Albinute & bondari de mar-apr '07 (147)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

neata, hai la cafeluta sau un ceai fierbinte

se pare ca vine toamna, aici s-a facut rece si a plouat toata noaptea, mai ploua si acum cu intreruperi

Mady cum mai e mama? Razvi cum e cu buzita? ce ati facut cu dintele pana la urma?

Carmen tu lucrezi in fiecare sambata?!

Reina tu pe unde mai esti cu baietii?

Kitiloasa e iar la munte...ce inseamna dom'le sa fii tanara si nelinistita.....

noi prin casa...nush ce facem toata ziua daca suntem consemnati in casa....

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

azi e ultima zi cu Alex tura asta... ce sa spun, e mult mai rau decat ma asteptam... medicul de la cabinetul de kinetoterapie a zis ceva de genul mers defectuos, greutatea distribuita inegal pe picioare, motiv pentru care isi trage bazinul spre dreapta, i se stramba coloana, umerii, necoordonare intre genunchi si glezna (cand intinde genunchiul i se rasuceste glexna spre exterior)... merge ori cu sprijin, ori in 4 labe (fie cu picioarele intinse, mainile pe jos - caz in care merge cu mainile si un picior iar pe celalalt il taraste dupa el ca un caine cu un picior inert, fie de-a busilea efectiv), altfel se trage in maini, piciorul stang il intinde mult pe langa corp... nici nu stiu sa explic. Oricum, ni s-a spus ca fara exercitii de recuperare va invata sa mearga incorect, deja i se strica pozitia normala a corpului. Ce sa mai zic, merge efectiv ca un copil cu retard. Iar ca exercitii - primele 2 saptamani va face zilnic sedinte de kinetoterapie si balneokinetoterapie, apoi mai vedem in functie de evolutie... Oricum, un lucru e clar - la 60 de zile dupa accident inca nu va fi capabil sa umble fara ajutor, deci e vatamare corporala grava.

Eu sunt intr-o mini-depresie, ma uit la el avand in minte imaginea lui dinainte de accident, si nu imi vine sa cred cat de multe se pot schimba intr-o secunda... din fericire e recuperabil intr-o masura mare...

Doamne-ajuta!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

diana nu stiu ce as putea sa-ti spun ca sa te incurajez.

chiar dc tu in sufletul tau BUN nu vrei sa ceri nici o despagubire vinovatului, cred ca e cazul sa schimbi putin tonul. poate nici el n-a vrut, dar copilul tau sufera si tu pe langa el. cel putin ar trebui sa plateasca tratamentul!
te asteptam cu vesti mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

buna fetelor
din pacate intru cam rar
mai mult lucrez la bazar umanitar
sa ajutam copii
vacanta aceasta SARAH(03.04.2007) si YOLANDA(02.02.1995)au fost la costinesti
dar am facut plaja in fiecare zi in alta statiune,am fost la aquamagic si la delfinariu
Le-a placut foarte mult

salutari bolnaviorilor
mi-e si groaza cand ma gandesc ca iar incepe gradi si se va imbolnavi luna de luna
oricum din 01.09. ii vom da calciu iar oscilo ii dam sapt de sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

vai Diana ce povestesti tu acolo...suna foarte rau

Unde o sa faca kinetoterapia pt recuperare, la oradea/baile felix?
oare nu e mai bine sa il aduci in bucuresti? ma gandesc la cat de bun o fi kinetoterapeutul de- acolo vs unul de la bucuresti.

hai, incearca sa nu iti pierzi optimismul, o sa isi revina chiar daca e mai de durata.

va pupam si va dorim tot binele.

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Offff Diana...cat trebuie sa suferiti amandoi!multa sanatate!

Roxi mersi de intrebari...razvi e bine cu buza,nici nu se vede,firele a zis doc ca cad singure nu a vrut sa il chinuie, iar dintele maine ar trebui sa ma duc sa il scot...am mai fost la alt stomatolog am intrebat,am facut alta radiografie,si a zis ca si celalat e un pic atins, dar daca nu se clatina e ok,numai ca daca il lasam si peasta care se clatina pe pozitie si cumva se va infecta vor trebui scosi amandoi,asa ca am preferat sa il scot pe asta care se clatina, am mari emotii pt maine......iar mama,a facut a doua sedinta de chimio,azi e ziua ei, LA MULTI ANI MAMA MEA DRAGA SI MINUNATA!TE VOI IUBI MEREU!, se simte ok in conditiile astea, nu ii e f rau, se simte obosita,dar e bine.mai are 4 sedinte.

eu nu sunt prea bine dispusa,sunbt destul de nervoasa in ultimele zile,nu stiu de ce,dar imi vine sa urlu la oricine imi iese in calea...

