Albinute & bondari de mar-apr '07 (147)
Raspunsuri - Pagina 6
carmenefr spune:
diana, of... Bine ca si-a invins teama de a pune piciorul jos, si ca face exercitii...
Siuta spune:
Kitty draga te invidiez. Astept si eu cu nerabdare o vara asa ca a ta...cine stie cand!!
Dnele Roxanici, Magda voi ati recoltat celule stem la Horici ?
Dupa cum vedeti, eu am diverse probleme si teme de gandire .
Sambata ma duc sa-mi iau copila acasa iar sapt viitoare ne pregatim de analize. Sa te tii circ ce-o sa fie, ca nu suporta medicii.
va
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
gabi78 spune:
Cam frumos la madam Kitty acolo ... Si copii se distreazaa super si hai batrani o duc super! Felicitari!
Alex
Siuta sa stii caa eu nu aam recoltat celule si imi pare rau. Am zis ca nu avem bani si ca hai ca facem data viitoare si uite ca nu mai exsita data viitoare. Eu te-as sfatui sa recoltezi.
roxanici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Siuta Kitty draga te invidiez. Astept si eu cu nerabdare o vara asa ca a ta...cine stie cand!! Dnele Roxanici, Magda voi ati recoltat celule stem la Horici ? Dupa cum vedeti, eu am diverse probleme si teme de gandire . Sambata ma duc sa-mi iau copila acasa iar sapt viitoare ne pregatim de analize. Sa te tii circ ce-o sa fie, ca nu suporta medicii. va Andreea, mamica de Anastasia si bb2 |
am recoltat la horia, la rares abia incepuse "moda" asta si nu ne0am bagat
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
Siuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi78 Cam frumos la madam Kitty acolo ... Si copii se distreazaa super si hai batrani o duc super! Felicitari! Alex Siuta sa stii caa eu nu aam recoltat celule si imi pare rau. Am zis ca nu avem bani si ca hai ca facem data viitoare si uite ca nu mai exsita data viitoare. Eu te-as sfatui sa recoltezi. Gabi mama puilor Tudor (1.03.07) si Bianca (18.06.09) Si eu ma gandeam ca e o ocazie unica in viata.Mercic de raspuns . Idem Roxana . |
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
carmenefr spune:
Buna dimineata !
Recoltarea de celule stem , nici noi n-am facut-o la Teodora. Insa, daca am mai face un copil(desi nu e cazul), sigur am recolta.
ralualexandrei spune:
Neatza,iau si eu o ,Carmen,multam.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
magdutah spune:
Neata !
Am rezolvat cu certificatul nemtesc, de acum ramane cel romanesc
Nu au mai spus nimic despre nume, dar ma dusesem pregatita cu hartii despre originea numelui. Pe usa starii civile era trecut ca parintii aleg numele care vor ei, dar trebuie sa demonstreze existenta numelui, ca daca nu se intelege din prenume daca e fata sau baiat atunci mai trebuie dat un nume ... si altele pe aceeasi tema. In sfarsit ... am rezolvat si cu numele.
Noi nu am recoltat celule nici la Matei si nici la Horia.
Ma duc un pic prin oras sa le cumpar cate ceva la parintii mei. Duminica pleaca mamica mea acasa si miercuri o sa vina mama soacra !
Revin !
carmenefr spune:
'Neata !
Si io un ceai repedeee, ca-s la munci si n-am chef de nimic. Azi imi vine fata acasa , doarme o noapte sau 2, si iar la ai mei, sapt viitoare.