Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Azi schimbam si noi semnatura, am ajuns in saptamana 24 .

Dam de baut ce doreste fiecare

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Amelia, felicitari pentru schimbarea de semnatura!
Eu vreau o cafea cu lapte!

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

LA MULTI ANI ADIPAPAZI

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ce surpriza frumoasa sa ma trezesc cu urarile voastre!va multumesc mult!

anes, artera ombilicala si artera uterina sunt diferite. ai flux bun pe cea oblilicala, iar daca e usor crescut pe cea uterina, nu e bai, tre sa urmaresti ca ia bb in greutate, atata tot.

Adi +24 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

LA MULTI ANI ADIPAPAZI

Noi ne-am intors de la munte si sunt tare suparata cand am vazut ca la plimbarea de dimineata, cand erau 20 grade, mi-a venit lesin de 2 ori!Asa ca trageam speranta ca daca vine toamna lucrurile se vor mai schimba, dar ete ca nu-i asa!Cred ca la mine se datoreaza acest lucru si sarcinii, dar si tiroidei. Nu e nimeni cu hipertiroida pe aici din cate stiu sa vdm dk prezinta aceleasi simptome!

Moshulik, cum vii de la spital, sa intri si la odiseea noastra sa ne spui cum te simti!

Fetele, referitor la burtiera e ok sa cumpar? Imi va folosi si dupa nastere chiar si in caz de cezariana?

Fluturasha, am retinut: Lasinoh. As dori ca fetele care sunt mamici pt a doua oara sa ne indice anumite produse bune de achizitionat!

28+

Mergi la inceput

beatrice eu nu cred ca e ok dupa cezariana sa pui ceva pe burta..in legatura cu lesinul s eu mai am stari de lesin destul de des si nu neaparat de la caldura pt ca nu stau in caldura deloc...nu ai ce sa faci decat sa fi mereu hidratata si sa ai grija.
eu am folosit tampoane de sani de la chicco parca nu mai stiu sigur dar de lasinoh si eu am auzit ca sunt bune..pana se regleaza lactatia e imposibil sa stai fara ele chiar si cand dormi .. o sa vedeti..

si 27+ cu

Mergi la inceput

http://bebelus u l tau.ro/detalii.php?cod=CH704

Ma refer la acest produs

28+

Mergi la inceput

am vazu beatrice..nu stiu ce sa zic..eu in timpul sarcinii si dupa nastere nu suport ceva pe burta...doar bluza ..daca tu crezi ca nu te deranjeaza poti sa-ti iei ..dupa cezariana nu stiu daca o sa ai voie sa-l folosesti

si 27+ cu

Mergi la inceput

ok, Alexa!Mersi mult!
Abia astept Baby Expo!Tu mai esti in tzara cand are loc aceasta expozitie?pe 16 sept incepe

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetele, referitor la burtiera e ok sa cumpar? Imi va folosi si dupa nastere chiar si in caz de cezariana?

28+

Beatrice eu stiu mai multi doctori care au recomandat neaparat aceasta centura (indiferent de marca) imediat dupa operatia de cezariana. E cam incomoda sincer, dar e normal dupa operatie, insa ma simteam mai bine cand o purtam.Pe mine m-a ajutat. Cea din linkul pus de tine vad ca este pentru perioada sarcinii, pentru ultimile luni. Nu am avut din asta.

24+

Mergi la inceput