Roxy sa iti traiasca micul crestin!

Razvi merge din 13 la program prelungit,cam ce ar treb sa cumpar de imbracat????

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Diana pupici si de la noi !
Aiurea situatia,sper ca dupa cele 2 sapt de kineto si balneokineto sa se corecteze tot ce-i de corectat...

Ce vreme urata, e innorat de dimineata, aseara si toata noaptea a batut un vant ...Vine toamna???

Roxana eu tre' sa lucrez 2 sambete pe luna. In sensul ca daca imi vreau salariul intreg, bag lucru in 2 sambete. Daca nu,nu-i obligatoriu, dar iau doar diferenta.Avand in vedere ca nu-i un salariu mare, conteaza banutii pe sambete...

Mergi la inceput

Mady La multi ani mamei tale!!! Sa treaca cu bine peste toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

mady, la multi ani mamei tale dragi, multa sanatate si curaj! si succes la doc cu razvanila!
diana, cum adica se recupereaza intr o masura? de ce nu de tot? cred ca esti la pamant..imi pare rau ptr bietul alex si drama prin care treci de atata timp, dar esti atat de puternica incat sigur gasesti resurse ptr a te remonta din criza asta.

pe 13 incepe si nana gradi, abia asteptam! am dus o sa vada gradinita, s a jucat o ora cu o fetita a unei ingrijitoare, a imbratisat si sarutat toate jucariile, le a declarat iubirea ei...e indragostita de idee si eu ma ncurajez ca nu va plange si se va integra usor si rapd. ce ma bucura, ca dna dir. a aoptat ptr inscrierea la grupa mijlocie, cu copii de 3.5-4.5 ani, care au deja un an de gradinita. sperand ca ei sint deja acomodati si nu vor plange, nu va avea nici nora exemplul la indemana si va face fata despartirii de mama. plus ca va fi mai incitant curriculumul de grupa mijlocie fata de cea mica.
gradinita e de stat, renumita, cu batalie pe locuri, asa ca s tare multumita. si la un colt de strada distanta de casa, fericita de mine . e frumos amenajata, curata. pe 13, la deschidere, vom afla despre rechizite(banuiesc ca se va discuta ce anume si cum le achizitionam, individual sau in grup, la fel ptr toti copiii).
ca bagaj, noua ne a recomandat haine de interior foarte usor de imbracat-dezbracat, nepretentioase; incaltaminte usoara, cu arici, talpa flexibila de cauciuc, fete din inlocuitor(sa nu riscam sa se ude la baie, cele de panza s mai sensibile la asta).
un saculet cu numele brodat cu ata, ptr schimburi(pijama, chilot, maieut, eventual si un tricou, sosete).

in rest, azi am fost la vama veche. ura! in sfarsit s a mai racorit si ne am incumetat sa iesim din cta. a fost excelent(am ignorat aglomeratia), lumea pe care doream s o regasesc, atat de diferita de statiunea mamaia. am venit acasa obositi, dar fericiti.

sa incepeti o saptamana buna!

Mergi la inceput

Am, fost si noi pe dupa-amiaza un pic afara, echipate ca pt vara, teodora cu colanti lungi si tricou, si eu tricou fara maneci si pant. scurti. Cum am iesit din scara, m-a luat un friiiiiiiiiiiiiiiiiiigggg, erau 20 grade, dar rece rau, fara soare...
In parc , lumea imbracata cu geci si pantaloni lungi, tricouri cu maneca lunga...nu ca noi
Am stat cred ca vreo 20min, si-am plecat,Teodorei ii inghetasera manutele, de laq leagan si balansoarele alea mici...
Sper sa se mai incalzeasca un pic...ca e prea frig

Mergi la inceput