Albinute & bondari de mar-apr '07 (147)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Am gasit bonul de la analize si scriu si eu cum scrie pe bon: hemoleucograma, uree, creatinina, Ca ionic si seric, sideremie, glicemie, proteine totale, tgo, tgp, fosf. alcalina, el. proteinelor, ex complet de urina, urocultura, test elisa pt giardia, helicobacter, coproparazitologic, coprocultura, elecrtoforeza hemoglobinei si incaa niste culturi probabil exudatul faringian.

Toate ni le-a dat o doctora la care am fost cu ei luna trecuta cand au fost bolnavi si nu ii facusem de anul trecut.

La gradinita in general se cere exudat faringian, coproparazitologic si dovada vaccinarilor, insa din cate am inteles vom primi o hartie de acolo inante de inceperea activitatii. Eu le-am facut si pe cele pt gradinita pt ca in cazul in care apare ceva sa am timp sa il tratez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Gabi super piticii, Bianca cu osul la ros si amandoi cum papau pepeneee!!!

Diana pupam Alexu', bine ca a scapat de gips.

Magda credeam ca cel putin nemtii sunt mai intregi la cap...M-am inselat

Roxana sa va traiasca Horia crestinut. Cum primesti poze d-alea frumoase, bagi repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Sanatate pui de gaia

Alex azi a acceptat sa incerce cativa pasi cu ajutor. E pe drumul cel bun, ieri n-a acceptat deloc sa puna piciorul jos. Sta destul de aplecat, si merge cam schiop, dar pasul mare s-a facut

Kineto - medicul nu ne-a recomandat, desi eu stiu ca se face. Si cum cred ca i-ar prinde bine, incercm sa il ducem si acolo. Vineri ne vom plimba pe la Felix in incercarea de a-i gasi un abonament cat mai potrivit, va anunt cand stim mai multe detalii (asa, la prima vedere, pe net am gasit doar pachete pentru pensionari plini de reumatisme )

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

pieri ispito

cum se chema emisiunea aia?!?! parca ispita verii ?!

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Roxana ce ispita dragutaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!
Oare apuc sa dau eu cafeaua azi, sau pana recuperez o da altcineva

Bravo Roxi, te descurci minunat, asa ca ti-as trimite si eu vreo 2 copii pe cap! Sunt tare dragi, asa cum dorm ei impreuna!!

Diana recuperare usoara lui Alex!

Gabi tare frumoase pozele cu copiii, iar filmuletele m-au topit, cum se joaca amandoi, iar Tudor cum o hraneste cu pepene pe sora-sa!!!

Magdutah sa va bucurati de baietii vostri dragi!

Ada sanatate lui Teo!

Carmen e o adevarata domnisorica Teodora, eu tot cu breton o vedeam, asa pare mult mai mare si e frumusica tare!

De unde sa termin bucataria? E tot in stadiul acela de provizorat, ca si toata casa - pe care o vad doar seara cand e intuneric - asa o vara nebuna ca anul asta n-am mai avut, imi place taaareee mult.
Asa ca, bravo Jo ca pui pe iarna, bravo fetelor care va mai harniciti, eu nuuu, doar strictul necesar si in rest val-vartej cu copiii, cu alergatul, cu prietenii.

De gradinita: din septembrie merge si Giulia de la cresa la gradinita. Din experienta cu Raul, nu cumpar inainte mare lucru, doar am grija sa aiba incaltari de interior, cateva randuri de haine lejere, pijama. Restul - la prima sedinta cu parintii o sa ne spuna ce mai trebuie. Si si eu asa stiu ca trebuie exudat, copro si dovada vaccinarilor

La sfarsit de saptamana am fost la munte, la Bilbor. Zona superba, dar am mustrari de constiinta ca am bagat masina pe un drum ingrozitor, am facut 3 km intr-o ora, a trebuit sa coboram din masini sa impingem, sa curatam drumul. Altfel a fost frumos, o sa pun poze sa va conving.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

poze Bilbor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kitty

poze Bilbor

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=76030397" target="_blank">my idea of heaven

supeeeeeeerb!!!

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Da' ce frumos e la Bilbor, Kitty !! Si pozele super si picimea care se distra pe cinsteeeee
Multumim de complimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Kitty, superb

Alex aseara se urca in pat, lua o jucarie, o arunca departe de pat, cobora, schiopata pana la ea, o arunca inapoi pe pat, schiopata inapoi pana la pat, se urca pe pat, arunca din nou jucaria etc. Abia a reusit soacra mea sa il culce, el vroia sa mearga mult pentru ca traia efectiv cu impresia ca in dimineata urmatoare nu va mai putea merge din nou

In seara asta urc in tren, maine dimineata sunt la el. Abia astept

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput