Viitoare mamici de sept-oct'10-hai Office!(142)
Raspunsuri - Pagina 12
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Fetelor, eu n-am nicio contractie, nimic...daca pana miercuri nu se intampla nimic, ma infiintez la dr. sa decida ce facem. Oricum, daca maine dim. sunt ok, cred ca plec cu-al meu sot pana la Foicsani, ca are treaba pe-acolo, ca nu mai pot sta acasa, ma urc pe pereti deja... ![]() Nu va zic ca de dimineata nu am facut altceva decat sa vb. la tel., toata lumea ma suna sa vada daca n-am nascut. Lora, mami de Iustina si ![]() 38+ cu AdelinaCarti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Hai, Lora! Intai tu si dupa aia eu!

37+
mari78 spune:
Botosel, daca se declanseaza, ma duc la Elias, la o dr prietena cu dr mea. Nu o cunosc, dar nici nu as vrea.
Nu-mi vine sa cred ca mi se intampla mie
Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si
37+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+
botosel452 spune:
Eu am cadita dupa cum arata poza din link
http:// idealbebe .ro/primii-pasi-masa-baie-si-infasat-p-6442.html (fara pauze)
Asta pana la 6 luni. Apoi, nu stiu, cred ca o sa ma agit iarasi ![]()
Valentina
33+ 
mari78 spune:
Fetelor, am vorbit acum cu o prietena care a nascut gemeni. Mi-a spus ca doctorul a pus-o sa isi cumpere o fiola injectabila cu o substanta pentru retragerea uterului. Nu-si mai aduce aminte cum se numeste, doar ca a cumparat-o de la Euroclinic (sper ca am inteles bine) si ca a costat aprox 100 lei. Stie cineva despre ce este vorba ?
Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si
37+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+
magdyi2001 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Offf... O sa fie bine, o sa vezi, dar, dc dr insista sa te duci la Liege, eu zic sa il asculti. Nu poate sa stea sotul tau cu Gabriel pana se intoarce soacra, daca este chiar nevoie sa te internezi? ![]() Kiti, 32+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Kiti barbate-miu munceste de la 6 dim pana seara la 8, uneori 9. Eu il iau din pat, il imbrac, il hranesc si il duc la bona. Seara la 7 mi-l aduce, ii fac baie, ii dau sa manance si il pun in pat.
Plus ca liege-ul e la doua ore distanta cu masina, pe cand aici la noi faci numai 20 de min...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
32+ cu MARIADoamne ajuta
inca 4 sapt!!!Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
botosel452 spune:
| citat din mesajul lui mari78 Botosel, daca se declanseaza, ma duc la Elias, la o dr prietena cu dr mea. Nu o cunosc, dar nici nu as vrea. ![]() Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 37+ cu Anca Ioanawww.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ |
Mari, cred ca cel mai important lucru acum este sa fii linistita, ca si bebelina sa fie linistita
Si o sa fie asa cum o sa vrea DD,pana la urma
Dar sunt "precisa" ca totul va fi in regula si cu tine si cu bebelina
Valentina
33+
LoredanaB spune:
Salutari burticutelor!
Ce guralive ati fost in week-end
!
Presupun ca deja Office isi tine mogaleata in brate.Asteptam vesti de la ea.Hai Office !!!
Alinacoman La multi ani si sarcina usoara pe mai departe
M-am uitat la poze...Ana,Lora, Puiutza sunteti gravidute foarte frumoase,nu stiu de ce va plangeti ca sunteti grase!
Fulguta imi place foarte mult cum ai pictat peretele.
Magdymergi pe mana doctorilor.Stiu ca e greu sa stai despartita de puiutul tau dar acum prioritate are sanatatea ta si a bebelinei.Va fi bine!
Am adaugat si eu 3 poze in album![]()
36+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua burtici.
Am lipsit cateva zile de pe aici pentru ca am fost plecata la ai mei parinti in Delta.
Bun venit ANA SOFIA!
Hai OFFICE!!!
LA MULTI ANI! ALINA COMAN
Ma pregatesc sa merg la laborator pentru a-mi lua rezultatul la ultimele analize, apoi la medic de familie sa mi le ,,traduca''![]()
Bebe al meu e incapatanat de vreo 2 zile: ii place sa stea doar cu picioarele in coaste.
Maitreyi, cum sunt hainutele?
Mariuk
33+
alexuza spune:
FULGUTA ce mamik talentata , foarte bine se vad desenele si patutul 
ANA ma bucur ca te-ai distrat la nunta , am vazut si pozele , in care ai iesit f bine si burtik este normala pt cat de mareee esti tu 
CRINUTA astptam vesti bune 

Burtica de
37 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE 
alexuza spune:
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Fulguta, absolut minunat arata peretele!!! Felicitari!!! Esti foarte talentata! ![]() Acum am terminat de mancat si ma voi duce s atrag un pui de somn, ca nu imi mai pot tine ochii deschisi! Cand ma trezesc si daca am loc de mama - care ma da la o parte din fata laptopulu ca s apoata sa comunice cu ![]() 37+ ![]() |
Somn usor

Burtica de
37 + EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

...