Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

De ce crezi ca vei naste tot la 38? Si ca are macar 3250??

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Alinushca, stiu ca DPN-ul nu se modifica, dar eu uitasem sa- mi schimb semnatura si eram amandoua cu 28+ si corelat cu UM al tau, am zis ca poate ti s-a modificat. Eu cred ca voi naste tot la 38, si cica va fi macar cat Arianna, adica 3250.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 29+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

ADIPAPAZI

Multa sanatate si bebelusi la termen!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

La cate grade trebuie spalate hainele bebeilor?Ca nu scrie pe toate etichetele.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

beatrice dupa cezariana nu stiu cum e, dar eu dupa operatia (clasica) de endometrioza, cam 2-3 saptamani nu m-am despartit de burtiera....fara ea simteam ca mi se rupe operatia si atunci burta nu aveam deloc.
eu nu am avut burtiera de firma sau mai stiu eu de care...era una amarata la 5 lei cumparata din piata,si o tineam incheiata pe o parte.
asa ca si acu sigur o sa folosesc.

fetili azi nu aveti chef de vorba???

24+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

La cate grade trebuie spalate hainele bebeilor?Ca nu scrie pe toate etichetele.

28+

Eu le spal la 40 de grade. Cand era Iulia bb mic le spalam cu dermalin (de la sensiblu special pt hainele bebelusilor) http://www.sensiblu.com/index.php?page=pagini&PageId=Dermalin_40
dar acum le spal cu detergent obisnuit.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

http://bebelusul t a u.ro/produse.php?categorie=Detergent si balsam

Ce parere aveti de acest detergent?L-ati folosit?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Corina, si eu sper sa-l fac fericit pe dl. dr si sa nasc inainte de termen. Mai ales ca asa pentru viitoarele lui zile de nastere nu i-ar sta rau sa nu cada in post iar pe 14 sau 15 Nov deja incepe postul craciunului.

Daca gasiti ceva recomandari medicale pentru burtiera dupa cezariana pe internet ma intereseaza si pe mine! La CF2 nu mi-au recomandat asa ceva. Ba mi-au recomandat in primele zile sa nu port nimic care sa stranga in vreun fel zona pe ideea ca sa se cicatrizeze uniform taietura si nu dupa cum o tine ceva...

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Daca gasiti ceva recomandari medicale pentru burtiera dupa cezariana pe internet ma intereseaza si pe mine! La CF2 nu mi-au recomandat asa ceva. Ba mi-au recomandat in primele zile sa nu port nimic care sa stranga in vreun fel zona pe ideea ca sa se cicatrizeze uniform taietura si nu dupa cum o tine ceva...

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Se pare ca depinde de doctor, eu am nascut tot la CF2 o luna mai tarziu decat tine. Si dr. mea m-a certat la doua zile dupa operatie (cand eram in spital) si la 1 sapt. cand mi-a scos firele ca nu aveam centura. Apoi am inceput sa o port si m-am simtit mai bine, nu mai aveam senzatia ca-mi atarna burta, desi eu nu ramasesem cu cine stie ce burta ca luasem decat 7 kg toata sarcina.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ana_o

Eu burtiera probabil ca o sa port, ca am oricum din familie ceva inclinatii spre burtica, cred ca daca n-as purta m-as reface mult mai greu.

Detergent pentru hainutele bebeilor probabil ca voi folosi tot ce folosesc si acum: persil sensitive. Este singurul de la care nu ma irit. Am incercat si Dermalin, dar tot persil-ul mi se pare mai bun. Si spala si foarte bine. Cu balsamul... eu nu folosesc deloc la hainute, tot din motiv de iritatii (inca n-am gasit unul, chiar si sensitive care sa nu ma irite). In afara de lenjerii, pe care le dau cu balsam (mai mult ca sa ma ajute la calcat), la altceva nu folosesc.

Si eu abia astept baby expo, ca n-am luat nimic pentru bebe. Pana atunci probabil o sa stim si daca avem carucuiorul albastru sau nu

23+

Mergi la inceput

Eu am mai avut si perna asta.
http://www.babycomfort.ro/produse/283-articole-bebelusi/289-perne-speciale---inele-gingivale/964-perna-bebelus-suport-lateral---siguranta-anti-rasucire-.html
Nu stiu daca e neaparat utila, dar il mentine pe bb sa stea intr-o parte sau alta, sa nu stea numai pe spate.

Si saltea genul asta pt. schimbarea bebelusului. http://www.babycomfort.ro/produse/283-articole-bebelusi/289-perne-speciale---inele-gingivale/1015-saltea-igiena-bilaterala--suport-tare-peste-pat-120x60cm.html
Daca va ganditi sa-l schimbati pe pat o sa va cam cocoseze, mai ales ca atunci cand sunt mici poti sa-i schimbi si de 15 ori pe zi. Nu e obligatorie dar e muuuult mai confortabil pentru noi.

24+

Mergi la inceput