Albinute & bondari de mar-apr '07 (147)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanici spune:
Rein, mie asa imi pare din poze, daca nu vad bine, asta e.
Io doar despre fizic pot vb, caracterul nu il cunosc.
La mine dorm impreuna pt ca asa vrea rares, zice sa il aduc si pe Horia si daca il aduc si stau io intre ei nu e bine, trebuie sa il pun langa el. Si de trezit se mai trezesc unu pe altul, dar asta e; de obicei rares se trezeste primul si l-am instruit sa vina incetisor la mine fara galagie
Ati reusit cu osul? io stiam ca tre sa mance o bucatica de paine dar nush daca chiar functioneaza.
Diana, e de bine cu Alex, nu? vad ca face multe chestii si le face cu zambetul pe buze. o sa fie bine.
Anaalina, ce nume pui la bebel, ce mai face Catalina, a inceput sa vorbeasca? maaai, da scumpi la vorba mai sunteti.
noi bine, rares la gradi, io acas cu horic.
ma stradui sa ies afara printre episoadele de ploaie dar nu prea am noroc, m-a prins de fiecare data ploaia.
si btw, Rein, am dat drumul la centrala aseara ca scazuse temp in casa pana la 18 grade si rares se miorlaia ca ii e frig. de-acu pan prin aprilie....
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
gabi78 spune:
Eheeee iaca acu cine are timp de forumit si nu-i nimeni in preajma .... Stiu si eu cum e
Rein si eu zic ca seamana fizic baietii tai.
Elyana bine ca ati scapat!
Gaia ce mai faceti?
Eu am terminat toate avizele de luat, mai putin cel epidemiologic si o sa ma duc luni sa fac dosrul la cabinetul medical. Mi s-a spus sa ii iau haine usoare de interior (pantaloni cu elastic),incalataminte cu arici, pijamale de bagat pe cap si sa ii intre capul , un sapun lichid, o rola de hartie de bucatrie, un pachet de servetele si saculet pt schimburi.
Am gasit laa Real niste saculeti cu 5 RON/3 bucati si unul e suficient de incapator cred eu ca sa il pot folosi. Asa am mai vazut saculeti si mi s-au parut extrem de scumpi.
In mintea mea creata de mama ce duce primul copil prima data la gradinita vreau sa ii fac un saculet de panza brodat cu numele lui. Dar nu gasesc brodeza si nici o batranica in jurul meu care sa stie sa faca asa ceva nu am, deci folosesc saculet de fas cu eticheta lipita.
BTW multumesc pentru pontul cu etichetele Mady, ca parca tu ai dat link-ul ala.
Analizele au iesit binisor, tre sa merg la medicul care ma trimis sa le interpreteze caci de la medicul de familie are o usoara talasemie caci niste alfa-beta-scartz a iesit 5,9 si nu 6. Nu am incredere in spusele ei si cred ca e ok.
Sa aveti un sfarsit de saptamana placut!
BiancaM spune:
Roxi, ce frumos dorm ei acolo!!!
Ai mei nu cred ca o sa reusesc sa-i pun pe amandoi in acelasi pat. Amalia doarme ca stanca, dar se foieste mereu, iar Andrei se si foieste si doarme foarte usor. Cu el nici vasele la bucatarie nu le pot spala. In schimb daca adoarme afara poa' sa treaca 10 ambulante si masini de pompieri pe langa noi si nu se trezeste. Deocamdata el doarme cu mine si Amalia cu tat-so. Macar asa nu mai tre sa ma dau jos din pat la fiecare 2-3 ore cand se foieste el.
Mami de Amalia si Andrei
diana_jors spune:
Sa va zic una tare: soferul nu se considera vinovat cu nimic! Acum cautam avocat...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
anamana123 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_jors Sa va zic una tare: soferul nu se considera vinovat cu nimic! Acum cautam avocat... Diana de Alex (23 aprilie 2007) "If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek) When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley) |
diana, dc ai nevoie de martori, da un semn! pe FB intru mai usor!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
anamana123 spune:
si rpd 2 vb si despre noi (mi-a amortit fundu' pe scaun)
ne-am intors in be de duminica, stam la casa noastra de miercuri (printre cutii, geamantane etc), mancam pranzu' pe la ikea si unde mai da Domnul... deci casa e inca vraiste. acu muncesc maria si tati la bucatarie - monteaza corpuri etc...
maria a inceput scoala de pe 1. in fiecare dimi se lasa cu nemancare, plansete... se plange zilnic ca-i e foarte somn si ca mai vrea sa doarma dimineata... ma santajeaza in toate chipurile. pana acum am lasat-o doar juma de zi dar de luni va sta pana la 15.30. inainte de vacanta se ducea cu placere dar acu a uitat iar limba:))
e fericita(zice ea) ca la anul va avea un frate sau o sora dar azi la ctrl eco s-a plictisit sa-l vada pe bb cum se tot agita; a zis ca parca e un delfin si a taiat-o.
multa sanatate tuturor (mai ales mamei lui madi) si refacere rapida lui andrei!
n-am reusit sa citesc prea multe din urma, asa ca va rog sa iertati mesajul laconic!!!!!!!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
gaia.nevia spune:
Noi suntem mai bine, multumim ca va ganditi la noi.
Tusim toti trei, dar e mult mai bine acum dupa o saptamana de aerosoli.
Teo n-a mai facut febra de cand am inceput si aerosolii peste antibiotic, pe care deja l-am terminat de marti.
De luni ne aventuram la gradinita... Doamne ajuta sa rezistam.
Va pupam pe toti!
diana_jors spune:
Ana, multumim mult de tot sper totusi sa nu fie nevoie...
Edit: soferul nu a vazut nimic din ce s-a intamplat, a facut niste reconstituiri gresite din ce a auzit pe la unii si altii acolo. I-am explicat cum au stat lucrurile de fapt, asteptam cateva zile sa isi reconsidere pozitia...
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
rein spune:
Diana, la benzinarie ati vorbit? ei trebuie sa aiba camera de supraveghere. Sa nu cumva sa o fi sters pana acum.
Acuma, na, n-a vazut, n-a auzit omul, dar te crede pe tine?
diana_jors spune:
rein, din ce am inteles de la sot care a discutat cu politia atunci, camerele din exterior bateau spre pompe, nu spre usa; e posibil totusi sa fi inregistrat ceva cele din interior, desi cred ca ne-au prins maxim picioarele. Sunt aranjate de asa maniera inca nu bat tocmai spre zona in care s-a produs accidentul.
Daca ma crede sau nu, nu ma mai intereseaza... dar dosarul va emrge mai departe oricum s-ar termina treaba asta, vreau sa il vad ca se streseaza si el macar putin.