Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 15
loutzy spune:
Codruta tu mergi la vreun medic de la Medicover sau doar la stat? Eu am mers numai in medicover si mi-a prins bine pana acum.
Laura
19+ cu 
Foxy-le spune:
Multumesc de lamuriri fetele. O sa merg la farmacie sa caut ceva vitamne mai bune.
Bun venit DJLAURA(din sinaia- frumos)si sarcina sanatosa.
Nu stiu cine zicea de ameteli si sfarseli - poate fi si lipsa de calciu. Eu am avut asa stari, parca-mi tremura tot corpul pe interior si simteam ca ma lasa picioarele. Beam vreo 2 cani cu lapte si mancam ceva. Poate va este de folos.
Eu ma simt ciudat .... psihic. Or fi hormonii? Parca-mi lipseste ceva, parca mi-e dor, apoi trece;dupa n-am chef de nimic,et. Nu-mi place!!!!
Al meu sot e un dulce, ma ajuta, dar nu se prea informeaza. Si i-am sps ca o sa am nevoie de el la nastere, sa ia atitudine daca e ceva. Mai ales ca eu o sa fiu ,,in the other side''
Va pup, o sterg la scoala. ne vedem, pa,pa
20 
roxx26 spune:
dangabriela, mie la inceputul sarcinii dna dr mi-a dat un plan de sarcina in care scrie ca in sapt 20 tre sa facem o consultatie plus ex. microscopic secretie vaginala si cultura col pt streptococ. Eu am recoltat, la solicitarea mea, acu vreo 2 sapt pt nenorocita asta de candida (ma gandeam sa nu fie naibii altceva...deh, panica!) si atunci dna dr a spus ca nu are rost sa mai fac analizele astea la 20s, ca abia le-am facut.
Pe langa asta, mai trebuie facute in perioada asta hemoleucograma, glicemie, sumar urina si urocultura, pe care eu le-am facut deja si i le voi arata pe 13 sept cand am programata morfologia.Vezi ca pe la inceputul lui sept e in concediu.
Habar n-am de ce te-a chemat la Grivita, eu merg la Anais sau Medical City ca sunt mai aproape de zona in care locuiesc.
Sper ca ti-am fost de ajutor!

La ce spital te-ai hotarat sa nasti? De curiozitate, cat costa morfologia de trim 2 la medlife?
_
BB e deja pe drum
Roxana
19+ cu
bebe creste
roxx26 spune:
fluturas, stiam si eu ceva asemanator, dar de 5 luni, nu de 6 (cred ca e tot un babism din asta, oricum...). Daca ar fi sa nasti dupa 6 luni de cand misca, eu ar trebui sa nasc la jumatatea lui februarie...ceea ce nu prea cred (am termen 11.01...)
_
BB e deja pe drum
Roxana
19+ cu
bebe creste
roxx26 spune:
fluturas, m-am uitat la pozicile tale...ce slabuta esti! unde incap mai bebeii in burtica ta?
_
BB e deja pe drum
Roxana
19+ cu
bebe creste
dangabriela spune:
Draga roxx multam pt raspunsuri.
Ca treb sa fac analizele alea in saptamana 20, stiam si eu, pe alea le fac la medlife favorit, ce ma nedumereste este de ce m-a chemat acum la nici 18 saptamani la Grivita. Voi afla oricum joi, cand am programarea.Stiu ca intra in concediu, o eco morfo de trim II la Bohaltea e cam 430 ron.Eu toate eco ( 3 pana acum) le-am facut la ea la medlife. De nascut inca nu m-am hot unde o sa nasc, inclin totusi spre Municipal, pt ca la medlife mi se pare un pic cam scump.

toate gravidutzele!!
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 17 +
djlaura01 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Foxy-le Multumesc de lamuriri fetele. O sa merg la farmacie sa caut ceva vitamne mai bune. Bun venit DJLAURA(din sinaia- frumos)si sarcina sanatosa. Nu stiu cine zicea de ameteli si sfarseli - poate fi si lipsa de calciu. Eu am avut asa stari, parca-mi tremura tot corpul pe interior si simteam ca ma lasa picioarele. Beam vreo 2 cani cu lapte si mancam ceva. Poate va este de folos. Eu ma simt ciudat .... psihic. Or fi hormonii? Parca-mi lipseste ceva, parca mi-e dor, apoi trece;dupa n-am chef de nimic,et. Nu-mi place!!!! Al meu sot e un dulce, ma ajuta, dar nu se prea informeaza. Si i-am sps ca o sa am nevoie de el la nastere, sa ia atitudine daca e ceva. Mai ales ca eu o sa fiu ,,in the other side'' ![]() Va pup, o sterg la scoala. ne vedem, pa,pa 20 ![]() |
buna si mersi de intampinare sarcina usoare si bebe sanatos sa ai

djlaura01
13+