Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 16
Shines spune:
tocmai calcam de zor pt maine,ma pregateam de birou
cand primesc un tel si ma anunta ca firma a fost sparta...biroul meu si al sefei sunt vraiste..culmea..doar astea doua...altceva nu a fost atins
sunt ingrozita de ce ma asteapta maine si zilele urmatoare..numa de declaratii si de politie nu aveam chef acu

o sa ne ia pe toti la interogatorii si alte kkt-uri
..
Simo
21
djlaura01 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shines tocmai calcam de zor pt maine,ma pregateam de birou cand primesc un tel si ma anunta ca firma a fost sparta...biroul meu si al sefei sunt vraiste..culmea..doar astea doua...altceva nu a fost atins sunt ingrozita de ce ma asteapta maine si zilele urmatoare..numa de declaratii si de politie nu aveam chef acu ![]() ![]() o sa ne ia pe toti la interogatorii si alte kkt-uri![]() ..Simo 21 |
ooooo naspa sa vezi ce va tarasc astia cu declaratiile lor

djlaura01
13+[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
[/url]
djlaura01 spune:
| citat din mesajul lui Shines nu se stie deoc daca si ce s-a furat..e totul vraiste Simo 21 |
naspa vai de voi
djlaura01
13+
Shines spune:
ms deea..
nu pot spune ca m-am suparat rau,dar m-a afectat, e munca mea de atata timp..mi-a stricat tot chiar cand le pregatisem in ordine pe cand o sa plec..acte,proiecte..eee. asta e, le fac iar
djlaura..da te pricepi mama la incurajari
Simo
21
djlaura01 spune:
| citat din mesajul lui Shines ms deea.. ![]() nu pot spune ca m-am suparat rau,dar m-a afectat, e munca mea de atata timp..mi-a stricat tot chiar cand le pregatisem in ordine pe cand o sa plec..acte,proiecte..eee. asta e, le fac iar djlaura..da te pricepi mama la incurajari Simo 21 |
SCZ CHIAR NU MA PRICEP SCZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

djlaurao1
13+