Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset ...nu stiu daca stii ca cei de la CFR au cumparat acum cativa ani costume de scafandru . Cred ca e in topul hotiilor. Asa ca, ce sa ne mai mire aerul conditionat, asta e necesar.

vaiiiii incredibil e de rasu-plansu`

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimi!
M-au trezit telefoanele, ca asa as mai fi dormit... De la 9 ma plimb prin casa. Acum beau o cafea cu lapte, cu atatea schimbari de semnatura, si oferta e pe masura!
JoAnn, felicitari pentru schimbarea de semnatura, sa fie totul bine, pana la termen! Cu alunele, abia am reusit sa adorm!
Andreea, felicitari si tie pentru schimbarea de semnatura! Am inceput prefixul cu 3, de acum nu mai e mult... Legat de visul tau si-al Mirunei, am ras cu lacrimi, eu visez doar ca nu reusesc sa alaptez corect si nu-mi accepta bebele sanul. Probabil de-acum vor incepe numai cosmaruri din astea! Cam nasol.
Si acum la concedii... Fetelor, macar veti fi mai active, daca intrati in concediu, ca de-o luna e cam pustiu la noi pe forum, inainte aveam un ritm nebun la scris. Imi zicea Symo ca perioada asta s-au epuizat subiectele, ca inainte mai aveam un DD, un TT, o morfologie, un carucior, o aflare de sex... acum suntem intr-o perioada de respiro, dar imediat vin nasterile si sa te tii atunci.
Madalina, ce ai papat bun?(eu nu pot renunta la fulgii cu lapte, dimineata)
Ratusca, ai atata energie!!!
Beatrice, sa ne spui daca au fost bune marimile la ce ti-ai comandat acum.
Miruna, vreau si eu gogosi!!!

La pranz voi merge la un restaurant cu specific romanesc/taranesc si voi comanda oua taranesti(oua, slanina de tara, ceapa si branza, toate amestecate in tigaie, cu putina untura) si salata de varza murata(varza acra, din care se fac sarmalele), cu ulei si piper. Fetelor, o nebunie de gust! In afara de miercuri si vineri, voi manca la fiecare pranz acest fel de mancare, cand sunt la Bucuresti numai la mancarea asta poftesc si mi-e gandul. Na, ca saptamana asta ma razbun!

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Din seria produse de ingrijire organice pentru copii, va recomand si gama Earth Friendly Baby pe care o folosesc la Emanuel de 2 ani, el avand pielea cu tendinta atopica.

Produsele se gasesc in magazinele Drogheria, la Plafar si pe foarte multe site-uri.

Eu una nu am fost multumita de Avene, Mustella si alte asemenea produse de farmacie. Sigur sunt mai bune decat cele de duzina dar raportul calitate-pret este jalnic avand in vedere ca si acestea contin chimicale.

Eu una pentru bebe voi lua sampon si gel de dus de la Earth Friendly Baby iar pentru hidratare voi folosi uleiuri si unturi naturale, nerafinate.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

nu s-au epuizat subiectele deloccccccc...maisunt fetele prin vacanta..sa vezi tu ana cand ne apropiem de termen ...eu inca strang info despre chestii pt bb..inca nu am cumparat nimic in afara de niste haine

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Ana , prea multa energie nu am, dar trebuie sa fac ceva de mancarica, ca de..nu are cine sa-mi faca. Decat sa-mi vina soacra pe cap prefer sa-mi fac singura.

acum mai stau vreo 2 ore in pat si apoi ma apuc sa fac..bag niste muschiulet de vitel la cuptor si fac un orez cu legume..

la restaurant nu am cu cine merge pt ca iubi al meu are f mult de lucru si nu ma poate duce decat in weekend, iar eu nu am voie sa conduc..

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

si eu spun la fel..ca nu s-au epuizat subiectele..fetele sunt in vacanta, o mare parte, mai suntem noi cele care tre sa stea mai mult in casa..dar cand se va intra in concedii atunci sa te tiiiiiii...

fetelor ma apucase ieri o teama de momentul nasterii de imi venea sa plang.. acum mi-a mai trecut putin

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

fetelor ma apucase ieri o teama de momentul nasterii de imi venea sa plang.. acum mi-a mai trecut putin

26+ si ingeras in ceruri

eu sambata am vazut emisiunea aia legat de nasteri de pe primatv cu "prima zi"...m-am incarcat de energii de tot felul si ma bufnit plansul...asa ca am schimbat postul

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ana . Ce ti-am facut rau de ne-ai descris meniul ? M-ai omorat cu omleta!

Cum sa epuizam subiectele, doar s-au schimbat si mi se par chiar mai frumoase. Atunci eram toate stresate de ecografii si analize. Acum suntem relaxate si ne pregatim de bebe, unele cu temeri fata de nastere, altele nu, dar oricum spre finalul odiseei.

O sa tot dezbatem despre carucioare, patuturi, camere, biberoane etc. Mi se par subiecte muuult mai frumoase decat cele cu analizele.

In pluis intram in concediu si ne vom plictisi asa ca o sa scriem muuuult!

Ei eu astept cu nerabdare nasterile .

Am vazut ca in weekend ati discutat de camasi de noapte vs. pijamale. Eu urasc camasile de noapte dar la nastere nu am avut de ales. Desi am avut pijama si camasa de noapte proprie mi-au explicat ca e mai bine cu cele de spital pentru ca sunt sterile si deschide in fata. A fost ok si asa.

Sfatul meu este sa va luati oricum de acasa 2-3 camasi de noapte,deschise in fata dar sa acceptati cele de spital in timpul nasterii, daca nasteti natural, pentru ca se vor murdari sigur.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna dimineata burtici

am revenit si eu.....noi suntem bine si foarte miscaciosi

le urez la multi ani la toate fetele de s-au sarbatorit in ultimile zile si va doresc o sarcina usoara si bb la termen

eu abia astpet sa vina racoarea ca sa ma pot odihni si eu linistita

si noi abia asteptam sa vina baby expo sa facem cumparaturi....noi deja am inceput prin a lua caruciorul si cosuletul de scos pe bebe Ianis din maternitate....

or sa urmeze niste luni cu mari cheluieli fetelor ....ma gandesc cu groaza mai ales ca mai am si nunti la care trebuie sa ma duc

28+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ziceti voi ce ziceti, dar activitate cum era inainte, nu mai e... cam de-o luna, asa. Si nu au fost fetele plecate in concediu(ma refer la cele active... doar Allexxia, care trebuia sa se intoarca ieri, parca). Asa mi-a zis si Symo, sa am rabdare, c-o sa fie activitate, ca vin altele(subiecte)... ultima 100 de m, cu bagajul de maternitate(noi si bebeii), hainute, lenjerii, patut, carucior, scaun de alaptat etc. Eu, care-am stat acasa toata perioada, observ cand e mai multa activitate si cand nu. Totusi, sunt cateva burtici care n-au mai intrat si nici macar nu stim daca e totul bine cu ele. Matiz e una din ele... ea era o prezenta destul de activa pe forum. Madanic nici ea n-a mai intrat ca inainte, Celesta a inceput sa intre din ce in ce mai rar, iar Sashenka, cu toate ca e bine, ea n-a mai intrat de f f mult timp. Despre Anya se stie ca e in concediu, Allexxia trebuie sa apara zilele astea... In fine, ce mai contabilizez eu...
Pentru mamicile cu experienta, cand bagam AMR-ul?? Ca dupa ultimele 2 echo, si eu am intrat ieri in s 30, dar Alinushca zicea ca e mai bine de ne pastram DPN... si asa, maine intru in 30. Deci? AMR-ul?

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput