Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Deci copilul a ales Nessebar?Bravo!Din cate stiu pe voucher scrie Bay&Mare...deci te poti caza la unul dintre ele!Noi...fiind niste parinti mai rautaciosi...ne-am cazat la Bay,adica putin mai departe de tobogane!Copii aveau program de tobogan o ora/zi,ora in care stateam si noi cu ei in piscina cu toboganele!!!Noi am avut land view...care de fapt e o vedere la sosea si un camp!Mie mi-a placut acolo si sper sa va placa si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Grand Hotel Varna din Sf. Constantin si Elena va spune ceva? Am vazut o oferta ok de la ei si vreau sa ma conving.
Despre aceasta statiune ceva informatii????, inteleg ca e mica, dar ca sa zic asa cat e mica? adica rondul de seara pt distractii (pentru copii ) avem unde sa-l facem?
multam

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmina_p

Deci copilul a ales Nessebar?Bravo!Din cate stiu pe voucher scrie Bay&Mare...deci te poti caza la unul dintre ele!Noi...fiind niste parinti mai rautaciosi...ne-am cazat la Bay,adica putin mai departe de tobogane!Copii aveau program de tobogan o ora/zi,ora in care stateam si noi cu ei in piscina cu toboganele!!!Noi am avut land view...care de fapt e o vedere la sosea si un camp!Mie mi-a placut acolo si sper sa va placa si voua!

Multumesc.
Sunt o fire optimista si sunt convinsa ca o sa fie totul super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

am platit avans pt 10 zile, all inclusive la LTI Berlin Green Park, Nisipurile de Aur- 4*, din 15 august.
anul trecut tot cu aceasi agentie am fost in Albena, a fost frumos ne-am simtit bine insa eu nu merg de doua ori in acelasi loc, hotel oricat de mult imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanica spune:

vara asta vrem sa mergem cu copilul ( 1 an) la Bg.
Aveti idee ce acte sunt necesare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pasaport pt copil, carte verde pt masina, asigurari de sanatate daca vrei sa-ti faci, extindere de CASCO la fel. Adultii pot circula cu carte de indentitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Daca copilul are 4 ani si 4 luni nu poate fi trecut pe pasaportul unui parinte ca sa fie costuri mai mici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Nu mai exista varianta cu trecutul pe pasaportul parintelui, si daca are 3 zile bebe trebuie sa ii faci pasaport individual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Am vrea sa iesim pentru prima oara la bulgari si ne-am gandit sa alegem Kaliakra, Albena.Am citit pareri si am vazut ca in general lumea a fost multumita.Cum e animatia pentru copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorym

Daca copilul are 4 ani si 4 luni nu poate fi trecut pe pasaportul unui parinte ca sa fie costuri mai mici?

Voi puteti trece cu cartile de identitate sau cu pasapoartele, dar copilul are nevoie neaparat de pasaport individual sau carte de identitate daca are 14 ani impliniti ( stiu ca nu-i cazul la voi). In vara am platit undeva pana in 300 ron ptr un pasaport ( sunt 2 taxe: una la trezorerie si cealalta nu mai stiu), a fost gata in 2 saptamani, iar ptr copiii pana in 6 ani ( deci si in cazul vostru) pasaportul are valabilitate 3 ani,in timp ce ptr copiii de peste 6 ani valabilitatea e de 5 ani.

Ce-ai facut, ai facut rezervarea? Unde si cat te costa? Te-am urmarit pe mess dar nu te-am mai vazut .

Mergi la inceput