Albinute & bondari de mar-apr '07 (147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Diana, imi pare rau pentru problemele prin care treceti, dar sunt sigura ca Alex va dovedi ca e mai puternic si mai ambitios decat credeti.

Mady, ii doresc multa sanatate mamei tale, si multi multi ani alaturi de voi voioasa si sanatoasa.

Eliana, maine vom fi cu gandul la voi si totul va trece foarte usor. Refacere usoara!

Kitty, foarte faina iesirea vostra!

Va pupacim pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Eliana, bafta maine!!! tinem pumnii

Gaia, sanatate maxima!!!

azi pe la 6 erau 12-13 grade; pe asta mic nici n-am cu ce sa il imbrac si vad ca nici nu ii place infofolit

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Pozele promise http://community.webshots.com/user/carmenefr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna seara...va multumesc mult ptr urari si gandurile pozitive!

Eu am facut azi o parte din cumparaturi ptr gradi si completat garderoba de toamna(dar aici mai treb ca sunt mici aproape tot ce avea), adik: 4 bluzite cu maneca lunga subtiri, 3 pantaloni de trening subtiri,2 pijamale, 2 bluze de exterior, 2 maieuri si a facut 2oo ron....si mai vreau niste tenisei de interior,chilotei,un blug sau raiat sau ambele,caciulita si cam atat!aaa si i-am luat si adidasi pt afara am dat cam mult dar macar sa il tina sa nu ii schimb la 2 sapt,deci mai adaugam la aia 200 ron si adidasi!

Elyanna o sa fiu cu gandul la tine!

Noapte buna!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Eliana tinem si noi pumnii sa fie bine azi.

Ce frig e , eram 12 grade la 7.30 , oamenii echipati bine, ca de-o toamna adevarata...dar parca a venit prea repede si asa...brusc.

A, uitasem, Kitty, baga si tu poze din Vama...
Eu am fost ultima data acum vreo 4ani, si ce m-a uimit...era ca pe plaja erau seringi , mi-era si teama sa renunt la papuci... ne-am luat repede talpasita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Roxano , Timeea e deja la a doua tura la bunici. Prima data e greu dupa aia vine de la sine :))

Diana, ai grija de Alex, doamne pentru o clipa de neatentie din cauza unui idiot ce se poate intampla. Saracutu`de el ....

Elyana sunt alaturi de tine, o sa fie bine ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

am dus cupilu la gradi.....oooo ce bucurie; n-a plans cica (ta-su la dus) dar dimineata la trezire facea figuri ca el s-a plictisit de mers la gradi.

Eliano, speram ca ati trecut cu bine de anestezie si ca sunteti ok.

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumim mult de tot pentru sustinere

Suntem acasa de vreo ora... S-a trezit cam greu din anestezie si m-a speriat... a plans dupa vreo jumatate de ora... ne-am certat putin ca vroia apa... si n-avea voie inca... intr-un final a baut 2 guri si l-a luat somnu' vreo ora... apoi era fresh si se radea la desene animate...
Imi spune din cand in cand ca il doare... ceea ce e normal...
Cica n-avem interdicite la nimic (la capitolul mancare) si la capitolul zbenguiala, atat ca poate fi de potolit un copil

Spitalul renovat... sincer ma asteptam sa fie vai de el Personalul pe repede inainte... dar probabil e ceva minor si se opereaza pe banda... ca si polipii...

Acum sunt cu ochii pe el ... si luni mergem sa scoatem firele...

Edit: am uitat sa-l laud... am cel mai cuminte copil... nu a plans la analize, nu a plans cand l-au luat la sala... Desi intelesesem ca ii fac o preanestezie ca sa-l linisteasca cat de cat, nu i-a facut nimic, l-a luat o asistenta in brate si a inceput sa-i povesteasca verzi si uscate si dusi au fost... nu l-am auzit plangand... Ii povestisem cu decurg lucrurile, sa inteleaga ca trebuie sa mearga doar el cu d-na asistenta la sala... iar noi il asteptam la usa... Se pare ca a mers... De asta imi era cel mai teama, de plecarea la sala de operatie... si evident de anestezie

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Elyanne, recuperare usoara lui Andrei !
Ada, sanatate multa la puii mici. Si eu am auzit de salinele din Bucuresti , cica dau rezultate. Poate ca merita incercat...
Anastasia nu face decat sa cante si sa danseze toata ziua, iar ieri i-a spus bonei ca" peste o saptamana incepe gradinita si a pus-o de mamaliga ".Stie ea ceva, ceva...Nu am apucat sa ii fac nici analize si nici nu am ajuns la gradi sa vad ce si cum. Sper sa reusesc saptamana viitoare.
Eu am niste zile nebune la munca, si vor continua pana in octombrie se pare. Ma simt totusi obosita, dar asta-i viata.
Si apropo de ce zicea Pisikuta, de ceva vreme am si eu sentimentul ca as vrea sa ma car din tara asta de cacao. Vai de noi...
va pe toate
PS Se pare ca a venit toamna...

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Eliana ma bucur ca sunteti bine .

Unde sunt salinele astea din Bucuresti? aveti idee?

Mergi la inceput