Albinute & bondari de mar-apr '07 (147)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna dimineata! Da' ce friiiiiigggg e, mai neneeee !!! 17 grade la ora 7. Haideti la , ceai, cappucinnno, ceva cald !!!

La multi ani tuturor cu numele de Alexandru, Alexandra!!
Sa fiti sanatosi si voiosi !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

cu kineto in Bucuresti e mai complicat, eu mi-am atins cele 30 de zile de concediu medical pe care mi le plateste statul in 12 luni, asa ca... Alex trebuie dus la kineto si balneokineto zilnic, cate o sedinta din fiecare, cel putin 2 saptamani de acum inainte, si nu exista nici o sansa sa il pot duce la gradi in starea in care e (ca sa pot veni la serviciu si sa zicem ca l-as duce seara), si nici bunicii nu au cum sa vina la noi. I-am gasit centru de kineto, din pacate inca nu am gasit si de balneokineto, mai cautam...

Daca nu reusim cu un centru de balneo acolo, posibil sa il aducem in Bucuresti si sa imi iau niste concediu fara plata... inca nu stiu... dar de fapt nici in Bucuresti inca n-am cautat. Toate centrele de balneo pe care le-am gasit pana acum au echipament adaptat pentru adulti, nu am gasit nici unul cu echipament pentru copii... (nu stiu ce trefla pediatrica)

Pana una-alta Alex isi strica mersul si la piciorul bun azi incepe exercitiile, in 2 saptamani ar trebui sa vedem niste progrese...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Diana multa sanatate va uram si noi si putere multa sa treceti cu bine peste tratament! Mii de pupici si lui Alex sa se refaca repede-repede sa se poata bucura de copilarie !!!

Ne rugam sa treaca cele 2 saptamani cat mai usor si sa se vada progresele inca mai devreme ...

Mergi la inceput

Of, Diana, numai probleme...Tinem pumnii sa fie toate bune in astea 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Alex de Diana! O sa fie bine ca asa trebuie .
La multi ani tuturor care poarta numele Alexandra sau Alexandru.
Sa va dea Dumnezeu sanatate si noroc.
Aseara am adus-o pe Anastasia acasa. E slaba ca un ogar, sta la masa cate o ora pana termina un fel de mancare, dar altfel e bine , e vesela si fasneata. Incepem sa ne pregatim de gradinita.
Sa aveti o saptamana usoara

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani Alexandrilor!!!

Mady.... La Multi Ani mamei tale, multa putere si sanatate sa invinga boala

Diana... io sunt convinsa ca alex o sa se recupereze 100% chiar de va fi mult de munca.Imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta.

Pisimatza, sa va fie de bine Vama....

azi io am imbracat bine cupiii si am iesit afara....unde am dezbracat cupiii, ca era cald si bine....la soare si in mijlocul zilei

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Multumim de incurajari.

Pana la urma Alex ajunge la bazin la un spital de recuperare pediatrica la 1 Mai sau Baile Felix (nu mai stiu exact), pana miercuri trebuie sa fac rost de trimitere de la medicul de familie... pana atunci se delecteaza cu kineto normala. El in principiu a inteles ca are nevoie de exercitiile alea ca sa poata alerga si sari asa ca sper sa le si faca...

Cred ca am uitat sa spun, evident i s-au atrofiat si muschii, vor trebui recuperati si ei, ceva masaje... mai vedem pe parcurs (chiar citeam azi ca cvadricepsul se atrofiaza cu 5% pe zi! la Alex e vizibil un picior mai subtire decat celalalt ca muschi, dar genunchii sunt la fel de mari ). Si prima poza cu Alex dupa gips, e de acum o saptamana (inca n-am scos ce am facut in week-end). Ah, la locul loviturii i-a ramas un fel de gropita (se vede putin si in poza), sper ca dupa ce isi revin muschii sa se indrepte.

Ioana, incercam sa ne recuperam banii de la sofer, sper sa nu ajungem pe la procese si alte de-astea... oricum ceva se va intampla, fiind vorba de vatamare corporala grava, dosarul merge inainte cu autosesizare (chiar si fara sa depun eu plangere), si nu putem opri desfasurarea lucrurilor decat cu intelegere inregistrata la notariat, pana la data primei infatisari la tribunal. Cam asta am retinut eu. Si incercam sa ne intalnim cu soferul saptamana asta...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Multa multa multa sanatate tuturor!

Dupa tragedia de la Giulesti un alt bebe de 3 luni omorat pe trecerea de pietoni de un....nici nu stiu cum sa il calific..adika stiu dar primesc avertisment sigur daca zic!

Cum se pot intampla astfel de lucruri? CUM?

De fapt stiu cum dar totusi...cum????de ce???

Va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hello!

N-am mai apucat sa intru pe la voi, cum n-am mai apucat nici sa dorm, cam de luni spre marti asa.

Status curent: tusim toti trei, azi am fost din nou la dr si am primit diverse tipuri de aerosoli.

Din fericire Teo n-are nevoie de radiografie, dar sa va povestesc oare prin ce am trecut??!?!!!?

Dupa ce am inceput antibioticul, i-a scazut febra. Doar o zi, pentru ca miercuri seara a facut iar un puseu de 39, si joi la fel...
Am zis, ei, asta e, n-a inceput antibioticul sa-si faca bine efectul inca... Vineri seara iarasi 39, si dimineata 39,9, sub antibiotic si antitermice.

Am sunat pediatra sa-i explic, nu era in Buc, ne-a trimis la altcineva, care ne-a trimis la spital si ne-a si speriat bine (pneumonie, radiografie). Asa ca n-am avut incotro si m-am dus la budimex cu el.
Mare greseala. La budimex am zacut 3 ore cu el in brate in triaj, fara sa ne mai vina randul... si era plin plin de copiii bolnavi, care vomitau pe jos peste tot si nu ii vedea nimeni, nici pe ei, nici pe noi, se miscau ca melcul... si din cand in cand mai venea cate o salvare care intra direct... deci ce sa o mai lungesc... am pierdut trei ore de pomana.
Am zis la un moment dat (cum e aia cand aprinzi tigara si vine autobuzul) daca urmatorii pe care ii striga nu suntem noi, plecam. N-am fost, si am plecat.
Acasa i-am facut aerosoli, i-am dat in continuare antitermice si din fericire n-a mai facut febra.
Intrucat mi-a ramas cuiul cu pneumonia am fost azi din nou la doctor... si am fost si cu Radu, si pentru mine, caci tusim toti trei ingrozitor.
La Budimex nu mai calc decat daca e groasa rau. De fapt ce sa zic de budimex, ca in timp ce asteptam am sunat si la medlife si mi-au zis ca e la fel de multa lume, ca am astepta cam tot 3-4 ore si ca nu mai au nicio rezerva libera (din alea de costa 7mil pe noapte). In plus, nu au radiologie.
Singura varianta corecta ar fi fost sa chem salvarea cand avea puseul de febra si sa ne duca ei direct la medicul de garda. Dar na, cand avea 40 de grade nu mai stiam ce sa fac ca sa i-o scad... si daca a scazut... iata-ma pe mine cu Dorel in brate 3 ore in picioare ferindu-ne de voma.

Mergi la inceput

Sanatate multa Gaia!!! Numai nenorociri...

L-am vazut si pe Alex, sarbatoritul, piciorul arata bine, musculatura e normal sa se atrofieze, dar nu ma asteptam asa repede, dar recuperati voi, si o sa ne povesteti in curand noile nazbatii ale piticului Alex, cum alearga si cat de bine si-a revenit!

Mergi la inceput