Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Neatza!
Usturoiul e minunat dar parca sarcina asta nu am papat asa mult. Si fasole fiarta cu maioneza si usturoi am facut doar de 2 ori cand era vremea ei...
Astept sa iasa analizele sa vad cum stau si poate ma pun la ingasat cu usturoi ca zilele astea am avut o suparare si se pare ca am slabit 2 kg asa fara sa fac nimic.

Cand ar trebui sa inceapa cursurile de la Filantropia ? Mai la inceputul lunii sau mai incolo?

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

BTW, ce stiti de produsele Weleda? Am fost la o prezentare a lor si mi-au placut mostrele si ce povesteau de ele (ca sunt complet... sau pe-acolo... naturale). Cik au si produse pentru nou-nascuti si ma bate gandul sa ma duc pe la Dona care am citit ca desface produsele lor si sa vad cam ce au. A folosit cineva? Ca parca de Sanosan m-am saturat, Mustela chiar nu mai vreau si toate celalte marci pe care le-am incercat au fost nasoale (alea mai comerciale cu nume mai sonore).

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Adinapapazi!...cu intarziere

Inacat, eu am avut centura cu arici insa dr nu m-a lasat sa o port decat dupa 1 luna de la operatie, oricum opinia lui a fost ca nu ajuta la retragerea uterului ci doar imi sustine burta ramasa si ajuta spatele. Voi purta si acum, tot asa.

MSymo si eu am probleme cu arsurile daca mananc lucruri mai grele. Dormitul in fund si Rennie din cand in cand ajuta. Miscarile fetitei tale se vor diminua ca intensitate de acum incolo, nu te speria atata timp cat o simti este in regula.Si bebelina mea se simte mai "finut".

Andreea, mami de baiat si 28+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Am intrat in saptamana 30!

Va invit la o cafea decofeinizata cu lapte si frisca....aseara mi-a revenit visul obsedant pe care il aveam cand il alaptam pe Sebastian...fumam o tigara si beam un whisky cu cola.

Andreea, mami de baiat si 29+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata incepe ultima saptamana de munci pentru mine asa ca sunt fff happy
Bebelina mea este tare miscatoare si jucausa doar ca azi-noapte nu prea am dormit pt ca sotul a facut febra si am stat sa-l dadacesc ...nu stiu cine zicea aici ca barbatii sunt niste copii mari...adevarat

mosulik multa sanatate

fetele care mergeti la cursurile de la Filantropia ...as vrea sa merg si eu in gasca cu voi daca tot o sa am timp liber de aici inainte

felicitari fetelor care au schimbat semnatura

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata!

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura in weekend, memoria ma impiedica sa tin minte numele si LA MULTI ANI Adipapazi, cu intarziere .

Andreea felicitari pentru schimbarea semnaturii! Astept sa vad primele AMR-uri . Interesant vis . Eu ma tot visez fumand... dar fara whisky

Noi am avut un weekend de bucatareala intensa, sotul a facut ardei umpluti iar eu am facut papricas dupa reteta Alinushcai si gogosi cu prune . Cu o zi inainte am facut si gogosi asa ca o saptamana nu mai gatesc

Azi dimineata am auzit la stiri ca marile maternitati si spitale din Bucuresti nu mai au incubatoare disponibile dupa ce au preluat pacientele au nascut sau urmau sa nasca la Giulesti. La Municipal, Filantropia, Caritas si mai ziceau ei cateva nu mai primesc nasteri premature.

Nu sunt panicoasa de felul meu dar o nastere prematura sau o nastere cu probleme nu sunt raritati si pana redeschid Giulestiul ma intreb ce vom face. Tot trimit cazuri la Bucur si inca un spital dar sincer, nu am incredere in medicii de acolo. Nu mai vorbim ca isi fac probleme de nasteri gemelare carora nu le-ar face fata... sunt ingrozita!

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Nu sunt panicoasa de felul meu dar o nastere prematura sau o nastere cu probleme nu sunt raritati si pana redeschid Giulestiul ma intreb ce vom face. Tot trimit cazuri la Bucur si inca un spital dar sincer, nu am incredere in medicii de acolo. Nu mai vorbim ca isi fac probleme de nasteri gemelare carora nu le-ar face fata... sunt ingrozita!

am auzit si eu stirea dimineata la protv nu putem decat sa ne rugam sa fim sanatoase si sa se termine repede reabilitatea maternitatii Giulesti....am zis cumva "repede"....in Romania noway

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Intri in prenatal asa devreme? Sau iei medical inainte?

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Bebelina mea este tare miscatoare si jucausa doar ca azi-noapte nu prea am dormit pt ca sotul a facut febra si am stat sa-l dadacesc ...nu stiu cine zicea aici ca barbatii sunt niste copii mari...adevarat

mosulik multa sanatate

fetele care mergeti la cursurile de la Filantropia ...as vrea sa merg si eu in gasca cu voi daca tot o sa am timp liber de aici inainte

felicitari fetelor care au schimbat semnatura

27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Intri in prenatal asa devreme? Sau iei medical inainte?

iau un medical + concediu de odihna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Si eu mai am o saptamana si 2 zile . Parca vad ca peste doua saptamani ne plicitism

Am gasit stirea despre maternitiati si in varianta scirsa: http://www.cotidianul.ro/122764-Maternitati_supraaglomerate_fara_locuri_in_incubatoare

Repede la noi inseamna de la 3 ani in sus. Am auzit ca vor sa puna aer conditionat in tot spitalul. La cate lipsesc, aerul conditionat e ultima prioritate in orice spital din tara.

Mergi la inceput