Viitoare mamici de sept-oct'10-hai Office!(142)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

klarisse, poti sa faci publica lista de cantecele? ma intereseaza si pe mine sa fac un playlist cu muzica clasica (desi nu prea ma pricep)

merci

Nico, burtica de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Bubante, masline pane ??? Cum ? Zi repede ca am o gramada de masline in frigider si simple nu imi mai plac .

In primul rand: maslinele trebuie sa fie fara samburi.
Se dau prin: faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei, pana vezi ca e gata pesmetul (auriu). Ingredientele erau puse in castroane diferite si le amesteci miscand castronul pana sunt bine acoperite.
Le scurgi pe prosop de hartie, ca sa elimini excesul de ulei si da-i si papa pana nu mai poti

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (31+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Crinuta multa bafta la doctor si sa te intorci cu vesti bune.

Astept si eu vesti de la doctorii mei. Azi dimineata m-a sunat doc de fam caci a reusit sa ia legatura cu nefrologul. Ce credeti? Nefrologul ma vrea in spital, nu i-a placut deloc cum au iesit ultimele analize si nu vrea sa riste. Mi-a zis ca sunt la limita...
El ma vrea in spital in Liege, ca daca o fi ceva, acolo au sectie de prematuri, eu incerc sa raman in spitalul de aici cu ginecologul meu, poate reuseste sa duca sarcina pana pe 17sept cand este programata cezariana... Acu s-au pus toti trei in legatura si astept sa vad la ce concluzir ajung.
Sper totusi sa nu ma interneze mai devreme de joi, caci nu am ce sa fac cu Gabriel, caci soacra-mea e plecata in concediu si vine abia miercuri seara.
Hai ca v-am facut capul calendar cu problemele mele, dar zau daca nu sunt impartita in doua...

Oare Office ce-o fi facand???

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 32+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 4 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicopic

klarisse, poti sa faci publica lista de cantecele? ma intereseaza si pe mine sa fac un playlist cu muzica clasica (desi nu prea ma pricep)

merci

Nico, burtica de 36+

Da sigur ca o fac publica..intai sa o am gata.
Acum fac auditie si pregatesc un folder pentru bebe.

Klarisse graviduta 33+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubante

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Bubante, masline pane ??? Cum ? Zi repede ca am o gramada de masline in frigider si simple nu imi mai plac .

In primul rand: maslinele trebuie sa fie fara samburi.
Se dau prin: faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei, pana vezi ca e gata pesmetul (auriu). Ingredientele erau puse in castroane diferite si le amesteci miscand castronul pana sunt bine acoperite.
Le scurgi pe prosop de hartie, ca sa elimini excesul de ulei si da-i si papa pana nu mai poti

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (31+)

multumesc pentru reteta
daca nu am maline far samburi, cred ca merge sa tai feliute din ele si apoi sa le prepar, nu ?

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 37+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Pentru Botosel si Clabuc : am vorbit cu dna doctor si intr-adevar spitalul se deschide in septembrie, pe la inceput, nu stie o data exacta. Merg miercuri la ea la control, la Polizu si vedem cum stam....adica va verifica daca e colul inchis.

Deci, cine se ocupa de listuta, va rog sa stergeti data cezarienei la mine, nu mai e valabil din cauza ca spitalul e inchis...
Nu-mi ramane decat sa astept sa se declanseze nasterea si apoi om vedea. Nu am crezut ca mi se poate intampla asta, dar nu am ce face.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 37+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Crinuta multa bafta la doctor si sa te intorci cu vesti bune.

Astept si eu vesti de la doctorii mei. Azi dimineata m-a sunat doc de fam caci a reusit sa ia legatura cu nefrologul. Ce credeti? Nefrologul ma vrea in spital, nu i-a placut deloc cum au iesit ultimele analize si nu vrea sa riste. Mi-a zis ca sunt la limita...
El ma vrea in spital in Liege, ca daca o fi ceva, acolo au sectie de prematuri, eu incerc sa raman in spitalul de aici cu ginecologul meu, poate reuseste sa duca sarcina pana pe 17sept cand este programata cezariana... Acu s-au pus toti trei in legatura si astept sa vad la ce concluzir ajung.
Sper totusi sa nu ma interneze mai devreme de joi, caci nu am ce sa fac cu Gabriel, caci soacra-mea e plecata in concediu si vine abia miercuri seara.
Hai ca v-am facut capul calendar cu problemele mele, dar zau daca nu sunt impartita in doua...

Oare Office ce-o fi facand???

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 32+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 4 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Offf...
O sa fie bine, o sa vezi, dar, dc dr insista sa te duci la Liege, eu zic sa il asculti. Nu poate sa stea sotul tau cu Gabriel pana se intoarce soacra, daca este chiar nevoie sa te internezi?

Kiti, 32+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Salutare,

Alynta asa ma gandeam si eu cu Candida si de-aia nu m-am agitat pana acuma. Dar eu nu sesizasem ca ai scris initial Clamidia...OK. Atunci stau linistita pana miercuri si vad ce imi prescrie el. Mai mult ca sigur Canestene..e fan.

Am reusit sa fac mare parte din treburi, asa ca nu mai mai agit. Chiar vreau sa lenevesc cat de mult peste zi si sa ma odihnesc. Adica acuma chiar vreau sa mai stea Alex in burtica ca sa am timp sa dooooorrrrrmmmm..... la greu. Azi am stat in pat pana la 12....bine dupa ce azi noapte vreo 3-4 ore m-am dat pe internet ca nu aveam somn.

Da ce bine e....sa stai si sa freci menta!

Oare o fi nascut Office? Nu aveti vesti de la ea? Hai Office!!!!

Am pus si eu inca 3 poze cu burtica de azi....sa vedeti ca nu exagerez cand spun ca e imensa....

Ce cadita de baie ati luat - cu suport fara, anatomica, simpla? Ceva impresii???

Va pup si va doresc o zi cat mai placuta si racoroasa in continuare! Si asteptam vesti bune de la Office si Crina!!!!

Dana 36+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Ma bucur ca va place peretele si patutul.

Acum incerc sa-mi gasesc resurse pentru a ma mobiliza in ale calcatului. Mor de somn! Nu ca n-as fi dormit azi-noapte, ci pur si simplu as dormi pana la epuizare. Noaptea ma trezesc dor sa fac un susu mic si cam atat.

Maine o sa fiu dadaca. Trebuie sa inventez niste jocuri noi pt nepoata-mea.

Kiti, ziceai mai acum cateva capitole ca ai folosit la Vladut lingurite din silicon. De unde le-ai cumparat?

uta28 este 32+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Ma bucur ca va place peretele si patutul.

Kiti, ziceai mai acum cateva capitole ca ai folosit la Vladut lingurite din silicon. De unde le-ai cumparat?

uta28 este 32+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Le-am cumparat din Carrefour, erau de la Chico. Important este ca, pentru inceput, sa nu fie f mari, ca sa ii incapa usor in gurita, ca sunt si unele mai late, f bune, de la bebe-confort, dar pentru peste 6 luni.
Sper ca am fost coerenta

Kiti, 32+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput