Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Adipapazi!
Alexa, eu zic ca o sa nasc la 38 ca am deja contractii si dureri, dar sper sa tin sarcina pana la 38s. Si bebe e mai mare decat era Arianna, plus ca se spune ca de regula bebe2 e mai maricel decat bebe1, si Arianna s-a nascut la 3250g. Astea sunt doar presupuneri, ca mie mi-ar placea sa nasc pe 01.11.10. Dar mi-e si teama sa nu fie bebe mare.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 29+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Wow, Corina deja vorbiti de nasteri . Mie mi se pare un subiect asa de indepartat... Vreau sa mai dooorm ca-mi aduc aminte de somnul fragmentat si mi se face rau. Eu am fost foarte epuizata dupa nastere si simteam nevoia sa dorm muuult si bine si cand colo dormeam fragmentat.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Adipapazi, LA MULTI ANI si multa sanatate!

Fetelor ma simt cam rau. Ieri am mancat niste dovlecei pane cu usturoi si apoi seara niste prune. Nu stiu de la care dintre ele, dar m-a durut stomacul toata noaptea, simteam ca-mi vine totul inapoi si ragaiam ca un porc , iar de dimineata am avut diaree (nu excesiv), eu care sunt mereu constipata. Bebelina Diana este si ea f cuminte, cam prea cuminte, simt cate o mica miscare doar...ea care imi dadea niste picioruse toata ziua. Nu stiu ce sa fac...credeti ca trebuie sa ma ingrijorez ca nu-i asa de miscacioasa? Sa merg la urgente?

Symo 30+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Adipapazi, LA MULTI ANI si multa sanatate!

Fetelor ma simt cam rau. Ieri am mancat niste dovlecei pane cu usturoi si apoi seara niste prune. Nu stiu de la care dintre ele, dar m-a durut stomacul toata noaptea, simteam ca-mi vine totul inapoi si ragaiam ca un porc , iar de dimineata am avut diaree (nu excesiv), eu care sunt mereu constipata. Bebelina Diana este si ea f cuminte, cam prea cuminte, simt cate o mica miscare doar...ea care imi dadea niste picioruse toata ziua. Nu stiu ce sa fac...credeti ca trebuie sa ma ingrijorez ca nu-i asa de miscacioasa? Sa merg la urgente?

Symo 30+ Diana Nicole

Eu as zice sa stai linistita, daca tot zici ca o simti. Au si ei zile si zile, cand sunt mai activi sau mai putin activi. Nu intra in panica si nu te stresa inutil ca nu-ti face bine.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fluturasha, si eu cd ma gandesc ca iar o sa ma trezesc de n-ori, imi vine sa fug ...trece timpul asa repede. Sunt deja in sapt 30, deci mai e putin pana la marea intalnire.
Symo, stai linistita, dc o simti e ok.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 29+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Symo, daca te-a durut burtica e posibil ca ai avut si ceva B-H care probabil au tinut-o treaza/obosit-o si acum e mai linistita ca se odihneste. In plus pe masura ce trece timpul o sa o simti tot mai putin pentru ca nu mai are loc sa-si ia avant inainte sa-ti dea un shut.

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Multumesc mult de raspunsuri.
Zilele astea chiar n-am avut contractii, decat asa 2-3 pe zi, cred ca m-a durut burta de la prune. Oare sa iau ceva pt stomac? Probabil au inceput arsurile, ca ragai in continuare ca porcul..., ma scuzati, dar si dupa un pahar cu apa, imi vine sa ragai.

Symo 30+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

adipapazi . sa fi sanatoasa si tu si bebe.

Fetelor, niciuna nu a folosit bazarul?

Burtiera e utila pentru cele care fac cezriana sau si pentru cele cu NV?

Pentru o echo gratis la Filantropia, la ce medic bun as avea sanse sa ma programez peste cca 6 sapt.?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor eu nu am avut vreo operatie asa ca nu stiu cum e sa porti chestia aia pe burta..dar in mod sigur aia nu o sa faca burta sa se retraga mai repede ..si nu pot sa-mi imaginez o taietura sau ma rog taietura plus sutura acoperita cu ceva de genul asta..eu am zis decat ca eu nu as suporta si nu vad cum s-ar putea vindeca uniform ..
symo probabil stomacul te doare de la prune..poate le-ai mancat prea repede dupa mancare..sper sa-ti revii cat mai repede

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

adi la multi ani si bebei sanatosi..

symo eu aseara am mancat usturoi si tot asa m-a durut stomacul. incearca sa iei rennie este bun pt asrsuri. eu am baut si un ceai de menta.

pupicei..

joann cum te mai simti? esti bine?

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput