Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

mirela,felicitari pt. vizionarea bebeilor, chiar sunt mari...
mie mi se tot intareste burta in diferite parti, nu ma doare dar se tuguie asa caraghios..voua vi se intampla??? oricum iau no-spa in fiecare zi...rau nu face..

referitor la balonare asa am patit si eu pana pe la saptamana 13..nu eliminam gazele, inca de la prima ora ma umflam ca un balon, acum vad ca obisnuiesc sa sughit...ca bebeii dupa masa...exersez si eu cu ei

fluturas 16 + + ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo

la toate burticile
am mai revenit si eu pe aici, cu toate ca sunt prezenta zilnic, dar decat va citesc, ca sunt la scarbici si nu am timp sa intru sa si scriu

am si eu o intrebare: pt morfofetala de trimestrul II voi la cine va duceti? care e ecografist mai bun? ca nu prea stiu la cine sa ma duc si tre sa fac programare de pe acum

mie dr mi-a recomandat dr.Pop de la Diagnosis sau Iosup cica sunt cei mai buni.la Pop nu am mai gasit loc si am facut programare la Iosup. oricum la oricine ai face fa-ti de pe acum programare ca pe urma nu mai gasesti liber si cel mai bine intreaba medicul care iti urmareste sarcina pe cine iti recomanda

12+

17+ cu Daria Maria
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=cristina&year=2011&month=1&day=29&babycount=1" "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Fluturas..alea sunt contractii nedureroase de care zici tu..sa iei no-spa in continuare

Mirela..mari bebelusii tai..ma bucur ca sunt ok

Simo 21

Mergi la inceput

si..contractiile nedureroase sunt de bine sau de rau???

fluturas 16 + + ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

deocamdata nu e de rau..se pot tine in frau cu pastile si cu hidratare la maxim sunt femei care au toata sarcina si nu este nici un fel de prob
trebuie doar monitorizat colul sa nu se scurteze si deschida..atata timp cat colul e ok..nu e nici o prob
eu am contractii de la 11 sapt intr-una..si foarte dese..colul deocamdata este de 5 si este inchis
nu iti face griji..dar sa ii spui dr despre asta

Simo 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo

la toate burticile
am mai revenit si eu pe aici, cu toate ca sunt prezenta zilnic, dar decat va citesc, ca sunt la scarbici si nu am timp sa intru sa si scriu

am si eu o intrebare: pt morfofetala de trimestrul II voi la cine va duceti? care e ecografist mai bun? ca nu prea stiu la cine sa ma duc si tre sa fac programare de pe acum

12+

Cei mai buni cica ar fi Dr POp si Dr Iosup. Am facut programare la amandoi dar in ultimul moment am obtinut o programare gratuita la Calomfirescu la Medicover (de la munca) si am ramas cu rezervarile.
Fetelor daca vreti va cedez rezervarile am asa:
Dr Iosup 30 august la CMU 420 ron
Dr Iosup 31 august la Fortis 450 ron
Dr Pop Adrian 1 septembrie la Diagnosis 540 ron

Astea sunt programarile si am trecut si preturile pentru 4D pe care le practica medicii. Va rog sa-mi ziceti daca vreti.

va pup

Codruta cu de 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Codruta si tu ai abonament la Medicover?

Laura

19+ cu

Mergi la inceput

colul era de 3 mm si era inchis inca de la confirmarea de sarcina, acum nu mai stiu, vad in septembrie..

fluturas 16 + + ?

Mergi la inceput

vas, super sexi graviduta!!!!

fluturas 16 + + ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Codruta si tu ai abonament la Medicover?

Laura

19+ cu

Da, am abonament de la munca la Medicover.

Codruta cu de 21+

Mergi la inceput