Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, Miruna si maternintatea Polizu este inchisa.

Concediul medical cine il da?Nu doctorul de familie?Ca am vazut ca voi scriati ca poate sa-l dea si medicul ginecolog la care mergi

Am comandat si eu 2 articole de imbracaminte gravida pe net(mie mereu mi-a fost frica sa fac acest lucru de cand am comandat candva o bluza marimea S-inainte de aramane gravida-si cand a sosit, S era cam L, ca si marimile astea nu corespund deloc) ca nu am ce face.Ma simt handibel, cel mai mare magazin din zona se afla la 15 min de mers pe jos si mi-e frica sa ma incumet, daca ati intalnit asa ceva! Mai am cateva lucrusoare pe care le tot rulez, iar sotzul va dati seama ca nu e amator sa mearga cu mine la shopping, iar la alte persoane care sunt si asa ocupate, mi-e rusine sa apelez, sa le iau pe post de baby-sitter pt mine.

28+

Mergi la inceput

Da, cica ne trimit la privat in caz de nastere prematura. Ma gandesc: cine plateste in acest caz?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

beatrice mie medicalul mi-l da medicul de familie

miruna poti sa fii sigura ca in 2 sapt ne plangem ca ne-am plictisit ...dar si drumul pana la birou ma omoara si parca nu mai am nici o tragere de inima sa vin...aici sunt multe probleme si mult de munca si nu vreau sa ma stresez inutil

In ceea ce priveste maternitatea Giulesti imi e groaza pt ca asa e la noi se cheltuie multi bani pt lucruri care nu au o asa mare importanta si nu mai raman pentru ceea ce cu adevarat trebuie.

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

helloooo.....

fetelor nasoala faza cu inchisul maternitatilor din cauza locurilor...
sa speram ca nu vom avea probleme si ca bebeii nostri vor sta in burtica.

eu tocmai ce am venit de la pensat...am o lene de pic..si trebuie sa fac si ceva de papa.

Beatrice spune-mi si mie te rog, unde ti-ai dat comanda de hainute?? si eu tot vreau sa fac comanda pe net si tot asa nu indraznesc.

miruna..nu ne plictisim mama ca stam de vb toata ziua

Joann felicitari pt semnatura

pupicei la toateeeeeeeeeeeeee

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Am dat si eu pe google haine gravide.
Eu am comandat de aici o bluzita ca-s cam scumpe si mi-e frica sa ma risc, ma refer la marimi, ca nu corespund. In plus, rochitele sunt frumoase, dar cam deasupra genunchiului si cum se umfla picioarele....
Plus ca la circumferinta bustului ma potrivesc la marimea S, la burtica la marimea M si la sold, asa ca eu ce aleg?E greu cand nu probezi

28+

Mergi la inceput

vad ca nu apare site-ul. Se numeste bellemama

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunset subscriu, orice ar fi mai bine acasa decat la stresul de la birou. Cat despre cheltuieli inutile, nu stiu daca stii ca cei de la CFR au cumparat acum cativa ani costume de scafandru . Cred ca e in topul hotiilor. Asa ca, ce sa ne mai mire aerul conditionat, asta e necesar.

Ratusca . Sa vezi ce stam la taclale ca in curand intram pe rand in prenatal, nu mai iesim din casa prea usor... Eu ma apuc sa pictez camera lui bebe ca sa imi treaca plicitseala.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

Mergi la inceput

Doamne!!!CFR si costume de scafandru!

28+

Mergi la inceput

La privat, pana acum cu criza cu maternintatile, nici nu primeau nasterile premature.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

alina eu stiu ca weleda sunt bio ..zicea si symo ca sunt f f bune..intra la ei pe site..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 28+ cu

Mergi la inceput