Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (20)
Raspunsuri - Pagina 13
cosmina_p spune:
Deci copilul a ales Nessebar?Bravo!Din cate stiu pe voucher scrie Bay&Mare...deci te poti caza la unul dintre ele!Noi...fiind niste parinti mai rautaciosi...ne-am cazat la Bay,adica putin mai departe de tobogane!Copii aveau program de tobogan o ora/zi,ora in care stateam si noi cu ei in piscina cu toboganele!!!Noi am avut land view...care de fapt e o vedere la sosea si un camp!Mie mi-a placut acolo si sper sa va placa si voua!
Mada spune:
Grand Hotel Varna din Sf. Constantin si Elena va spune ceva? Am vazut o oferta ok de la ei si vreau sa ma conving.
Despre aceasta statiune ceva informatii????, inteleg ca e mica, dar ca sa zic asa cat e mica? adica rondul de seara pt distractii (pentru copii ) avem unde sa-l facem?
multam
Ilinca si Rares
carmen_70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosmina_p Deci copilul a ales Nessebar?Bravo!Din cate stiu pe voucher scrie Bay&Mare...deci te poti caza la unul dintre ele!Noi...fiind niste parinti mai rautaciosi...ne-am cazat la Bay,adica putin mai departe de tobogane!Copii aveau program de tobogan o ora/zi,ora in care stateam si noi cu ei in piscina cu toboganele!!!Noi am avut land view...care de fapt e o vedere la sosea si un camp!Mie mi-a placut acolo si sper sa va placa si voua! |
Multumesc.
Sunt o fire optimista si sunt convinsa ca o sa fie totul super.
soanso spune:
am platit avans pt 10 zile, all inclusive la LTI Berlin Green Park, Nisipurile de Aur- 4*, din 15 august.
anul trecut tot cu aceasi agentie am fost in Albena, a fost frumos ne-am simtit bine insa eu nu merg de doua ori in acelasi loc, hotel oricat de mult imi place.
lavi02 spune:
Pasaport pt copil, carte verde pt masina, asigurari de sanatate daca vrei sa-ti faci, extindere de CASCO la fel. Adultii pot circula cu carte de indentitate.
Lorym spune:
Daca copilul are 4 ani si 4 luni nu poate fi trecut pe pasaportul unui parinte ca sa fie costuri mai mici?
ralucis spune:
Nu mai exista varianta cu trecutul pe pasaportul parintelui, si daca are 3 zile bebe trebuie sa ii faci pasaport individual.
Noa spune:
Am vrea sa iesim pentru prima oara la bulgari si ne-am gandit sa alegem Kaliakra, Albena.Am citit pareri si am vazut ca in general lumea a fost multumita.Cum e animatia pentru copii?
roxana c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorym Daca copilul are 4 ani si 4 luni nu poate fi trecut pe pasaportul unui parinte ca sa fie costuri mai mici? |
Voi puteti trece cu cartile de identitate sau cu pasapoartele, dar copilul are nevoie neaparat de pasaport individual sau carte de identitate daca are 14 ani impliniti ( stiu ca nu-i cazul la voi). In vara am platit undeva pana in 300 ron ptr un pasaport ( sunt 2 taxe: una la trezorerie si cealalta nu mai stiu), a fost gata in 2 saptamani, iar ptr copiii pana in 6 ani ( deci si in cazul vostru) pasaportul are valabilitate 3 ani,in timp ce ptr copiii de peste 6 ani valabilitatea e de 5 ani.
Ce-ai facut, ai facut rezervarea? Unde si cat te costa? Te-am urmarit pe mess dar nu te-am mai vazut .