BV Florentina, Deveghe !!!! Delfinasi (185)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crispro, si eu la fel, imi pare tare rau ca inca nu m-am adaptat perioadei de inceput si nu fac fata sa intru si pe forum sa felicit si eu pe fiecare in parte, sa le raspund la intrebari daca ma pricep sau macar sa-mi exprim parerea! Iertare!

Dar sper ca incet, incet ne vom intra in ritm si ne vom descurca din ce in ce mai bine!

Pupici la toate burticile, mamicile si puiutii lor!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

carla, crema de galbenele face minuni. la fel si uleiul (de masline sau chiar de floarea soarelui) fiert la bain-marie (se pune ulei intr-o sticluta, o oala cu apa pe foc; cand fierbe apa se scufunda sticluta si se lasa 10 min.) La mese renunta singuri (sau isi maresc distanta)

Scartzaie cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Carla,fetita mea a facut niste bubite la fundulet,care nu i-au trecut nici cu Penaten pt bebe,nici cu Inotyol(un unguent austriac,super si in cazuri de arsuri.Ma mir ca ei nu i-a fost eficient,la ceilalti doi a mers de minune la iritatii).Am scapat de bubite si roseata cu Sudocrem,am primit o mostra gratuita in maternitate,banuiesc ca se gaseste in farmacii.Doar de doua ori am utilizat-o si deja arata super pielea pe fundulet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

racusor sa iti traisca crestinul!

carla
eu l-am lsat pe al meu cu fundul gol dupa ce l-am spalat de musetel..asa vreo 2 ore...si am repetat operatiunea..si i-a trecut!
va pup si sper sa imi reintru si eu in ritm de acum incolo!

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Cutaden folosesc cand are pielea iritata de la caldura, mai ales pe spate, ca se incinge cand il tin in scoica, cu toate ca pun un finet sub el...ca de la body-uri nu cred sa se irite ca toate sunt din bumbac si mai ales ca numai pe spate ii mai apar din cand in cand.

Recomandat de medicul de familie si este f ieftin.

Apropo de body-uri....cica sunt reduceri mari la carrefour. M-as duce maine dimineata sa-i cumpar cate ceva dar pt la anul...oare le nimeresc?...ca delfinasul meu e cam lungan

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

cat papa ai vostri la 7 sapt?ai mei papa 130-140 baietelu si 110-120 fetita!!nu e mult????/
sunt disperata cu ragaitul!!!ai mei se scalambaie 1 0ra jumate dupa masa,nu ragaie,ii doare stomacelul,daca ii pun in pat vomita putin si nu adorm decat dupa vreo ora jumate.Ma dispera!!!nu plang dar se agita,se incoarda,si se calmeaza dupa ce vomita putin sau dupa un ragait sau besinuta.cum sa-i fac sa ragaie mai usor???am incercat toate pozitiile,toate schemele.

cand se mareste distanta dintre mese?ca ai mei de cateva zile fac pauza de noapte de 4-5 ore si pauza intre mese ziua de 4 ore cateodata!e normal deja????



Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010


http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP


e foarte bineee, nu-ti fa probleme...


Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Denisa, e bine cat mananca ai tai... Cam asta e norma... Iar legat de mese, chiar citeam ca dupa prima luna ar trebui sa inceapa sa manance la 4 ore. Al meu inca cere papa la 3 ore, doar noaptea il tine mai mult. Cu ragaitul nu stiu decat de pozitia verticala, usor batut pe spate. Ma bag la poze.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)


si Matei papa ziua la 3 ore...iar noaptea doarme prima tura 4-5 ore mananca si apoi doarme iar cate 3 ore


Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

carla lui mihaita i-a trecut iritatia cu crema petrini, facuta in farmacie. dc ai incercat si asta, atunci incearca crema pt fundulet de la mustela.

bephantenul si creme din astea uzuale nu ajuta cd face deja rana.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

racusor sa va traiasca micul crestin!

sorina aceeasi urare, sa va traiasca micul crestin!

denisa si a mea s-a iritat de la scutec (avusesem initial happy, apoi am trecut pe pampers si s-a iritat micuta) si am dat-o cu crema de galbenele melkfett si lapte de la tzitzi. Intr-adevar laptele matern vindeca fff bine iritatiile.

larisa in seara asta am imbracat-o cu o salopeta cu maneca lunga, nu groasa, si pe dedesubt un body cu maneca lunga, caciulita si sosetele (pe sub salopeta) si cand am ajuns inapoi acasa avea mainile si picioarele reci si parca si culoarea era un pic patata spre vinetiu Off sper sa nu raceasca. I-am facut baita si sper ca s-a mai incalzit mititica. Oare cand o sa invat cum e potrivit sa fie imbracata?

La baita a stat in sfarsit linistita. Era si obosita dupa plimbare cred, dar i-am si dat 60 g dintr-un san. Dupa baita intr-adevar e somnoroasa tare si nu papa. A mai papat dupa baita doar 30-40 g.

Voi cu ce le taiati unghiutele? Ca eu inca nu am achizitionat nimic. Si de unde sa cumpar?

Burtierele le purtati si noaptea?

*************************
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna seara, delfinariu!

n-am intrat de ceva vreme (mie mi se pare mult deja...), dar v-am citit pe apucate si azi-dimineata si acum. pisicuta mea atomica nu mai vrea sa doarma decat daca trage de tzitzi chiar si 5 minute! am fost iesiti ieri la cumparaturi, in vizita la nasi sa mai punem botezul la punct, apoi la barul unde o sa fie masa... asa ca isa, desi a dormit majoritatea timpului, aseara mataia in disperare, nu tacea decat cu tzitzi in gura... noroc ca de la 2 la 10 se trezeste doar o data, la 6

dar azi de la 8 dimineata a inceput maraiala... am tinut-o atarnata de mine pana la amiaza cand mi-am scos familia la iarba verde, la 100 km distanta unde e un raulet si o cascada. am luat-o si pe fata nasilor, sa aiba maria ocupatie, si am plecat doar noi, ca n-aveam chef de binevoitori care sa-i dea cu parerea de ce nu mai vrea isa mea sa doarma... surpriza! a dormit tot drumul pana acolo, cand am ajuns a papat amandoua tzitzi, si a dormit iar pana am pornit spre casa. gata somnul! a inceput sa-i gandureasca surioarei care ii inventa o poveste, isi baga pumnutul in gurita (desi nu-i era foame), a facut kk... cand am ajuns la nasi era tot treaza... si a stat asa pana de o ora... a venit si vecina si am facut schimb de copii , al ei baietel are 8 luni si mi-l aducea tot mereu sa ma joc cu el inainte sa nasc... a luat-o pe isa in brate care se uita mirata la ea, apoi ma cauta cu privirea, se incrunta... cauta tzitzi cu gurita si smiorcaia ca nu mirosea a mami! cand am luat-o in brate inapoi m-a prins de san prin bluza: "asta e mami a mea!" si a inceput sa zambeasca. in 2 minute a adormit... sa vedem cum o fi maine... ca ma simt cam obosita, ma dor mainile, picioarele de atata plimbat prin casa . dar vad ca la voi e mult mai rau si mai greu , o sa trecem noi si de astea...

va pup si va doresc o noapte odihnitoare... ca mie mi se inchid ochii de somn si e asa devreme ptr mine...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput