Viitoare mamici de sept-oct'10-hai Office!(142)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76
Puiutza, super arata burtica ta!

Eu am niste calduri...nu stiu dac-o fi afara chiar atat de cald, dar eu nu-mi mai revin, parca n-am aer.

Lora, mami de Iustina si 38+ cu Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mersi Lora! Inca nu a coborat si de-abia o mai port, dar ...nu mai e mult.

Cand mai am contractii tot asa raman fara aer....si tipa de la masaj (care tine si cursuri de viitoare mamici) mi-a zis sa traga aer tare in piept (simti cum se ridica "cusca") si pe urma nu dai tot aerul afara, tii o parte astfel incat sa ramana cusca sus....cica face f. bine si pt. BB care e bine oxigenat! Si imi treceau si mie mai repede si starea aia fara de aer! Sper ca am fost coerenta...!

Dana 36+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Puiuta, Loredana, vazut pozici cu burtici frumoase!!!
Loredana, de ce avea Eric doar un pantofior? Celalalt L-a pierdut pe drum?

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 32+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 4 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

n-a avut bani sa-i ia 2..bietul copil! Noi cam asa ajungeam mereu acasa cand avea Iustina in jur de 1 an - avea ceva cu papucii pereche, cred ca i-ar fi placut mai mult sa poarte unul de-un fel si unul de alt fel.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

pai nu aveam bani numai de un papuc!
Eric are prostul obicei sa se descalte cand e in carucior...isi da jos papucii, sosetele iar partea prosta e ca le arunca pe unde apuca.Nu odata a strigat cate un trecator ca neastamparatul meu si-a aruncat papucii .

36+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:

Acum 32+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mersi Magdy.....Ai multa multa grija de tine si ai incredere in medicii de acolo ca sigur iti vor doar binele....si eu am o vorba....le aranjeaza in final DD cum trebuie si cum sa iti fie si tie bine! SUNT SIGURA de asta! Asa ca nu iti mai face griji ca va fi totul bine! Tu si bebelina sunteti cele mai importante acuma!!! Dar sotul tau nu poate sa isi ia 2 zile de concediu?
multi si tinem pumnii sa fie bine. Oricum daca azi iti ia sange, pana vin rezultatele...se face miercuri si vine soacra ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Precum spuneam acuma nu ma mai grabesc.....dar dupa nastere, primul lucru pe lista este.....sa dorm pe BURTA!!!!! YES!

Cred ca nu este fata de pe acest forum care sa nu aiba aceasta dorinta

Valentina33+
[/quote]

Si eu am aceeasi dorinta, dar stiu ca dupa ceza nu se poate si apoi mai e si perioada alaptarii cand nu poti dormi pe burta. Eu, cel putin, nu am putut dormi pe burta cat timp l-am alaptat pe Gabriel...

Acum 32+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Citat:

Citat:

Acum 32+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

n-a avut bani sa-i ia 2..bietul copil! Noi cam asa ajungeam mereu acasa cand avea Iustina in jur de 1 an - avea ceva cu papucii pereche, cred ca i-ar fi placut mai mult sa poarte unul de-un fel si unul de alt fel.

pai nu aveam bani numai de un papuc!
Eric are prostul obicei sa se descalte cand e in carucior...isi da jos papucii, sosetele iar partea prosta e ca le arunca pe unde apuca.Nu odata a strigat cate un trecator ca neastamparatul meu si-a aruncat papucii .

36+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Si al meu desface sireturile sau scaiul de la sandale, dar pana acu nu a reusit sa scoata nici unul.

Acum 32+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

[quote]citat din mesajul lui puiutza

Lasa ca mai e putin si dai jos "imensa"!! Si sa vezi ce bine o sa dormim dupa aia fara greutatea burtii!!Bine,o sa dormim putin da mai bine!!!(cat ne lasa bebeii)

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Precum spuneam acuma nu ma mai grabesc.....dar dupa nastere, primul lucru pe lista este.....sa dorm pe BURTA!!!!! YES!

Si eu vreau sa dorm pe burtaaa

Burtica de 37 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

magdyi2001, aoleo
m-am desumflat toata...nicio clipa nu m-am gandit la acest aspect, ca ar putea sa te doara sanii cand alaptezi si sa nu te lase sa dormi pe burta
oricum, nu o sa se compare cu mutatul pepenelui de pe o parte pe alta, asa cum se intampla acum.

la mine, sunt dati cand nu ma pot ridica din pat,cand sunt culcata intr-o parte si tre' sa vina sotul sa ma traga de maini...

Valentina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ALEXUZA,LOREDANA multumesc de aprecieri!!! nu prea sunt eu fotogenica!
Loredana am vazut si eu pozicile tale! Ce bine arati!!
MAGDY ai sa vezi ca totul va fi bine!!DD nu ne lasa!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ooooof, ce dor imi e si mie sa dorm pe burta, dar sunt constienta ca mai dureaza luni bune pana pot...din cauza alaptatului. Stiu ca nici la Iustina n-am putut s-o fac multa vreme dupa ce am nascut.
Chiar, fetelor, ca voiam sa va intreb mai demult: de ce cumparati atatea biberoane si sterilizatoare? Iustina n-a baut niciodata din biberon, nimic - de la 6-7 luni ii dadeam cu lingurita ce era lichid ori cu cana aia cu supapa. Am alaptat-o si nu i-am dat completare - am incercat odata si a vomitat bietul copil tot laptele praf - proasta am mai fost, mi se parea ca nu se satura. Acum am cumparat un biberon doar, sa fie, acolo, in caz de...

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc de sustinere, sunteti niste dragute.

Puiuta, maine imi ia sange, dimineata iar dupa pranz au si rezultatele. Se lucreaza fff repede aici... Incerc acu sa iau legatura cu ginecologul care m-a respins, poate reusesc sa-l conving sa ma tina aici, macar pana se intoarce doc meu din concediu, iar apoi ia el ce decizie crede. Asa stiu ca a procedat si la Gabriel. M-a tinut un timp aici, iar apoi mi-a zis: Nu mai e de competenta mea, te trimit la Liege...
In legatura cu sotul meu, el este privatizat, are macelarie si fabrica de productie proprie. Ca sa-si ia liber nu poate, ca ar insemna sa opreasca productia si sa inchida magazinul. E cam dificil si nu prea stiu sa explic, dar ca sa intelegi mai bine, patronul aici munceste cot la cot cu angajatii, ba uneori mai mult, caci angajatii pleaca la 4 cand au terminat, dar el ramane sa munceasca in continuare...
In legatura cu respiratiile de care spune-ai, mie mi-a zis tot asa sa trag adanc aer in piept, dar sa nu-l dau pe tot odata afara, ci de-a lungul a 15 secunde. Eu numaram in gand pana la 15... Intr-adevar fac minuni in cazul contractiilor.

Acum 32+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput