ca nu vrea sa-si boteze copilul (pe-atunci era si ea insarcinata) pt ca vrea sa hotarasca singur daca v-a vrea asta, cand va fi mare.
Acea mamica nu era ortodoxa..din cate imi amintesc, protestanta..
Nu ma gandeam ca printre cele 100 si ceva de mamici de aici se va gasi cineva sa zica (faca) acelas lucru.
De fapt, sunteti m multe, acum am vazut mesajele si celorlalte fete.. cu ocazia asta 'aflam' si religia si cum gandesc fiecare.
Ma rog, e decizia voastra.
miria_cristina ma bucur ca ai scris. Tu esti AS in teologie..desi nu ai terminat (parca asa ai zis), dar o ramura a teologiei (asitente sociale).
F bine ai explicat.
Vazut si pozele Silvanei.

Merg sa intind rufele,vad ca s-a trezit si Justina!

Revin m tarziu.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

cristina da asa arata doar ca are ceva desene in plus parca, dar aceeasi firma, stii ceva de ele?

POZE

nu stiu prea multe, tin minte ca asa ceva mi-au dat si mie cand eram mica.... numai ca nu erau de mestecat, transparente si portocalii...
vreau sa te ajut, vezi care e din astea, si pot sa caut pe net ce se zice despre ele
http://doppelherz.de/produkte/omega-3-fettsaeuren.html

Mergi la inceput

cristina www.avantaje.ro/Sanatate/Stiri-si-Noutati-medicale/Doppelherz-aktiv-Omega-3-cu-Vitamine-A-D-E-C-pentru-copii.html?a=6006/1290584" target="_blank">asa sunt

POZE

Mergi la inceput