Albinute & bondari de mar-apr '07 (147)
Raspunsuri - Pagina 4
elyanne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdutah Deci azi mi-am trimis sotul sa scoata certificatul de nastere al lui Horia, pe langa ca i-au cerut un car de acte au comentat ca ei nu sunt de acord cu numele ales de noi, caci nu e nume nemtesc si ei nu l-au gasit nicaieri. Eugen le-a spus ca pe el nu il intereseaza, asta nume l-am ales noi ... si sunt si alti nemti care au nume ciudate . Au ramas ca pana mergem cu actele ei or sa mai caute sa vada daca macar e romanesc numele ales de noi... |
Iete ce-am gasit:
HORIA - de la "Heinrich", nume germanic antic ce inseamna "cap de familie" ... iete ca e nemtesc Cauta-le si in germana etimologia numelui si da-le sa mai citeasca un pic...
Gaia multa sanatate Tinem pumnii sa n-o dea mai departe... Daca nu tuseste teoretic n-ar trebui sa i-o dea...
magdutah spune:
Noi chipurile ne-am gandit ca Horia e mai simplu decat Matei pentru nemti... se pare ca e taman invers . Toti fac ochii mari cand le spunem cum il cheama si trebuie sa repetam de 2-3 ori ca sa se "prinda". Cat despre autoritati ... Dresda e germania de est. Pe Matei l-am nascut in vest si nu au comentat deloc. Cand faceam scoala de soferi, instructorul mi-a povestit cum pe ei i-au obligat sa ii dea si al doilea nume copilului ca lor li se parea ca Dominique e nume de fata! Adica aici sunt ei un pic mai suciti! O sa vedem maine cum o fi ... am sa caut si eu sa vad daca gasesc ceva in germana despre nume, dar oricum nu o sa le permitem sa ne schimbe numele !!!
ralualexandrei spune:
Neatza ,iau si eu de la Carmen si ma delectez cu pozele si filmuletele puilor Tudor si Bianca.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Siuta spune:
Of mai Ada,amigdalita asta punctacee e tare pacatoasa ! Sanatate multa la puii mici !
Roxanici, felicitari pentru botez.Sa creasca mare Horicu si sa fie sanatos si norocos .
Gabi, te inteleg foarte bine cu gradinita..suntem la fel .Ce analize de sange i-ai facut ?
Kitty, ai terminat bucataria aia sa o vedem si noi ?
stupul
Andreea
ioanaradu spune:
neata! ma inscriu si eu la o cafea!
gaia sanatate la puisori!
am vazut pozele cu puii mici ai lui gabi!!!
gabi78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Siuta Gabi, te inteleg foarte bine cu gradinita..suntem la fel .Ce analize de sange i-ai facut ? |
I-am facut o groaza de analize: calcemie, sideremie, tgo, tg-fas ca nu mai stiu, hemo- nu stiu cum glicozilata, electroforeza hemoglobinei, test heliobacter din sange caa cica se face si din fecale .... nu mai tin minte ...
Era un carnat de lista.
Cand primesc rezultatele le enumar corect.
Multumim pentru vizionare ...
Siuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi78
I-am facut o groaza de analize: calcemie, sideremie, tgo, tg-fas ca nu mai stiu, hemo- nu stiu cum glicozilata, electroforeza hemoglobinei, test heliobacter din sange caa cica se face si din fecale .... nu mai tin minte ... Era un carnat de lista. Cand primesc rezultatele le enumar corect. Multumim pentru vizionare ... Gabi mama puilor Tudor (1.03.07) si Bianca (18.06.09) |
oau !!!!
Ti le-au cerut la gradi sau ai vrut tu sa i le faci ?
Eu ma gandeam sa ii fac o hemoleucograma, un coproparazitologic si un exudat faringian. Si cam atat.......
roxanici spune:
intrebati la gradi ce analize le trebe ca de obicei le trebe doar exudatul faringian si ex coproparazitologic;
Gabi tu ii faci asa de control analizele lui Tudor?
am vizionat galusca Biencuta si cu fratiorul Tudor. Cate kile are Tudor ca si el pare filiform dar macar e inaltut.
multumim de urarile de after botez; horicu da, pare ca are ochi albastri, nu chiar ca la broaste (asta ca sa raspund elianei)
Gaia, sanatate puilor!!!
Diana, Alex o sa faca si kineto, nu?! parca asa ziceai...asta pe langa baile Felix. Pupam si noi baiatul curajos care a rezistat atat cu gipsul.
ma duc sa culc gogoasa cu gogosaru' ptii, de i-ati vedea ce frumos dorm impreuna.....
absoluto, te-ai apuca de facut copii de i-ai vedea
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)