Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (20)
Raspunsuri - Pagina 12
eunice78 spune:
Si uitasem: eu votez clar pt MP. Motivul:
1. piscina interioara - noi am stat 15 zile din care 5 a plouat. piscina interioara ne-a salvat concediul in acele zile.Au venit zilele acelea si oameni cazati la alte hoteluri la MP dar erau scosi pe rand de acolo de angajati, ceea ce mi s-a parut penibil. Adica mi s-ar parea penibil, mie, personal, sa fiu data afara dintr-o piscina.
2. mancarea - doar la MP am mancat supe gustoase. Poate nu e important pentru altii dar pt noi a fost, mai ales ca am stat mult si am fost si cu 2 copii.
Mentionez ca am fost si la Bellevile, tot 15 zile, in 2009.
Baietzii mei
mari78 spune:
M-au sunat de la agentie sa imi spuna ca cei de la Marina Palace prefera pentru familiile cu 2 copii din care un infant sa fie totusi cazati in double, asta ca sa le ramana suficiente junior suite pentru fam cu copii mai mari. Imi vor recalcula pretul, evident, va fi mai mic !
Mutumesc Eunice pentru detalii. Eu m-am hotarat la MP tocmai pentru ca am citit ca restaurantul de la Marina Royal ar fi foarte plin, mai ales seara (toti cei care se intorc de la plaja se opresc aici, fiind mai aproape).
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
carmen_70 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui eunice78
Anul trecut, sfarsitul lui iunie inceputul lunii iulie, am fost cazati la MP si am asistat la mai multe momente in care cei cazati la alte hoteluri din resort au fost rugati sa paraseasca piscina de la MP. Si pe cea de afara si pe cea interioara. Plus ca nici la barul de langa piscina chelnerii nu ii serveau pe cei cu alte bratari. Baietzii mei |
Acum 2 ani am vazut acelasi lucru. Politicos au fost rugati sa paraseasca locul cei care nu aveau bratari galbene.
Am crezut ca au schimbat regulile intre timp.
Dupa ce spune Eunice se pare ca nu.
Bebe Beca spune:
Eh, ne-am primit si noi oferta, ne apucam de rezervari, anul acesta obzor beach resort ramane! Si agentia carpe diem travel. Si ei foarte seriosi, de altfel.
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 35+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
oanaDo spune:
Eu votez pentru Melia Grand Hermitage ***** (super servicii, super antren, spectacole si mai ales mancare excelenta!!)
Roxie spune:
Anul trecut trebuia sa mergem si noi in Duni, la Marina Palace. Am facut rezervare, am dat si avansul, cand pe undeva prin aprilie ne-au anuntat ca e posibil sa nu mai avem locuri, ca s-a facut overbooking, si desi noi nu eram (inca) pe lista de turisti cu rezervarea anulata, ca riscam sa ne anunte si cu doua zile inainte de data de incepere a concediului ca nu avem cazare. Si asa, dupa telefoane repetate la Duni unde am vorbit cu nu mai stiu ce manager, care pe moment imi garanta ca grupul nostru nu a fost anulat, am zis ca nu risc, si pana la urma am decis sa folosim optiunea de rezerva oferita de agentie, si anume Sol Luna Bay in Obzor.
Vreau sa spun ca nu am regretat. Am avut Family Suite, doua camere (ceea ce nu am fi avut la Duni), copiii au avut deci camera lor si au fost f incantati, un balcon imens (totusi spre parcare, dar ne puteam verifica masina la orice ora ), curatenie in fiecare zi, schimbate prosoapele.
Despre masa - a fost variata. Dimineata: oua preparate in toate felurile posibile, legume proaspete, cereale de mai multe feluri, sunca, mezeluri, branzeturi, gemuri, miere, clatite (se facea coada). La pranz am fost incantata ca aveau doua feluri de supe sau ciorbe si aveau si seara, ca ai mei copii sunt de groaza la masa, e un chin, numai cu supele ii mai conving, in fiecare zi la pranz patru tavi cu trei feluri de carne si unul de peste, am avut si carne de iepure, si de miel, o multime de garnituri de legume, aveau si gratar. Muulte fructe, zilnic 3-4-5 feluri cel putin, pepene rosu si galben nelipsit, nectarine, caise, mere, portocale, banane, cirese. Prajiturile si dulciurile desi cu aspect diferit si culori diferite, cam acelasi gust toate, oricum nu ma inghesuiam prea tare. Baclavalele mai faceau diferenta, dar trebuia sa fii rapid sa le prinzi.
Animatia era asigurata pentru copii si adulti de acelasi personal, isi dadeau toata silinta, foarte inimosi si entuziasti cand era vorba de spectacole, cand era vorba de entertainment pe plaja, jocuri, gimnastica... mai usurel, dar erau prezenti.
Plaja minunata. Desi pe oferta scria ca sezlongurile se plateau, nu ne-a cerut nimeni nimic cand am stat acolo. In afara de asta, preferam sa stam ceva mai departe de ele pe nisip, unde era mai liber.
Piscinele trei la numar, una in interior unde am fi vrut sa mergem cat a fost urat afara (am prin vreme nasoala rau), dar era imposibil de intrat in ea, la cele 20 de grade pe care le avea intepeneam de frig. PIscinele de afara una pentru copii una pentru adulti foarte ok, curate, erau si locuri la piscina, la orice ora, numai ca nu in primul rand.
Un amanunt care poate interesa parintii cu copii care se culca devreme: la ora 11 se dadea stingerea, la propriu: se inchideau luminile, barurile, etc..
Ce mai trebuie sa adaug, Sol Luna bay nu se afla in statiune, este izolata, deci ca locatie e foarte linistita, departe de forfota, dar si ca sa ai parte de ceva animatie, schimbare, trebuia sa mergi pana in Obzor cu masina personala sau cu un autobuz parca.
Pe ansamblu mi-a placut, poate voi reveni intr-un an doi, anul asta am altceva in plan.
ada_deea spune:
Eu am fost anul trecut la Hotel Lti Berlin Golden Beach 4*-Golden Sands ,mi-a placut f mult,au piscina interioara,exterioara,animatie...pt all inclusive, acces si la barul de pe plaja de la ora 9-18,2 umbrelute+masuta pt fiecare camera ,curatenie ,prosoape schimbate zilnic,mincare f varita si gustoasa...
carmen_70 spune:
Am hotarat!
Nessebar - Sol Mare & Bay sa fie, cu data de intrare 29 iulie.
Sper sa fie buna alegerea.
Ceva sfaturi?
Suntem 4 adulti si un copil de 6ani si sase luni (atunci).
Acum astept sa vina vara
roli25 spune:
Stiti daca putem intra in BG noi cu buletine si copiii cu pasapoarte? Ne expira pasapoartele si daca merge asa, nu as da bani decat pe pasapoartele copiilor.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
alinam spune:
[quote]citat din mesajul lui roli25
Stiti daca putem intra in BG noi cu buletine si copiii cu pasapoarte? Ne expira pasapoartele si daca merge asa, nu as da bani decat pe pasapoartele copiilor.
Da, pentru voi CI, pentru copii pasapoarte.