Viitoare mamici de sept-oct'10-hai Office!(142)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Mercic!

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Ma bucur ca va place peretele si patutul.

Kiti, ziceai mai acum cateva capitole ca ai folosit la Vladut lingurite din silicon. De unde le-ai cumparat?

uta28 este 32+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Le-am cumparat din Carrefour, erau de la Chico. Important este ca, pentru inceput, sa nu fie f mari, ca sa ii incapa usor in gurita, ca sunt si unele mai late, f bune, de la bebe-confort, dar pentru peste 6 luni.
Sper ca am fost coerenta

Kiti, 32+ si mami de Vlad 15.05.2006

uta28 este 32+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

PUIUTZA f frumoasa burtica!! Si nu e imensa!!

Mie toata lumea imi zice ca am burtica prea mica!! Dar ei nu se uita la mine cat sunt de mica?????ce ar vrea sa fie burta mai mare ca mine??Si asa,abia respir!!Oricum o sa mai creasca,dar eu nu vreau ditamai burtoiul,sa nu pot sa-l car!!
Esenta tare se tine in sticluta mica!!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Pentru Botosel si Clabuc : am vorbit cu dna doctor si intr-adevar spitalul se deschide in septembrie, pe la inceput, nu stie o data exacta. Merg miercuri la ea la control, la Polizu si vedem cum stam....adica va verifica daca e colul inchis.

Deci, cine se ocupa de listuta, va rog sa stergeti data cezarienei la mine, nu mai e valabil din cauza ca spitalul e inchis...
Nu-mi ramane decat sa astept sa se declanseze nasterea si apoi om vedea. Nu am crezut ca mi se poate intampla asta, dar nu am ce face.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 37+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Cum adica sa stai sa astepti sa se declanseze nasterea? Si daca se declanseaza nasterea intre timp, iar ea nu este, cum o sa fie?
Nu stiu de ce, dar ma simt revoltata

Valentina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Mersi! Dar e imensa.....abia o mai car...! Nu mai spun ce naspa e la somn.

Dar adevar graiesti tu cu esentele...

Dana 36+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Magdy ai incredere in doctori si ca va fi bine ! O sa vezi ca o sa-ti tii in brate o printesa sanatoasa !

Puiutza eu am cadita pe care am folosit-o si la Teodora. Este cadita Onda de la Ok Baby, are opritor in interior, e foarte comoda si destulde mare. Ulterior am cumparat si suport de metal pentru ea, dar nu prea l-am folosit.

Dupa ce Teo a stat bine in fundulet(cam pe la 7 luni), am cumparat scaun de baie (cu ventuze) si ii faceam baita in cada mare pe care o umpleam pana ii venea ei apa pana la brau. Ii placea foarte mult, ca ii puneam jucarii si statea cat vroia, pentru ca fiind multa apa, se racea mai greu. Si acum ii place sa faca baie in cada plina cu spuma

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 37+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Botosel si eu am fost racita - curgea nasul si ma durea gatul....tot de la curent si transpiratii cred.....am luat oscilococcinum de vrei 3 ori si in timp - vreo 10 zile mi-a trecut.
acuma sunt mmuuuulllllt mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78
multumesc pentru reteta
daca nu am maline far samburi, cred ca merge sa tai feliute din ele si apoi sa le prepar, nu ?

Incearca macar sa le faci jumatati.
Feliutele fiind foarte mici, ma gandesc ca prind pe ele prea mult maclavais si nu stiu cum se comporta la prajit. Nu stiu ce sa zic.... incearca si tu cateva si vezi ce iese.
Oricum am mancat aseara de mi-era teama sa nu mi se aplece

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (31+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Mersi! Dar e imensa.....abia o mai car...! Nu mai spun ce naspa e la somn.

Dar adevar graiesti tu cu esentele...

Lasa ca mai e putin si dai jos "imensa"!! Si sa vezi ce bine o sa dormim dupa aia fara greutatea burtii!!Bine,o sa dormim putin da mai bine!!!(cat ne lasa bebeii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Botosel si eu am fost racita - curgea nasul si ma durea gatul....tot de la curent si transpiratii cred.....am luat oscilococcinum de vrei 3 ori si in timp - vreo 10 zile mi-a trecut.
acuma sunt mmuuuulllllt mai bine.

Mie, pentru prima data pe vara asta, a inceput sa imi fie racoare de la AC. Nu am crezut ca este posibil acest lucru
Imi este groaza ca se anunta iarasi temperaturi din acelea de 36 de grade.
Sper sa imi treaca mai repede.

Valentina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Fulguta, absolut minunat arata peretele!!! Felicitari!!! Esti foarte talentata!

Acum am terminat de mancat si ma voi duce s atrag un pui de somn, ca nu imi mai pot tine ochii deschisi! Cand ma trezesc si daca am loc de mama - care ma da la o parte din fata laptopulu ca s apoata sa comunice cu tata si cu pritenele din Ro - am sa ma uit la noile poze pe vcare le-ati postat si am sa adaug si eu cateva noi! Acum

37+

Mergi la inceput