Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Eu am cumparat de la bazar produse. Spune ce vrei sa sti.

Citat:
citat din mesajul lui inacat

adipapazi . sa fi sanatoasa si tu si bebe.

Fetelor, niciuna nu a folosit bazarul?

Burtiera e utila pentru cele care fac cezriana sau si pentru cele cu NV?

Pentru o echo gratis la Filantropia, la ce medic bun as avea sanse sa ma programez peste cca 6 sapt.?

26+

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

adi,sarcina usoara si un bebe sanatos!

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna Burtici,

First of all: La multi ani Adi!!! Sa ai o sarcina usoara in continuare cu bebei sanatosi si frumosi!

Eu am lipsit putin din decor,am avut mesteri vineri toata ziua la apartament, sambata am bagat smotru si apoi ne-am tirat din Bucuresti!
Vad ca ati fost cumintele si nu am avut de recuperat capitole intregi!

Felicitari celor care au schimbat semnatura!

MSymo Nu cred ca trebuie sa iti faci griji, asa cum au mentionat si fetele mai devreme, ft probabil ti-a fost rau de la ce ai mancat, iar bebelina poate avea si zile mai linistite! vezi cum decurge ziua de maine, si daca e suna medicul si povesteste-i ce simti si cum te simti!

Beatrice Un pt incurajare! Sper sa te lase starile de lesin. Ai facut cateva analize in ultima vreme? Poate o fi si vreo mica anemie! Dar ai dreptate, mai stiu persoane cu probleme la tiroida si au des stari de sufocare si lesin, dar cu mult autocontrol reusesc sa treaca mai usor peste!

Ana_o Sper sa te simti bine home la Tg Jiu. Sa te bucuri de zile frumoase!

Vad ca deja se discuta despre nastere, centuri post si prenatale, eu va urmaresc, caci sunt in dubiu daca sa port asa ceva sau nu!

Mai voiam sa scriu cate ceva, dar mi-e mintea rotunda si gandirea in colturi la ora asta! Ma simt cam obosita!

Ma bag la pat si ne auzim pe maine! Va urez somn usor de pe acum!

Madalina25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara si de la noi!
In primul rand LA MULTI ANI Adipapazi!!!

Pe urma sa va raspund si eu in legatura cu produsele pentru bebei.
beatrice75 eu hainele lu fii-mea le spal in functie de cum le pateaza. Am spalat si la 90 grade dupa ce a pus 7 feluri de mancare pe ea. Ca si detergent am folosit mai mereu PERSIL si balsam cu ALOE (asta imi place mie), si pentru pete grele chiar si Vanish.

Asa cum scria si fluturasha23 bebe trebuie sa doarma intr-o parte in prima perioada de viata pentru ca mai regurgiteaza (fii-mea papa un biberon si aveam impresia ca vomita vre-o 3). Eu ii puneam mereu la spate un prosopel rulat, facut sul asa cum se vede in poza ASTA si astfel nu am mai dat bani pe perna speciala.

In schimb salteluta aia de schimbat e mana cereasca, sfatul meu este sa nu luati prea lata pentru ca atunci bebe va aveam posibilitatea sa se rasuceasca si o sa-l cam alergati la schimbat (asta cand mai creste). Eu si acum tot pe ea o schimb pe Teo, fara sa ma aplec, pentru ca durerile de coloana ma omoara. In poza ASTA, in partea dreapta se vede masuta si salteluta de schimbat fara de care nu m-ar descurca. Si in poza ASTA se vede, in spate.

MSymo eu pariez pe usturoi ca principal vinovat pentru rau. Eu sunt mare fan usturoi dar in ultimul timp bebe dicteaza si bebe zice NU! Cat despre miscari.... deja de acum incep sa fie mai rare pentru ca bebe nu mai are loc de zbenguiala ci doar sa mai loveasca din cand in cand.

inacat eu am folosit bazarul si iti pot spune ca produsele le vei primi cu siguranta. Despre calitate .... cum ai noroc.

revin daca imi mai aduc aminte ce mai vroiam sa scriu. Neuronu meu gravid e in vacanta.

Cris mami de Teodora si 29+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

gagigi, saru manusitele de urari si ganduri bune!nu mai insir numele ca am constatat ca sarcina afecteaza memoria si nu vreau sa va uit.

referitor la usturoi, cica asta da stari de rau ca cele descrise de voi, basca cica si lichidul amniotic se mai impute de la el. nu mai stiu de unde am aflat asta, dar poate va ajuta, in sensul ca e bine sa-l micsoram, nu e nev sa-l excludem, dar sa fim mai rezonabile cu el.

fug la nani si la mircea badea. o la toate fetele!

Adi +24 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

usturoiul scade tensiunea ..daca o ai deja mica mai bien reduci cat se poate consumul de usturoi.pe de alta parte usturoiul est f f bun impotriva infectiilor..in sarcina cred ca e ok sa consumi dar moderat ..nu cred ca e vreuna dintre noi care sa manance f mult usturoi ..intr-adevar gustul trece in lichidul amniotic dar asta nu e o problema .

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Stau in pat si poftesc la alune sarate, fara coaja... din alea Felix. Imi sta gandul la ele de cateva ore, dar mi-e prea lene sa ies la un magazin. Si voi vorbiti de mancare, si mai rau...
Am vazut un film (All about Steve) si tare-am plans la final. Acum m-a luat putin somnul, dar tot cu gandul la alune.
Va pup pe toate, sa aveti un somn usor si linistit!

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna dimineata

fetele va invit la o , laptic, sau ce mai serviti voi , pt ca am mai crescut un pic, avem 25 de saptamani .
cu aceasta ocazie bubulinele mele sunt treze de la ora 5 si fac valuri in burtica .

ana o iar erai treaza la ore tarzii?? mama lor de alune , cum au dat ele pofta la fata

sugubina creste burtica??

ratusca ma simt bine si nu prea...adica starile de bine, alterneaza cu starile de rau, adica,, contractii, care parca incep sa devina si dureroase...sarumana de intrebare

25+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Neata Burtici!

M-am trezit cu noaptea in cap, incerc sa mai dorm dar nika! In timpul scurt in care am dormit, m-am trezit de 100 ori, deci dovada azi voi bea cafea sau poate o pepsi...

Crisis81,Fluturasha23, Doura Multumim de sfaturi legate de dormitul lui bebe si despre papa, ft utile si practice!

JoAnnFelicitari pt schimbarea semnaturii! Sa te bucuri asa pana la 40!

MSymo Sper ca te simti mai bine!

Ma duc acum asa zapacita sa-mi fac o cafeluta cu mult lapte sa-mi revin,bagam un mic dejun,nu stiu inca ce am pofta, ca apoi sa ma apuc de treburi!

Va pup pe toate si sa avem o zi placuta!

Madalina25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata tuturor !

Joann felicitari pentru semnatura ! Sa aveti saptamani cat mai usurele pana la termen!

Si mie-mi place sa mananc din cand in cand usturoi, dar intr-adevar daca exagerez incepe si bebe sa protesteze.

N-am prea dormit azi-noapte si-s cam zombie. Sper sa ma trezesc repejor, ca am treaba muuulta.

23+

Mergi la inceput