Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
mica_daria spune:
Vas, de mers des bine, bine, mergi. Dar e cantitate redusa... sau?
Pentru ca la mine e putin de tot la fiecare urinare.
si legat de burtica, parca ma simt si balonata rau de tot. Adica nu stiu cum sa spun, Imi simt burta umflata de jos de sub buric si pana sus sub sani. Si nu stiu daca o fi din cauza ca am fost constipata sau... e altceva
. Ma simt cat un tanc.
Happy 11+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angieangie Mirela o sa treci peste ele stai linistita..acum ai ajutoare,nu? ![]() ![]() ![]() stiu ca n-ai chef dar...stii cum e daca-i musai cu placere Angie +17bebe vesel |
ii dare n cot pe ei de examenele masii

+18 
si mami de Vlad (12.12.1999)
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui Lorich Mirela ajuta la lesin, stari de sfarseala? Eu incerc sa-mi tin minea ocupata s anu intru in panica. Daca ma simteam in stare plecam acasa... efectiv nu-mi revin, cred ca e ca o criza d ehipoglicemie...nu reussesc sa-mi revin...am bagat si o lingurita de zahar, daca covrigii aia nu au trecut deja in sange. Uof! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+ ![]() |
greata o taie
baga s un magneziu
off, imi pare rau ca te simti asa
tare nasol este

+18 
mirela2 spune:
lo eu o fac cu dr Albu de la Medlife, poti incerca la el
+18 
mirela2 spune:
siii pt ca nu sunt o paranoica azi am fugit la policlinica de peste strada si am facut o eco sa vad ce fac mormolocii mei, ca ieri au fost tare lenesi
mormolocii mei erau bibe
unul ne trata cu fundul
au aproape 300 de grame
unul cica are 19s si unul 18s si 5z
niste mormoloci grasi, manca i mama pe ei

+18 
angieangie spune:
| citat din mesajul lui mirela2 siii pt ca nu sunt o paranoica azi am fugit la policlinica de peste strada si am facut o eco sa vad ce fac mormolocii mei, ca ieri au fost tare lenesi mormolocii mei erau bibe unul ne trata cu fundul ![]() au aproape 300 de grame unul cica are 19s si unul 18s si 5z niste mormoloci grasi, manca i mama pe ei ![]() ![]() ![]() +18 ![]() si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
mamaaa...ce maricei sunt

ia sa mai faci poze cu burtica sa te mai vede si noi
Angie
+17bebe vesel
vas spune:
Nu de facut fac normal dar des.
Burtica se va ridica din ce in ce mai mult, iar senzatie ca esti prea mare tot va persista....dar trece, principalul e sa fie bebe bine. Cel putin pe mine nu ma mai intereseaza cum si cat ma ingras....sa fie bebelicul bine si e ok.
Sanatate multa si incearca cu Activia, la mine a functionat.
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui angieangie
mamaaa...ce maricei sunt ![]() ![]() ia sa mai faci poze cu burtica sa te mai vede si noi![]() Angie +17bebe vesel |
am poze de la herculane
pun azi

+18 
loutzy spune:
OOOOfff, da multa liniste e pe aici. Ma ia somnul si nu pot dormi ca sunt la munca.

Laura
19+ cu