BV Florentina, Deveghe !!!! Delfinasi (185)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna seara si de la noi

Racusor sa va traiasca micul crestin si sa va aduca numai bucurii!!

Larisa la multe lunite lui Nectarie, sa fie cumintel ca si pana acum!

Atat pot scrie ca Letizia nu pra ma lasa de cand cu constipatia mititica se chinuie tare si doar cand doare tare plange in rest e o viteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata mamicute dragi

dragutelor, ma ajutati si pe mine cu un sfat va rog? voi ce cumparati copilului de toamna - iarna pentru 3-6 luni?

eu nu am nimic pentru el si vreau sa fac acum o comanda serioasa, dar nu vreau nici sa arunc cu banii, nici sa iau prea putine...

acum pentru 3 luni am o groza pe care nu o sa apuce sa le mai poarte am comandat cateva, am primit la botez de 3 luni majoritatea si sunt asa frumoase si pentru ca el o sa creasca asa repede nu vreau sa ii iau nu stiu cate de 3-6 luni, desi tentatia e mare

m-am gandit asa pana acum:

body-uri cu maneca lunga - un set cu 7 de la Mothercare
body-uri cu maneca scurta sa ii dau pe sub bluzita
pantalonasi 2 + bluzite (tricouri cu maneca lunga) 3
salopete de dormit - 6-7
un snowsuit
dungaree (cu geans, de velour) - 2-3
hanorac
caciulite groase - 2
sosetele
sac de dormit
o pereche de blugi

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

multumim mult de urari

puiul meu aseara in parc nu a dormit,desi era racorica bine, acasa a papat si de la san intr-una si completare...dar pe la 11 jumate in sfarsit a picat mort si a dormit neintors, ca niciodata pana la 4 m-am dus la el de cateva ori sa vad daca respira nu a scos un sunet, nu s-a miscat, era mort saracul...acum si-a mai revenit piticul...

si cred ca a ramas putin stresat cu strainii, ca ne-am intalnit cu niste prieteni in parc si mamica l-a luat in brate si a inceput instant sa planga, cand l-am luat eu, zambete, gangureli acum ne zambeste intr-una, ne urmareste cu privirea

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata si de la noi!

La multe lunite Matei Alexandru, Victor Andrei si Alicia!

Racusor, rodyka ce frumos povestiti de delfinasii vostri! Abia astept sa interactionez si eu asa cu bebelina mea. Momentan zambete ne ofera doar in somn

Si la noi dupa baita de aseara a dormit tun de am trezit-o eu la 3 sa ii dau papa. Apoi s-a mai trezit la 7 iar la papa si acum face nani.

Fetelor voi cand ii cantariti comparati cu greutatea de la nastere sau cu cea dupa scaderea fiziologica?
Daca spun ca a luat 1 kg in greutate la ce greutate de referinta s ama refer?

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Michelle, se ia in calcul greutatea de la nastere. Asa ne-a zis si neonato, si asa a luat in calcul si medicul pediatru, la controlul de o luna.

Iar avem sarbatoriti: 2 luni pt Matei Alexandru de Tanti, si cate o lunita pt Victor Andrei de Bumblebee si Alicia de SabrinaLia! Sa cresteti mari si sanatosi!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Cristina, multumim de compliment, pe care il intoarcem...si Vlad e o minunatie de copil, toti delfinasii sunt niste frumuseti.
Raul are 3 treninguri deja si mai tb sa vina vizitatori. Nu stiu cum reusesc, dar toti i-au adus trening...Si eu nu am body-uri pt el...Il face mama sportiv de mic.
La Multe Lunite pt Matei, Victor si Alicia
Noi suntem bine, cumintei azi mergem la vizita de o luna la pediatru.
Michelle , eu i-am luat o trusa de unghii pt bbi, si i-am taiat unghiile cu forfecuta, dar nu prea reusesc, inca se zgarie tare. Nu pot sa i le tai f scurt si inca mai purtam uneori manusile.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Legat de unghii, eu le tai cu unghiera, cam la 3 zile. Mi se pare ca ii cresc tare repede.

Paula, bafta la control! Acum nu mai e "bafta la eco" - cand ne intalneam cu bebelu din burtica

Michelle, mai vroiam sa iti zic de burtiera- imi sunt urate de numa'... Nu le port noaptea, ca is incomode, si mai las pielea sa respire. Nici nu cred ca e indicat purtate mereu. Parca Larisa zicea ca i-a recomandat medicul sa mai lase muschii burtii sa se retraga si singuri, nu doar cu burtiera.

Raportam 2 treziri pe noapte. Nu a fost rau, dar tare mi-ar fi placut sa aiba o tura de somn de 5 ore, ca pe vremuri... De ieri zambeste copilasul, se uita muuuult mai atent la lucruri, persoane... Imi e drag de numa!

Mergi la inceput

Racusor, ma uitam pe listuta ta - cred ca e ok... Nu stiam ce e dungaree - inteleg ca un soi de salopeta... Cam ce ai trecut tu am si eu... Vreau sa mai iau in iarna (sau sa tricotez) fular si manusi, sa il scoatem la sanius... Mai avem pana acolo. Acum cateva zile i-am cumparat o gecuta faina de toamna, abia astept sa i-o dau pe el. Si i-am mai luat un jerseu frumos, asta pt ca am iesit odata cu el afara, era destul de rece si nu am avut nimic cu maneca lunga de o luna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimi delfinariu, sunt cam nedormita!

Racusor sacul de dormit nu e foarte util ca se zbat in somn si se ridica la gat suficient cat sa-i deranjeze, cel putin la mine l-am folosit de vreo 2 ori pe cel de vara si ii vine cumva peste gatut si se ridica pe barbie asa ca am luat pijamale matlasate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna dimi delfinariu, sunt cam nedormita!

Racusor sacul de dormit nu e foarte util ca se zbat in somn si se ridica la gat suficient cat sa-i deranjeze, cel putin la mine l-am folosit de vreo 2 ori pe cel de vara si ii vine cumva peste gatut si se ridica pe barbie asa ca am luat pijamale matlasate!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

Da, asa e cu sacul de dormit- si eu am patit la fel... Cred totusi ca ii e prea mare sacul... Poate mai incolo ii sta mai bine.

Mergi la inceput