Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 10
JoAnn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o La pranz voi merge la un restaurant cu specific romanesc/taranesc si voi comanda oua taranesti(oua, slanina de tara, ceapa si branza, toate amestecate in tigaie, cu putina untura) si salata de varza murata(varza acra, din care se fac sarmalele), cu ulei si piper. Fetelor, o nebunie de gust! |
ana

...duamneee...am inghitit in sec de n ori...sugubinaaa wake up!!!
25+ viitoare mami de gemene
ana_o spune:
Miruna, cred ca si acasa, noi am reusi sa facem acea omleta... dar eu am impresia ca tot nu iese la ca restaurant.
Ana
29s, viitoare mami de
, David Ciprian
sunset_zuzi spune:
miruna si mie mi se par mult mai interesante si placute subiectele de aici inainte...in ceea ce priveste camasile de noapte si eu le urasc parca sunt mereu cu
gol...nu stiu de ce am senzatia asta...pijamalele sunt my favorites ![]()
lidia si eu astept baby expo pentru ca de acolo o sa-mi iau patutul...vin cei de BEBDESIGN care sunt din Oradea si mi-a placut tare mult un patut de la ei ...deci profitam la maxim 
Doamne ai grija si de noi
26+ 
ana_o spune:
Am primit de la soacra-mea, de Maria, cartea "Mama si copilul", de Capraru, este a8-a editie, revizuita. Am inceput s-o citesc si e ff interesanta, nu ma asteptam. Multe sfaturi, multa psihologie, substrat religios, poze, explicatii... M-a captivat total. Are o multime de raspunsuri, pentru tot atatea intrebari. Pana se naste bebe, trebuie sa fac o lista cu detaliile importante pe care le-am citit din carte.
Ana
29s, viitoare mami de
, David Ciprian
ukume24 spune:
Hello dragele mele,
Va citesc cu drag si cu putina invidie pe cele care deja au intrat in concediu
. Desi la inceput am zis ca vin cat mai mult la serviciu -adica pana in noiembrie- parca acum imi vine tot mai greu sa lucrez, sa vin la serviciu. Parca abia astept momentul sa pot spune Good bye
. dar mai rezist un pic. Urmeaza oricum o luna destul de busy pentru ca e sfarsit de an financiar pt noi si nu ii pot lasa acum, in octombrie cred ca imi voi lua cale cateva zile ramase din concediu de odihna si om ajunge cumva la inceputul lui noiembrie.
Ana si Joy- multumesc mult pt PM

Am observat si eu ca bebe Luca are zile si zile- ca si noi de altfel. Sambata de exemplu a miscat incontinu, nu a stat locului deloc si inclusiv noaptea a miscat. In schimb ieri a miscat muuult muult mai putin. Am avut ceva activitate si pe ziua de azi- nu ne plangem
.
In schimb am observat ca am destul de multe nopti in care nu pot dormi, ma trezesc sa ma duc la baie dupa care adorm foarte greu, ma napadesc tot felul de ganduri pt ca tot aud povesti groaznice cu nasteri si tot felul de 'accidente ' de prin spitale . Acum ma napadeste frica si cu prreclipsia de cand am auzit de o prietena care a nascut prematur din aceasta cauza. Offf... i-am zis la mama sa imi cumpere tensiometru. Am crezut ca in primele 3 luni voi fi stresata dupa care va fi totul ok si tot mai putine griji... well.... not really
24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
ana_o spune:
Sunset, dar patul e din lemn? Sfaturile generale ale tuturor au fost pentru cumpararea unui patutz din lemn, exclus pal. Palul este tratat cu formaldehida...
Ana
29s, viitoare mami de
, David Ciprian
alinushca spune:
pai AMR-ul il baga fiecare cand se simte cu musca pe caiula
. Eu cred ca-l bag cand scad sub 60 de zile, par example.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 28+ 
MSymo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushca BTW, ce stiti de produsele Weleda? Am fost la o prezentare a lor si mi-au placut mostrele si ce povesteau de ele (ca sunt complet... sau pe-acolo... naturale). Cik au si produse pentru nou-nascuti si ma bate gandul sa ma duc pe la Dona care am citit ca desface produsele lor si sa vad cam ce au. A folosit cineva? Ca parca de Sanosan m-am saturat, Mustela chiar nu mai vreau si toate celalte marci pe care le-am incercat au fost nasoale (alea mai comerciale cu nume mai sonore). Mami de (28.10.2008) si bb2 28+ ![]() |
Prietena mea de la Viena le foloseste de 2 ani si pt ea si pt copii si sunt f bune. Tot Weleda imi iau si eu.
Symo
30+
Diana Nicole
ana_o spune:
Ma pregateam sa scriu cu avant o intrebare si calculand AMR-ul in functie de ce-a scris Alina, ma trezesc cu pauza in memorie.
Ana
29s, viitoare mami de
, David Ciprian