Albinute & bondari de mar-apr '07 (147)
Raspunsuri - Pagina 11
rein spune:
Buna seara,
Am venit si noi de la mare deja de 3 zile si abia acum am pus pozele.
Inca nu am terminat de spalat si aranjat ce s-a strans pe acolo si nu mai vorbesc de faptul ca toamna asta nu se integreaza si pace in peisaj, in dulapuri, in suflet.... Azi Petrisor mi-a daruit prima frunza de stejar cazuta in parc la noi, verde inca, si mi-a spus ca seamana cu un bradut.
Asadar, anul asta am fost complet norocosi de cazare, de plaja aproape goala si apa limpede si calda si cu pestisori miiici, de soarele numai bun de plaja. Ne-am simtit bine pe bani putini si in conditii bune.
Am stat in Mangalia la ap. de 2 camere si am facut plaja la Diana din Saturn, am vizitat 2 Mai si nu ne-a placut, Neptun, mamaia, la fel.
Nu stiu daca la anul s-ar mai repeta minunea.
Va pun
www.flickr.com/photos/33881321@N03/" target="_blank">poze de la Ghimbav, Brasov si mare .
La intorcere am mers prin sud, toate bune, o portiune de drum o mai facusem, e superb, dar acum am zis sa incercam si trecerea cu bacul sa vada puradeii minune. Gresita alegere, am stat 2 ore la bac, asteptau peste 100 de masini fiind duminica dupa-amiaza.
Deci, data viitoare catre si de la Mangalia o luam numai pe varianta Cernavoda si apoi sudul Dobrogei.
Am vizitat la dus si Adamclisi, am vazut si o sosea plina de gaste, un ogor plin de berze, struguri copti, nuci tot drumul si drum serpuind printre dealuri, candva munti inalti, pentru ca li se vad straturile de roca spalate de ploi si vant.
Daca ne-am odihnit? nu cred ca am stat tot concediul pe cearsaf 5 minute. Copiii aveau tot timpul ceva de descoperit in alta parte decat am fi vrut noi, in prima zi Calin cel mic a adunat toate mucurile si hartiile din perimetrul nostru si le-a carat mandru la 'nunoi', apoi am avut si plaja curata.
Am venit cu 2 kg in minus, dar sunt fericita ca ei s-au simtit bine, le-a placut apa, nisipul, au dormit pe rupte si au mancat de mai aveau putin si ma papau si pe mine.
A! nu au avut nici macar o fornaiala sau un muc, desi au stat si in vant, au intrat si in apa mai rece dimineata. Sa vedem acum cum o scoatem la capat, pe mine ma doare deja in gat ca azi am iesit in tricou, nu stiu cum sa ma imbrac.
va pup
menuet spune:
Inca o data multa multa multa sanatate tuturor!Eliana,Gaia, Mada
Siuta si tu ai grija cu bb2
Rein- ma uit la baietii tai si imi vine in minte un titlu "Calin file din poveste".Sunteti o familie minunata...si auzi la ea dupa ce ca e plata mai si slabeste 2 kg
roxanici spune:
Eliana, hai ca ati trecut de hop. asa si la rares m-a zapacit ca ii e sete pana cand am avut voie saii dau apa si nu ma intelegeam cu el ca era si ametit de la anestezie.
Rein hai ca ati avut sejur fain, asa reiese din poze. bai da si baietii tai seamana ca 2 picaturi; acu vad ca si la tine unu e cu ochi negri si unu cu ochi colorati.
io mi-am facut o droaie de poze la carfur si ieri le-am scos si m-am uitat rapid peste ele sa vad cum au iesit si pe la vo 2-3 din ele mi-a stat putin rasuflarea pt ca nu am recunoscut din prima privire care copil e in poza....asa bine samana (desi io ziceam ca is diferiti)
Gaia, Diana cum mai sunt copiii?
Razvanelu a ramas fara dintisor?
mai care mai esti cu burta mare si urmezi la nascut? Anaalina, esti pe receptie? cu va prezentati?
io am dus ieri cupilu la gradi, nu e incantat, ca de obicei dar cand l-am recuperat mi-a zis mandru ca "eu n-am plans deloc, mama"
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
rein spune:
Noi n-aveam ce face si ne straduim sa facem un os de peste care i-a ramas lui Petrisor in gat sa se duca... chiar nu-mi dau seama cum ar trebui sa procedam.
anaalina spune:
PREZENT SA TRAITI! Nai am putin , cam trei saptamani in balon sau mai bine cu balon.
Am admirat si eu poze care mai de care mai frumoase , m-am ingrijorat cand am auzit ca bondareii au probleme dar stiu ca sunteti niste mamici curajoase si faceti fata tuturor problemelor...
Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(34+)
diana_jors spune:
rein, eu n-am idee uf
Eliana, recuperare rapida lui Andrei!
gaia, cum mai sunteti?
Si priviti si niste poze cu copil cuminte la kinetoterapie
si copil cuminte care nu plange la gradi.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
rein spune:
Alex e un dulcetz. Daca are numai jumatate din determinarea ta, plus faptul ca e mititel, sa vezi ca intr-o juma' de an nu se mai cunoaste nimic la picior.
Noi am fost la Felix in tinerete si dupa o saptamana de stat in bazinul cu apa din aia nu am mai avut dureri reumatice(fusesem diagnosticata cu reumatism articular). Sunt 100% convinsa ca face foarte bine la sistemul osos. Poate i-ar face bine putin mai incolo sa-l dai si la cateva sedinte de inot.
Eliana, bine ca a trecut totul cu bine.
rein spune:
Rox, unde seamana copiii mei? nici macar la putza, sunt complet diferiti, asta vad si eu si restul cunoscutilor nostri, iti spun, daca ai sta 5 minute cu noi n-ai mai zice. si fizic si la caracter. pana la un moment e distractiv asa, diferiti, apoi devine obositor sa impac si capra si varza.
Nu mai departe, ma uitam la ai tai cum dorm impreuna si i-am pus si eu pe ai mei. Nu zic, adorm fericiti dar intr-o ora il si vad pe Calin cel mic: 'se tezeste, se tezeste' si pe fra-su morocanos ca nu si-a facut somnul. Azi i-am pus iar separat si au dormit ca de obicei, 3 ore.
Petru doarme bustean, al mic e foit rrrau, se deranjeaza. Iar eu treaba ioc.