Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 17
mirela2 spune:
simo asta ti lipsea tie acum
ai grija de tine si de bebe
poate mai recuperezi ceva

+18 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
mirela2 spune:
fetelor am pus 2 poze
una e cu nepotelul meu care are 8 luni
o sa pun maine poze mai clare cu burtica
mi le da al meu cu portia
+18 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
ggsk spune:
buna fetelor, cam slaba activitatea...
am pus poze cu bebicul meu de la morfofetala de ieri
nu-i asa ca-i un dulcic
?!
21+ 
loutzy spune:
Neatza fetele. Azi sunt matinala(a trebuit sa fiu la munca la 6). AM o energie. Nu stiu de unde am facut rost de ea.
Simo imi pare rau. Incearca sa stai linistita si sa iei lucrurile incet. Daca te enervezi si te agiti mai rau faci. Spor la rearanjat lucrurile si

.
Laura
19+ cu 
angieangie spune:
neata fetele
Mirela..ce burticuta superba ai...

se vede ca sunt doi frumosi la mami acolo..si pustiul tau e bestial..sa va traiasca si sa ai grija de nurori![]()
Angie
+17
bebe jucaus
Lorich spune:
Foxy probabil e o lipsa de calciu ( ca de mine vorbeai)...am eliminat celellate cauze; glicemia nu cred ca mi-e sub , ca am tot baut cu zahar, tensiuena ieri mi-er mica 10 cu 5, dar azi era 10 cu 7, asa ca ramen lipsa de calciu; dar aia...nah...nu pot lua calciu fara analzia si fara rec dr. ca nu vreau sa dau in alte alea. Daca as putea s apap un iaurt, am la mine, ins ami s epare mai usor d ecatarat Everestul...
Mirela
mersi d egrija, dar nu aveam greata, ci lesin,a meteala.
Maria si tie iti multumesc de PM si 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 19+
mica_daria spune:
Simo imi pare rau pentru toata munca ta de pana acum, sa se fi pierdut asa. Dar sa nu te stresezi absolut deloc ca te luam de urechiuse. Lasa ca te ajuta Doamne Doamne sa refaci tot ce e pierdut asa, incet, incet. Stiu ca e o munca in plus, da na... asta e viata uneori.
Eu tot ca un butoi ma simt, tot umflata si cu burtica tare. Am observat ca de cate ori mananc cate ceva se intareste si mai tare. Probabil nu mai are loc bebe de stomacul meu si... il impinge
.
Zic si eu. 
Happy 11+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
mica_daria spune:
Apropo, bebelu pe unde te plimbi de nu ne trimiti niste pozici sa vedem o burtica la nunta?
Happy 11+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
andri31 spune:
neata fetili
shines
.. mama lor de hoti .... lasa ca le faci tu pe toate la loc..atata doar deranjul .... asta e ! politia romana vegheste 
eu
ziceam ca sunt bine... de vreo sapt am stat linistita dar de azi dim , sunt numai cu capul in chiveta , dau la rate de le-am inecat , sunt toata fleoshcaita
.
vorbeam acum cateva zile de candida , mai , cred ca n-am ca nu ma mananca nimik , rosie pe colea la verisoara nu-s .... fetele care sunt mai "mari" sa fie cumva doar cresterea de secretii ? ca treaba-i buna cred , e alba nu "stinky" , nada ![]()
si inca ceva , spuenti ca suntem nebuni dar noi
decand cu sarcina. Ne e teama la amandoi , voi ? cum...normal , ceva pozitii safe ?
sorry cred ca de la ![]()
haide pup 
mami
15+ cu posibil 
lumina si putere
vas spune:
Buna dimi!
mai fetelor mai sunteti care sa aveti greturi? la mine parca tare greu trec. La sarcina cu Eliza a fst mai usor...acum parca le experimentez pe toate. uneori simt ca nu mai trece timpul nicicum. Vreau sa fiu si eu plina de energie. Inca am stari de greata pe care greu le stapanesc.
Fluturas, multumim de vizionare.
Ma duc si eu sa mai vad pozici noi.
va pup si o zi buna.
Shines, imi pare rau de patania ta. Eu sincer chiar ma bate gandul sa imi iau concediu medical.....nu mai pot la servici, mi-e greu sa ma trezesc, mi-e greu sa stau pe scaun, vreau la mine acasa cu fetita mea. Nu stiu cat voi mai rezista. Am ramas singura si am mult prea multe pe cap.
13+
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu