Viitoare mamici de sept-oct'10-hai Office!(142)
Raspunsuri - Pagina 13
magdyi2001 spune:
Am si verdictul doctorilor; mai inainte m-a sunat med de fam si cei de aici nu vor sa ma aiba pe cap daca se intampla ceva... Si nici macar nu a fost ginecologul meu cel care a luat decizia asta
...
Asadar ma interneaza in Liege

. Acu sa vedem cand...
Maine vine sa-mi ia sange si sa trimita ultimele analize la Liege, iar cei de acolo vor hotari...Offf
...
Va tin la curent...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
32+ cu MARIA
Doamne ajuta
inca 4 sapt!!!
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
mihaelka77 spune:
HAI OFFICE!!!!
.
FULGUTA e tare frumos peretele desenat. Eu sunt antitalent la asa ceva; nici cu liniarul nu sunt in stare sa trag o linie dreapta 
PUIUTA esti o graviduta tare frumoasa.
Eu am schimbat semnatura azi si daca ramane 1 septembrie data pentru cezariana ... inseamna ca nu mai e mult.
Am primit ieri de la o prietena hainute pentru bobolina mea iar azi am primit pachet de la sora mea din SUA; pachet ce include bineinteles pe girafa Sophie
Plus pompa de san de la Avent, jucarii, geanta de pus lucrurile copilului cand iesim la plimbare, hainute, papucei... O minunatie.
Ma duc sa mai citesc din urma. Va pup
37+ PETRA
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Am si verdictul doctorilor; mai inainte m-a sunat med de fam si cei de aici nu vor sa ma aiba pe cap daca se intampla ceva... Si nici macar nu a fost ginecologul meu cel care a luat decizia asta ...Asadar ma interneaza in Liege ![]() ![]() . Acu sa vedem cand...Maine vine sa-mi ia sange si sa trimita ultimele analize la Liege, iar cei de acolo vor hotari...Offf ![]() ...Va tin la curent... Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.Acum 32+ cu MARIADoamne ajuta inca 4 sapt!!!Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Multa sanatate, Magdy si ai incredere ca totul va fi bine!
O sa treceti voi peste toate greutatile si-n curand veti sarbatori venirea acasa a noului membru al familiei!Lora, mami de Iustina si

38+ cu AdelinaCarti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
puiutza spune:
| citat din mesajul lui ana_25 [quote]citat din mesajul lui puiutza Lasa ca mai e putin si dai jos "imensa"!! Ana 33+ Maia Elena lu' mama |
Precum spuneam acuma nu ma mai grabesc.....dar dupa nastere, primul lucru pe lista este.....sa dorm pe BURTA!!!!! YES!

Dana
36+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
LoraG76 spune:
Loredana, f. frumoase pozele cu burtica si cu Eric. 
Puiutza, super arata burtica ta! 
Eu am niste calduri...nu stiu dac-o fi afara chiar atat de cald, dar eu nu-mi mai revin, parca n-am aer.
Lora, mami de Iustina si 
38+ cu Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
puiutza spune:
| citat din mesajul lui mihaelka77 PUIUTA esti o graviduta tare frumoasa. ![]() 37+ PETRA |
Mersi mult!
Dar sa nu exageram.....oricum am facut poze mai multe in sarcina asta, ca alta sigur nu va mai fi si sa nu imi para rau dupa aceea.Dana
36+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
Klarisse spune:
Fulguta foarte frumos desenul si patutul, e super sa ai asa talent..eu nici sa lipesc niste chestii pe perete nu ma pricep![]()
..

M-a luat somnul de la atata auditie asa ca am bagat un snickers
..poate ma mai revigoreaza.
Nicio veste de la Office? Cred ca deja si-a vazut
..

Klarisse
graviduta 33+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 6
magdyi2001 spune:
Puiuta, Loredana, vazut pozici cu burtici frumoase

!!!
Loredana, de ce avea Eric doar un pantofior? Celalalt L-a pierdut pe drum?![]()
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
32+ cu MARIA
Doamne ajuta
inca 4 sapt!!!
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Puiuta, Loredana, vazut pozici cu burtici frumoase ![]() ![]() !!!Loredana, de ce avea Eric doar un pantofior? Celalalt L-a pierdut pe drum? Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.Acum 32+ cu MARIADoamne ajuta inca 4 sapt!!!Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Noi cam asa ajungeam mereu acasa cand avea Iustina in jur de 1 an - avea ceva cu papucii pereche, cred ca i-ar fi placut mai mult sa poarte unul de-un fel si unul de alt fel.Lora, mami de Iustina si

38+ cu AdelinaCarti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
botosel452 spune:
| citat din mesajul lui puiutza |
Precum spuneam acuma nu ma mai grabesc.....dar dupa nastere, primul lucru pe lista este.....sa dorm pe BURTA!!!!! YES!

Dana
36+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)[/quote]
Cred ca nu este fata de pe acest forum care sa nu aiba aceasta dorinta
Valentina
33+

lu' mama